Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, hogy nem kéne bejutnia, de mint tudjuk 100% biztonságos rendszer nincs. Szóval ha már bejut, ne okozzon kárt, persze ha a winnyóz jogosultsági rendsszer ezt nem teszi lehetővé, hát paff

(Amúgy akkor nem féreg, hanem mondjuk jogosulatlan user, de akkor meg ugye ott van, hogy csak kattintan kell - azt mindenki tud.) -
vodkaboy22
addikt
Ezzel egyetértek NEM KÉNE bejutnia...
de nekem is a linux verzio jon be. Fut 1 root jogosultságu terminal meg egy user desktop. Es kenyelmesen azt csinalok amit akarok ugy ahogy akarom es bejutni se fog semmi mert a bemeneti portokat root alatt figyelem es korlatozom
Pl miert van az ahogy a windows telepites utan minden kapuval nyitva all a szemetnek es a kartekony kockaknak a linux meg minden kapuval zarva. Kicsit egessegesebb gondolkodas mod, hogy csak azt nyissuk ki amirol tudjuk hogy mi nyitjuk ki es tartjuk nyitva mintha majd a winfos kinyitogat nekunk minden sz'rt es mi meg nem gyozzuk firewall-al meg mindenfele trukkel zarva tartani.
NO comment es ez ugyanugy win3.1 ota nem valtozott es ugy ahogy van szar... Megnezem egy jol konfiguralt linuxos masinat ki tor fel mig egy jol konfiguralt winfosnal pedig azt szamoljak ki a gyorsabb... no comment.... -
-
-
-
Ezek is igazak. Én is szívtam már frissülés miatt melóhelyen.
"- miért nem mentett az alkalmazás, mikor kirúgták alóla az oprendszert?" Mert olyan jól van megírva... :S Különben az sem feltétlen jó megoldás, ha agyatlanul ráment (de recovery attól még lehetne).
"- én már láttam olyan programot, aminek a követelménylistájában tételesen fel volt sorolva az összes komponens elvárt verziója."
Követendő példa.Őrültségnek nem mondanám, de egy melóhelyi hálón nnagyon meg kell nézni, mit enged ki az ember az éles gépekre.
-
rt06
veterán
miert kellene kitorolni a cikkbol?
szerintem rajtad es a tobbi vallasi fanatikuson kivul mindenki erti, hogy nem arrol van szo, egy babetta linux-ot hasonlit a cikkiro egy windows mercedes slk-hoz, hanem arrol, hogy mas igenyeket massal, maskent kell kiszolgalni, s mig egyesek igenyeine inkabb a motor (mert eros, mert gyors, mert meno), masokenak az auto (mert nagy, mert kenyelmes, mert belefer a csalad) felel meg jobban, ugyanigy elmondhato, hogy vannak akik a linux-ot preferaljak, s vannak, akik a windoze-t
sot, tovabbmegyek, vannak olyanok is, akiknek nem sult be az agya egyik tabor hazudozasaitol sem, s teljesen jol el tudja hasznalni a kettot egyszerre is, latja mindketto elonyeit, hatranyait, s ennek megfeleloen mindkettot helyen tudja kezelni, mindkettot arra, amire o alkalmasabbnak tartja
-
lujó55
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg amúgy a Wödörnek is van biztonsági mentés funkciója, ez igazán benne lehetne a nagyondrága és nagyonprofesszionális sw-kben is.