- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
eszterencs #38 üzenetére
így világos.
csak lett volna egy gondoloatom, amit már így le sem írtam. de akkor viszont igen:
tudom, hogy késő.
lehetett volna egy 3. kategória. egyéb, amibe belefér mindaz a mod, ami az első 2-be nem.
csak egy pl: valaki készít egy egeret. átalakított vasalóból.
(van még iylen öteltem...)
értelme van? nincs. modding? igen. érdekes, meghökkentő, kiállítható? igen... -
szab.tam
nagyúr
szerintem sokan azt hittük, hogy lesz bőven gép. nem azt, hogy korlátos, ezért lesz 5-5-nek hely.
(na persze, ahhoz sok jelentkező is kellene ugye.)emlékeimben él egy pár évvel ezelőtti kiállítás. ugyanígy a marczin volt.
alul valami konzolos bohócparédé ment, full hangerővel, felül meg volt néhány gép. azt hittem, lesz vagy 50 mod. ezért mentünk ki.
mit mondjak: kb. 15 perc után lefaroltunk, annyira gyér volt.
igaz, volt egy kis fekete, majdnem kocka. a 15-ből ott 10 perct töltöttem el. egy nagyon átgondolt, kis fogyasztású, már játékra is alkalmas, viszonylag halk gép.
az nagy hatással volt rám, ami a későbbi inspirációkat illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest