Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Én meg azt veszem észre, hogy nőnap közeledtével minden férfi virágot vesz...minek? Nem kell nőnapnak lenni, hogy kedvesünknek/édesanyánknak/tesvérünknek virágot vigyünk...
Fura...Katalin, Erzsébet...stb napok közeledtével tele vannak a virágosok. Pedig egész évben ott vannak, mégis, miért ilyenkor adunk virágot?ERRŐL SZÓL AZ ÜNNEP. Akinek születés napja van, az is kaphat ajándékot máskor is, de akkor Őt ünnepeljük.
Miért? Csak szilveszterkor lehet pezsgőt inni?
A karácsony a család szeretéről szól, a Nőnap a nők tiszeletéről, a Valentín nap a szerelmesekről szól!
Hozzáteszem idén én már nem ünnepeltem, nekem már van "saját napom". A házassági évfordulónk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest