Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1634) szaszlaci válasza belashx (#1633) üzenetére


szaszlaci
addikt

Ha egy kábel nálad tompa hangú, és nem képzelt jelenség, akkor ott valami komoly gond van. Akár az olcsó, akár a drága részéről. Ezt ki kell tudni mérni, talán impedancia illesztés, ha kellően vacak valamelyik. De a lényeg, hogy tökéletesen elegendő minőségű kábel, ilyen tartományban és igényekhez, filléres tétel kell legyen. Ezt a csodafülű hangmérnők sem különböztetheti meg, holott kijelenti, hogy az MP3 így szar, úgy szar, de vakteszt az már nem megy, csak ő oldalog el. (Vagy marad és tolja a hülyeséget.)

A pszichoakusztika azért nem olyan, mint egy zenei stílus, hogy valakihez passzol, valakihez meg nem. :) A zenével szinkronban lévő 120 – 60 dB csillapítású dolgokat nem ízlés kérdése meg nem tudni hallani.

Komoly rendszer... Ez nem hangtechnikai paraméter. A legtöbb, akinek drága cucca van, nem tudja, mi fontos és mi nem, ezért míg a kábeleken rugózik, nem veszi észre, hogy mondjuk eleve rossz, tervezetlen hangváltó van a hangsugárzójában, és megette a fene az egészet. Ekkor kerül megfogalmazásra az ilyen meg olyan "hangkarakter". :))
A sajátomról én nem mondok semmit, biztosan van jobb. Egyébként nyugodtan lehet becsmérelni, miért venném magamra? :)

Nem, nem sümegi vagyok, csak simán süket, mint az kiderült. :)

Nem elérhető a fájl? Akkor most kukázom azt a fájlmegosztó oldalt. Ahogy látom, már egy hónapja...
Feltöltöttem őket máshova, itt a 80-as OPUS csomag.

Általában nem akarok hosszút írni, de úgy látszik, nekem nem megy olyan jól a tömörítés, mint egyes algoritmusoknak. :)

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.