- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Értelek én, csak tudod ez nekem olyan, mintha elrontaná egy adott filmmel kapcsolatos élményemet az, hogy valaki másképp vélekedik róla, esetleg nem olyan odaadással nézi mint én, csámcsogva, popcornt zabálva és sört vedelve nézi. Miért foglalkozzak azzal, hogy mások miként cseszik el, élik meg konzumidióta módjára ezt a pár napot?
Ahogy az sem hat meg, hogy megy az ipari Jézuskázás, ugyanúgy nem igazán tud érdekelni, hogy mi lett a világ többi lakója számára ebből az ünnepből. Nálunk mindig is a családról szólt és egy olyan lehetőségről, ami nem sűrűn adódik meg egy naptári évben. Mert olyan, hogy többségében senkinek nem kell dolgozni és mindenki ráér, nem nagyon van az év folyamán. Nem arról van szó, hogy ezen a két napon szeretjük egymást, aztán az év többi részében meg le se bagózzuk a másikat, csupán mindenkinek megvan a saját élete, munkája, gondjai, családja, egyre nehezebb összehangolni a szabadságokat, programokat. Emiatt is különleges lehetőség ez a pár nap, hogy együtt, közösségben töltsük el. Ugyanígy van az ajándékozással is, ha volt rá, ajándékoztunk, szűkös esztendőben meg zsíroskenyeres karácsony volt, a lényeg, hogy összejöttünk.
Nekem eddig se mások ünneplése adta a karácsonyi időszak örömét, úgyhogy bár sajnálatos, hogy teljesen elkurvult a világ, igazából magasról teszek arra ki miként cseszi el a dolgait. Bocs, ha kissé keményen fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Harmincnegyedik karácsonyom lett az első, amit egyedül töltök. Család szétszórva, én sem abban az országban élek, ahol...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest