Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fjoe
tag
Sziasztok, a következő érdekesség miatt kérném a segítségeteket, véleményeteket.
Anno 2016-ban még az akkori telefonomra telepítettem a vibert, majd regisztráltam is és használtam pár hónapig. Azóta kétszer is kellett telefont cserélnem és úgy alakult, hogy nem volt szükségem többé a Viberre.
A jelenlegi telefonom január óta van meg és nem telepítettem rá a Vibert azóta sem.
Ma viszont kaptam 1 sms-t egy 20-as számról, hogy: "Your Viber code: XXXXXX You can also tap this link to finish your activation: https://unv.viber.com/a/XXXXXX"
Ekkor vettem észre, hogy két külföldinek látszó számtól is volt nem fogadott hívásom: +494849167704; +337849167708
Gondolom ezekről csörgettek meg, hogy valódi-e a telefonszám a regisztrációhoz.
Viszont én nem regisztráltam újra és nem töltöttem le a Vibert egyik eszközömre sem!
Arra gondoltam, hogy lehet valaki a regisztrációja során elütötte a számokat és az én telefonszámomat adta meg.
Szóval szerintetek mit tegyek? Érdemes vele egyáltalán foglalkozni? Vagy esetleg Viber ügyfélszolgálathoz vagy ilyesmihez kellene fordulnom? -
Aurig@
őstag
Üdv!
Egy kérdés:
Mitől lehet az, hogy sógoromnak feltettem a Viber 9.6.5.5-ös verziót, (magamnál szintén ez a verzió van) nála jelzi a viber névjegyeknél, hogy van nekem viber.
Viszont nálam nincs benne a viberesek listájában! Nincs olyan opció az Ő névjegyénél, hogy Ingyenes üzenet, csak meghívás.
Mi lehet a gond? -
qwertly
addikt
Sziasztok!Nokia 6.1 rá lett téve a viber de sehogy nem küldi az aktiváló kódot,és a hangüzenet hívást sem lehet kezdeni.A fenti kolléga,ahogy látom a hangüzenettel úgy tudta aktiválni,hogy a wifit kikapcsolta,de az sms aktiváló kódnak akkor is megkelenne érkezni.Így nem szorosan ide tartozik a kérdésem,gondolom azért nem küldi az sms mert valószínűleg le van tiltva a privát szám fogadása és sajnos nem találom a ebben a nokia 6.1 telefonba hová van eltéve.Esetleg nem tudja valaki,hol van ez az opció?
-
mata_81
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5292 üzenetére
Persze. Mobilon megy rendesen, semmi baja.
-
-
mata_81
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Vibert asztali gépre a hivatalos webhelyről. Win 7 alatt annyit csinál, hogy kér egy telefonszámot a regisztrációhoz, aztán kiírja, hogy kapcsolódás a Viberhez, de semmit nem csinál az égadta világon csak "gondolkozik"...
Mi baja lehet?
-
bcl
senior tag
válasz
dehogyisnem #5287 üzenetére
Mer' az a nyomorék whatsapp is ilyen.
Viszont egy tegnapi frissítés hozta magával (azt hiszem, egyelőre csak Androidon) az üzenetek utólagos szerkesztésének a lehetőségét! Ami néha jól jön.
És ekkor szöveges a megjegyzés alatta... -
bigdady
nagyúr
válasz
dehogyisnem #5287 üzenetére
Mert ilyen az insta vagy valamelyik amit kopizni kell...
-
dehogyisnem
tag
Szevasztok!
Csak az én szemem rossz, vagy ennek az új színezésnek az értelmi szerzőjét kellene szemorvoshoz (elmeorvoshoz) küldeni? Dombon ülő juhászkutya legyek ha értem miért nem volt jó a szöveges értesítés.
Mobilon nem is engedem a frissítést....Morogtam:
Dehogyisnem -
Dr.Én
veterán
válasz
KamuMazsola #5285 üzenetére
végre mükszik
tegnap melóból próbáltam, ott nincs wifi és ott se aktiválódottde az a lényeg végre mükszik
köszönöm mindkettőtöknek!!! -
Dr.Én
veterán
válasz
Viktor0610 #5283 üzenetére
-
-
Dr.Én
veterán
válasz
Viktor0610 #5281 üzenetére
ahogy vissza teszem a régi teloba, ott pikk pakk működik, aktiválódik, az újban nem hajlandó rá
most megvárom amit ki iír hogy próbálkozzak később, hátha rendbe jön majd -
-
Dr.Én
veterán
Hali!
P9literol váltottam Honor 10-re. Atraktam a simet es az új telon nem lehwt aktiválni a Vibert.
Kódot nem kap, hivassal se megy az aktivalas.
Megoldás? -
bcl
senior tag
Nem lehet megcsinálni egyiket sem.
Ha csv-be mentesz, ha jól emlékszek, a Viber írja is, hogy azt nem lehet visszaálítani.
A másik módszer azért nem fog működni, mert a drive-ra készülő mentés titkosított, mégpedig a kliens (az adott, azaz a google-fiókhoz tartozó telefon) saját kulcsával. Ez a kulcs másik telefonon nincs meg (illetve más lesz a másik telefonon), így másik telefonra akkor sem tudnád vissza állítani, ha maga a file meg lenne. De erős a gyanúm, hogy nem is fogod megtalálni.
-
-
FNZ
őstag
válasz
Viktor0610 #5276 üzenetére
a levelezés meg van a másik félnél és azt próbálom most keresni a neten, hogy ha kimenti csv-be, akkor én hogy tudnám vissza importálni.
vagy ha a másik fél csinál egy mentés a gugli drive-ra a viberből, akkor azt hol találom a drive-on és abból lehetne csak a mi levelezésünket kiszedni valahogy és visszatöltetni. -
-
FNZ
őstag
sziasztok!
nagy hibát követtem el. telefon átköltözés előtt nem mentettem a vibert, így elvesztek a korábbi csevegések. gondolom ezeket nem lehet már visszaállítani, mert az új telóra beregisztrált a viber.
ha a másik félnél viszont megvannak, akkor azt át lehet valahogy tölteni a sajátra?
ha van mentés, akkor azt a google drive-on hova menti el, mert nem találom a fájlt? -
Duwad
tag
válasz
KamuMazsola #5273 üzenetére
Ah, értem :/
Köszönöm a segítséget mindenkinek !
A jövőben inkább figyelmesebb leszek !
-
-
Duwad
tag
Sziasztok,
ha a telefonomról véletlen töröltem viberen átküldött képet, azt vissza lehet vhogyan hozni ? (android rendszer, xperia xz). Másik kérdésem pedig az lenne, hogy a viberen is létezik olyan, mint pl messengeren, hogy a képeket nem tölti le a telóra és bármikor megnézhető (egy esetleg törlés esetén is)?
-
bigdady
nagyúr
válasz
energomatt #5267 üzenetére
Mert engem érdekel de neked ez nem mindegy?
Kösz mazsola. De az nem csak annyi hogy láthatják-e a képem aki nincs a névjegyzékemben?
-
bigdady
nagyúr
válasz
KamuMazsola #5265 üzenetére
Azt hol állítja be?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom A viberen belül valakinek a profil képét megváltoztatni?
Telefon névjegyzékében nem volt kép, ezért ahhoz rendeltem egyet galériából. Google fiókban frissítettem a névjegyzéket, ujra indítottam telefont és csak a telefonban maradt névjegye + a kép változott!!
Van más módszer??? -
FNZ
őstag
felraktam ezt a 6.3.1.63-at és most ingyé hívhatom anyukám és anyósom.
nem értem, hogy mi alapján dönt a program, hogy ki hívható ingyen és ki nem.
vannak olyanok a címjegyzékemben, akinek van magán és céges száma is mentve és egyiknél az egyik, másiknál a másik szám hívható ingyen. -
FNZ
őstag
válasz
energomatt #5247 üzenetére
melyik régebbi verziót rakjam fel?
van egy ilyenem: 6.3.1.63 esetleg valamelyik frissebb ami jó? -
energomatt
őstag
válasz
KamuMazsola #5254 üzenetére
Látszólag nincs. Én arra hívtam fel a figyelmet, hogy egy probléma megoldása közben ne generáljunk újakat !
-
KamuMazsola
őstag
válasz
energomatt #5253 üzenetére
Írásodnak semmi köze a probléma megoldásához. Én pedig abban próbáltam segíteni, hogy nem ez a hiba forrása. Amúgy volt már velem is olyan, hogy nem a kis fatornyos falumban hajtottam nyugovóra a fejem, sőt... De ezt most hagyjuk!
-
energomatt
őstag
válasz
KamuMazsola #5251 üzenetére
Természetesen ezt mindenki érti. Annak viszont mi értelme van, hogyha véletlenül arra ébred valaki, hogy a saját faluját egyszer elhagyja és nem, csak a szomszéd megyébe, hanem a határon túlra is eljut (csak tételezzük fel, még ha elég valószínűtlenül hangzik is) akkor azzal szembesül, hogy hiába írta be a számokat 06-al, azokat mégsem tudja hívni, csak ha átírja +36-ra??
-
válasz
KamuMazsola #5251 üzenetére
Lehet, a WhatsApp volt az, ahol nem volt mindegy, hogy
rovásírás06 vagy +36. -
KamuMazsola
őstag
válasz
energomatt #5250 üzenetére
Úgy értem mindkettő működik, hívható ingyen, attól függetlenül, hogy melyik módon van beírva a telefonkönyvbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest