Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Én pl egyszerűen néha, hogy pihentessem az agyam egyik odalát, (ha szabad így kifejeznem magam) szoktam egy kicsit "matekozni", "informatikázni". azután sokkal jobban tudok koncentrálni más dolgokra megint. Mondjuk tudom, nem egyformán gondolkozunk, működünk.
Hogy on is legyek 37000 ft-os noti: (akciósan 32 000 Ft.Kiano SlimNote 14.2 No komment.
Pár idézet az értékelésekből: (vannak pozitívak is azért 50%)
"ha ki kapcsol juk akkor kicsit nehéz be kapcsolni"
"Néha magától elmegy a hangja..."
"A touch pad túl érzékeny" (többen írják)
"Garanciaidon belül most kell másodszorra szervizbe küldeni. Ahol is mar az első alkalommal közölték, hogy sajnos a gép fizikai hibaira a gyártó nem vállal garanciát. A szerviz Miskolcon van , az az egyetlen az országban. Első nekifutasnak széttört a gép alja, teljes csere kellett billentyűzet, minden. Saját költségre! A második körben most a teteje tort szét teljesen. (pár hétre rá) "
"nem működnek a billentyűk..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házimozi belépő szinten
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest