- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Teljesen igazad van, így kell hozzáállni
Én se hagyom, hogy megkeserítse a karácsonyi napokat ez a tudat, attól azért messze vagyunk, nem jópofát vágok hozzá csak, hanem jóízűen töltöm el. De néha azért felötlik bennem az előbbi gondolatsor. Az szintúgy taszít, ha valaki két kézzel utasítja el a karácsonyt, hogy már pedig ez szar, és én is lesz*rom, műgiccs az egész, semmi sem lesz más. Ez nem igaz, ahogy írtad is, én is megjegyeztem, ilyenkor tudsz találkozni alapesetben mindenféle korlátozás nélkül mindenkivel, aki hozzád tartozik. Ennyi elég
Bár tény, hogy a sok szép emlék közé vegyül jó pár irtó vacak is, annyi bizonyos, hogy tudom, hogy majdan apaként és családfőként hogy nem kell egy karácsonyt managelni és hostolni. De ezt majd a srácaim fogják értékelni legelső sorban
-
hoffman_
nagyúr
Engem az ünnepek nagyon nem hatnak meg, egyre inkább taszít az, hogy ki van jelölve pár fix időpont, évente 2 legalább, amikor szeretés van, meg mosoly, plusz ma már az ajándék is hozzá tartozik*. Engem ez hidegen hagy, sőt frusztrál. Nem december 24-én kell engem szeretni, meg augusztus 27-én, és én se ekkor szeretem azt, akit szeretek, és ennek a kimutatását se korlátozom erre a két napra. Ennélfogva sokkal szívmelengetőbbnek tudtam elképzelni a fent vázolt skype-karácsonyodat, mint sok-sok ember otthontöltött karácsonyát.
Hát igen, vacak. De majd lesz jobb is. A hétköznapjaim se szuperek, de azért már tudok örülni dolgoknak, és nincs rossz kedvem konstans - csak ez a karácsonyfa, beigli, ajándék, és a millió szép emlék kicsit meghatványozta
* És az a divat egyre inkább, meg az a menő, hogy ha idén ajándékmentes karácsony lesz, vagy csak jelképes ajándékok. Hát szuper. Én azt várom a karácsonyban, hogy látom mindkét unokatesómat, akikkel évente jó ha 2-szer találkozom, és egy nagyon mosolygós, jóétvgyú napot tölt együtt a - még mindig szűk - nagycsalád.
-
hoffman_
nagyúr
Nekem jóbarátom Pécsen koptatja az egyetemi padokat, és a kézilabdapálya felfestéseit, a barátnője Dániában tanul, a nővére Szerbiában röpizik, a család és a cimborák egy része a III. kerületben tengetik napjaikat. Nagyon-nagyon jó dolog a Skype
A karácsonyi hangulat itt is kikopóban, együtt ugyan a család, de nagyon picike, a rokonok majd gyünnek, de az még két nap, akivel pedig a legszívesebben tölteném a karácsonyt, nos, vele nem tölthetem, ez kicsit rányomja a bélyegét a hangulatomra. De édesanyám idén is megmutatta, hogy hiába nem szeret sütni-főzni, legalább ennyire ügyes, a pocakom szereti a legjobban az ünnepeket
Boldog karácsonyt Neked is! Az újévre még ráérünk
Új hozzászólás Aktív témák
lo Harmincnegyedik karácsonyom lett az első, amit egyedül töltök. Család szétszórva, én sem abban az országban élek, ahol...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest