Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Csináltam egy ABX tesztet.
Az eredeti CD FLAC.
Ebből Ctrl+C Ctrl+V módszerrel hoztam létre a második fájlt, Windows Commander 7.04 fájlkezelővel.
Na most az eltérések olyan markánsak, hogy a teszt alatt meg sem hallgattam. A harmadik próbálkozásra szoktam hozzá ehhez a digitális világhoz, akkor ezt sikerült:Tovább nem folytattam, mert nekem annyira kellemetlen ez a digitális hang, szögletes, tüskés az egész meg minden, hogy hagytam a fenébe. Egyébként nyilvánvaló, hogy ha meghallgatás nélkül 8/10, akkor bekapcsolva az erősítőt simán ment volna a 10/10 is, de hát nem akartam még tovább rontani a hallásomat ilyenekkel.
Megyek vissza analógra, orsós magnóra, Elton John kocsijának karosszáriájából készült fémoxidos szalaggal, mert ilyen zenéhez csak az való, ezt mindenki tudja. Ahogy azt is, hogy digitális másolásnál, mint ahogy ez az ABX teszt is mutatja, már nem ugyan az lesz a másolat, azok a bitek nem ugyan azok. És ki tudja, az "eredeti" is már hányadik másolat, jajj, jajj, jajj, mivé lettél, Drága Hi-Fi...!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Veszteségmentes vagy pszichoakusztikus tömörítés? Megvizsgáltam a kódolási veszteségeket.
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest