- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi #2155 üzenetére
leírom a mi digis sztorinkat:
karácsony előtt 2 nappal reggel 6kor pár perc áramszünet, áram visszajön, net kábelen van, wifi semmi... fél éve húzta be a digi az optikát és raktak be egy gigabites wifi routert... azt párszor reseteltem-áramtalanítottam, de semmi... wifi nincs... (wifi led nem világít az eszközön, de böngészőből a router setupjában be van kapcsolva és elvileg megy) betettem hálóba egy régi gagyi routert, ami adta a wifit az eszközeinknek, de samu telefonok néha nem szerették... ünnepek után hívom őket és felvilágosítottak, hogy a wifi nincs a szerződésben, ez csak egy plusz, amit az eszközük tud és ha kábelen van net, nem tudnak mit tenni (teljesen be kellene döglenie, hogy cseréljék... vagy minimum 1 szolgáltatásnak ki kellene esnie: net/telefon, ami azon jön) ....vettem egy gigabites wifis routert, amit beiktattam.... teljesen jó minden, pár nappal később véletlenül ránéztem a routerükre és világít a wifi ledje
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest