Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kila25
csendes tag
Egyébként senki ne várja ezektől az új API-k tól, hogy olcsó hardveren fognak full grafikát produkálni, mivel a játék programozók ezek előnyeit plussz efektekre és jobb grafikus és gameplay élményre fogják használni, kevesebb pénzbe kerül majd konzolról átírni egy egy játékot.
Tehát ha lessz majd olyan játék ami támogatja, anak teljes pompájához ugyan úgy topp kategóriás hardver kell majd.
Na meg a vulkan api-t sem azért csinálták hogy a microsoftot lenyomja, hanem azért hogy a pc-s játékok piacát életben tartsa azzal, hogy esetleg viszonylag kis befektetéseel a pc-re programozók részéről, modjuk pl. linuxon is teljes fényében fusson egy játék, így növelve a pc-s grafikus hardverek és játékok eladását.
És hát a kiadók nem lesznek hülyék (durva példa a könnyebb átpotolás miatt 100 játék árának befektetéséből plussz még több "tíz"ezer eladásra tesznek szert) tehát érdekük hogy a termékeiket sokkal többen vehessék meg
Ha rosszul látom ne kövezzetek meg érte, de ha így van erősítsetek meg.
-
kila25
csendes tag
A windows-nak a mentle-t sem kellett támogatni, az AMD berakta a driverbe és ment vele a játék ami támogatta, és ha jól tudom a mantle jelenleg is benne van az AMD kártyák driverében tudtommal.
Tehát mivel a vulkan api arra épül elég nagy százalékban nem értem mi köze lenne ehez a Windowsnak...
Szerintem, majd vagy te vagy a játék telepíti aztán fog menni, mint a mantle-s sniper elit 3, meg más esetében is.
Én azt remélem hogy az android nem marad ki mert annak a grafikai rendszere egy elavult fos a többihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest