Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Megpróbálom reálisan leírni a véleményemet:
- Az érintőképernyőt elsőre netszesnek érzem, de nem biztos, hogy lehetetlen.
- A 3G szintén, de simán lehet, hogy csak azért érzem így, mert nekem nem volt még dolgom ilyennel.
- a secureboot-ról itt olvashatsz: [link] Én sosem foglalkoztam ezzel.
- a 32 bit linux esetén szintén lehet problémás, mert vannak progik, amik már nem szeretik, talán valamelyik böngészőről olvastam.A többi hardver csak annyira lehet problémás, mint más gépek esetén.
Ettől függetlenül még az is lehet, hogy minden simán fog menni, de a fentiek jelentenek plusz kockázatot.
Annyi az egész, hogy ne úgy állj neki, hogy elvárod, hogy egyből, vagy kevés tököléssel menjen, hanem vedd figyelembe, hogy a gépeddel és az elvárásaiddal (secureboot, 32bit) a linux legkevésbé problémamentes részére tapintottál rá. Tehát valószínű, hogy nem egyből fog menni minden.
Egyébként Xubuntu, vagy Mint XFCE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest