Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz Viszlát #7 üzenetére

Teljesen igazad van, így kell hozzáállni :R

Én se hagyom, hogy megkeserítse a karácsonyi napokat ez a tudat, attól azért messze vagyunk, nem jópofát vágok hozzá csak, hanem jóízűen töltöm el. De néha azért felötlik bennem az előbbi gondolatsor. Az szintúgy taszít, ha valaki két kézzel utasítja el a karácsonyt, hogy már pedig ez szar, és én is lesz*rom, műgiccs az egész, semmi sem lesz más. Ez nem igaz, ahogy írtad is, én is megjegyeztem, ilyenkor tudsz találkozni alapesetben mindenféle korlátozás nélkül mindenkivel, aki hozzád tartozik. Ennyi elég :)

Bár tény, hogy a sok szép emlék közé vegyül jó pár irtó vacak is, annyi bizonyos, hogy tudom, hogy majdan apaként és családfőként hogy nem kell egy karácsonyt managelni és hostolni. De ezt majd a srácaim fogják értékelni legelső sorban :)

• hoffman_

nagyúr

válasz Viszlát #5 üzenetére

Engem az ünnepek nagyon nem hatnak meg, egyre inkább taszít az, hogy ki van jelölve pár fix időpont, évente 2 legalább, amikor szeretés van, meg mosoly, plusz ma már az ajándék is hozzá tartozik*. Engem ez hidegen hagy, sőt frusztrál. Nem december 24-én kell engem szeretni, meg augusztus 27-én, és én se ekkor szeretem azt, akit szeretek, és ennek a kimutatását se korlátozom erre a két napra. Ennélfogva sokkal szívmelengetőbbnek tudtam elképzelni a fent vázolt skype-karácsonyodat, mint sok-sok ember otthontöltött karácsonyát.

Hát igen, vacak. De majd lesz jobb is. A hétköznapjaim se szuperek, de azért már tudok örülni dolgoknak, és nincs rossz kedvem konstans - csak ez a karácsonyfa, beigli, ajándék, és a millió szép emlék kicsit meghatványozta :)

* És az a divat egyre inkább, meg az a menő, hogy ha idén ajándékmentes karácsony lesz, vagy csak jelképes ajándékok. Hát szuper. Én azt várom a karácsonyban, hogy látom mindkét unokatesómat, akikkel évente jó ha 2-szer találkozom, és egy nagyon mosolygós, jóétvgyú napot tölt együtt a - még mindig szűk - nagycsalád.

• hoffman_

nagyúr

Nekem jóbarátom Pécsen koptatja az egyetemi padokat, és a kézilabdapálya felfestéseit, a barátnője Dániában tanul, a nővére Szerbiában röpizik, a család és a cimborák egy része a III. kerületben tengetik napjaikat. Nagyon-nagyon jó dolog a Skype :)

A karácsonyi hangulat itt is kikopóban, együtt ugyan a család, de nagyon picike, a rokonok majd gyünnek, de az még két nap, akivel pedig a legszívesebben tölteném a karácsonyt, nos, vele nem tölthetem, ez kicsit rányomja a bélyegét a hangulatomra. De édesanyám idén is megmutatta, hogy hiába nem szeret sütni-főzni, legalább ennyire ügyes, a pocakom szereti a legjobban az ünnepeket :)

Boldog karácsonyt Neked is! Az újévre még ráérünk :)

Új hozzászólás Aktív témák