- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Én sem értem ezt a termináltól való félelmet. A Chrome-ba is diktálják, mit akarnak keresni? Egyébként pedig a terminálban való munka sokkal gyorsabb mint a GUI-n való egerészés (mire odaviszem az egeret, már begépeltem a parancsot háromszor...)
Somatom: értjük, neked az Android meg a Linux az szent grál. Csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy egy oprendszerbe mi a túrónak legyen beépítve gyárilag minden??? Az oprendszernek az a dolga, hogy környezetet adjon a többi programnak (kissé sarkítva). Ha nekem szükségem van egy programra, feltelepítem. Imádom, amikor Androidon is fönt van egy csomó gyári szoftver, amit nem lehet törölni természetesen, amikor meg teszek rá alternatívát, akkor egy feladatra fent van 2+ alkalmazás. Eszi a helyet, meg a memóriát (az Android csodálatos memóriamenedzsmentje ugye), de semmi értelme. Az os legyen tiszta, minden sallangmentes, én majd eldöntöm, milyen szoftvereket akarok felrakni a különböző feladatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Matte EVO kerámia védelem (50 ml)
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest