Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hablatyka
csendes tag
Sziasztok,
Most kezdenék bele egy jó pár VHS kazetta digitalizálásába. Kicsit már olvasgattam a topicban, illetve egy másikban is. A következő tervem van:
Van egy LG RH199S HDD-s DVD felvevőm, amire rákötném a Daewoo ST230K típusú videómagnót Scart csatlakozóval.
Felvenném egy újraírható DVD-re a VHS tartalmát, amit pedig bedigitalizálnék PC-n makemkv-val, vagy valamilyen egyéb progival.Szerintetek érdemes lenne venni egy profibb videómagnót, vagy csak minimális javulást érnék el vele? Egy 10-est rááldoznék még maximum erre szerintem.
Valami egyéb tipp esetleg mielőtt belekezdek?Kicsit ma szenvedtem a HDD-vel, hogy kivegyem és megpróbáljam gépre kötni, de hamar felsültem, mert az IDE csatlakozóval hirtelen nem tudtam mit kezdeni. Amúgy láttam, hogy a felvevő tud avi formátumba is rögzíteni hdd-re, az meg már azért egy élhetőbb formátum. Viszont elég macerás ki be szerelgetni a HDD-t hogy másolgassak róla amikor betelik...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eme írás szóljon egy kis bevezésképpen a témában járatlanoknak, és az érdeklődőknek.
- BestBuy topik
- Peugeot, Citroën topik
- Haditechnika, harcászat
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest