- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
Na ha minden jól megy én is nevezek, addigra befejezem a sajátomat is, sőt ha minden jól megy akkor cégesen is csinálunk egyet hátha lesz még annak is helye
-
szab.tam
nagyúr
válasz
eszterencs #38 üzenetére
így világos.
csak lett volna egy gondoloatom, amit már így le sem írtam. de akkor viszont igen:
tudom, hogy késő.
lehetett volna egy 3. kategória. egyéb, amibe belefér mindaz a mod, ami az első 2-be nem.
csak egy pl: valaki készít egy egeret. átalakított vasalóból.
(van még iylen öteltem...)
értelme van? nincs. modding? igen. érdekes, meghökkentő, kiállítható? igen... -
eszterencs
HÁZIGAZDA
-
HookR
addikt
Van még bőven idő, korai aggódni a nevezési létszám kapcsán. Ami a szándéknyilatkozatokat illeti, egy 'határozott talán'-nal én is szolgálhatok.
Legalábbis nagyban javította a részvétel esélyeit az április végére kitűzött időpont, és a két héttel megtoldott nevezési határidő.
-
Je, tuti elnézek
-
szab.tam
nagyúr
szerintem sokan azt hittük, hogy lesz bőven gép. nem azt, hogy korlátos, ezért lesz 5-5-nek hely.
(na persze, ahhoz sok jelentkező is kellene ugye.)emlékeimben él egy pár évvel ezelőtti kiállítás. ugyanígy a marczin volt.
alul valami konzolos bohócparédé ment, full hangerővel, felül meg volt néhány gép. azt hittem, lesz vagy 50 mod. ezért mentünk ki.
mit mondjak: kb. 15 perc után lefaroltunk, annyira gyér volt.
igaz, volt egy kis fekete, majdnem kocka. a 15-ből ott 10 perct töltöttem el. egy nagyon átgondolt, kis fogyasztású, már játékra is alkalmas, viszonylag halk gép.
az nagy hatással volt rám, ami a későbbi inspirációkat illeti. -
prolad
addikt
Veletech
-
rudi
nagyúr
Nyugodtan hozzáírhasz bármikor, akár majd a nevezés lezárása után is. A bejegyzés azért kell, hogy valamennyire meg tudjuk ítélni, mennyire lesz szép, jó, érdekes a mod, amikor a meghívókat osztogatjuk. Megelőzve a kérdésedet, még nem tudjuk pontosan, hány gépnek lesz hely.
-
Bari
Modder
Ha megnézed az én nevezős bejegyzésemet még félig sincs kész a mod, és Jones965 blogbejegyzése sem a kész gépről készült.
Szerintem nopara.
De majd jön Rudi és elmondja a hivatalos álláspontot.Szerk:
Ezért is kell majd a nevezési határidőig és utána is frissítgetni majd a nevezős bejegyzéseket, hogy azért látszódjon mi is készül. -
Bari
Modder
Szerintem, hangsúlyozom szerintem, a jelenlegi állapotban lévő modról is írhatsz, mi a terved, mit szeretnél még rajta átalakítani, a jelenlegi állapotig hogy jutottál el, nem kell részletesen, csak nagy vonalakban, és ezzel a bejegyzéssel nevezel, a nevezés után simán csak hozzáírod az addig elkészült változásokat.
De majd az illetékesek biztos megírják jól gondolom e. -
feco72
Modder
Akkor még március végéig lehet hozzáírni a bejegyzéshez?
-
Engineer086
Modder
A hétvégén az én jelentkezésem is landol a postaládában
-
DaveJr
őstag
Á basszus. Az ideiről sztem lemaradok
Nem fogok elkészülni a házzal pedig már lassan 1 éve készül
-
mepet
addikt
Kíváncsi leszek idén lesznek-e értelmes modok is!
-
jaja1981
addikt
rudi:
Minden képen kell logout cikk?
Képeim vannak a házról, de a készüléséről nincsenek.
Illetve időm sem lenne cikkeket írni, én csak kiállítanék, de azért, hogy találkozzak személyesen PH-s emberekkel.
[link]Ezzel mennék. A bele már kicsit más. Egy sima narancs GMC Toaster volt.
-
kromatika
veterán
Sok sikert minden nevezőnek.
-
feco72
Modder
Püff neki. Én elkezdtem jó részletesen sok képpel a leírást csinálni. Átírjam vagy mehet így is? Amúgy az megnyugtató, hogy van még +2 hét, így még lehet rajta javítani.
-
rudi
nagyúr
Hát, annak alapján, hogy a decemberi kiírás után semmi jelentkező nem volt, most meg van kategóriánként 1-1 szerintem elég lesz 5-5 casemod és casecon
Ha meg egészen véletlenül többen jelentkeznének, akkor a bejelentkező modok színvonala szerint válogatunk, mert nincs végtelen rendelkezésre álló hely a kiállítóterületen
-
Nyeste86
csendes tag
Na most én nekem az a gondom hogy az általam épített íróasztal PC nem-igen szállítható egykönnyen- közel 200X80X110 mérete miatt... Gondolom így hogy nem tudnám elszállítani a verseny helyszínére (Debrecenből húzós az ára) nem is igazán nevezhetek. Vagy tévedek?
-
jaja1981
addikt
Juhú!
Hétvégén meg is írom a bejegyzést, és ott leszek! Végre valami nyilvános kiállítás!
-
Akula
őstag
királyság!
-
Akkor spekulálok
Feltételezem az esemény kétnapos lesz, szombaton kiállítás, és egyéb rendezvények, köztük a sajtósoknak tájékoztató, és egyéb bejelentések.
Vasárnap döntő a moddingra, és tovább folytatódó kiállítás
Kérdőjel?
-
Epsylon
aktív tag
Ó...
Olvasni azt tudok!
De, hogy gondolkodjak is, az már nehezebb..
Kérdezni biztosabb!...eszembe sem jutott volna, hogy a verseny is ott lesz. Gondoltam ott csak ki lesz állítva a 3 legjobb.. De mostmár mimdegy! Az ostobaság szégyenfoltját már úgysem tudom lemosni magamról.
Nem is próbálom!
-
-
Epsylon
aktív tag
Érdekelne engem is, hogy a VeleTech mikor lesz!?
-
Akkor azon a hétvégén lesz a Veletech 2013 is?
A logout-os link 404-es jelenleg
-
fkenny
senior tag
Hamarosan én is indítom a blogom és vele együtt küldöm is el a nevezésem. Minden részvevőnek sok sikert kívánok, így előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest