Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaszlaci

addikt

válasz #71562240 #1822 üzenetére

:) Ismét példás tanúbizonyságát tetted kisebbrendűségi komplexusodnak, ezzel a végtelenül öncélú, tudálékos okoskodással. Igen, épp ezt próbáltam szerény képességeimmel kifigurázni, de te bebizonyítottad, hogy az eredeti nyomába sem érhetek! :)
    Legalább olyan fájdalmas téged olvasni, mint azokat a szovjet szájenszfiksön regényeket, ahonnét a neved és az aláírásod is kölcsönözted. Valószínűleg onnét erednek a tőled megszokott Tudományos és Fantasztikus HiFi Elméletek. :) Csak épp ott tévedtél el, hogy a sci-fi nem mond ellent az aktuális tudománynak, ellenben a te képzelgéseid mindenhol.

Egyébként Fischer Sándor, Beszédtechnika c. alapműve, tartalmi idézet:
    "Nem az ír és beszél szépen, aki egyszerű gondolatait túlcifrázva adja elő, hanem aki a bonyolult gondolatait képes egyszerűen kifejezni."

(Ui.: Válaszd az életet címmel írt Louise Hay is, bizonyára hasznodra válna, ha inkább tőle olvasnál.)

Donki Hóte, a pont nálad, nekem meg jár egy körmös. Mentségemre szóljon, hogy ókori mitológiával kezdtem, aztán átfogalmaztam, és hát, nem szúrt szemet...

Új hozzászólás Aktív témák