- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
Krisztiánusztán,majdnem bejött
-
Gregnek kijárna egy büntetés, mondjuk, hogy egyedül takarítsa ki a villát! Bicskanyitogató volt, ahogy relaxálva álldogált, míg a többiek takarítottak. Effektíve megtagadta a büntetésnek kirótt feladat végrehajtását.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #1097 üzenetére
Van még két nap, addig még összejöhet a 80+% is a győztesnek.
Meg kéne mutatni a szavazatok állását a villalakóknak is. Hatalmas poén lenne, hogy Krisztián beképzelné magának a féltéglát, jó nagyra nőne az orcája.Egyszer már mondtam, mondom újra, valaki rúgja már hasba Lacikát. Semmit nem csinál, olyan, mint egy élőhalott.
Csoki már megint berágott, mert szóba került, hogy takarítania kéne. Reni igazán megbüntethetné már. -
Vakegérke
félisten
21,59 - 78,41%
Alakul a szégyenletes vereség. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
C4mp3r
addikt
itt nemcsak a behodolasrol van szo szerintem, era szerelmes hunorba viszont o leszarja es ebbol a sertett onerzetbol fakadoan piszkalja/szurkalja mindig, igy nem csoda, hogy a csavonak mar elege van belole. era az a fajta csaj, aki siman megutne magat es aztan radhivna a rendoroket, hogy megeroszakoltad meg meverted. legalja
-
Genji
őstag
Az RTL is kint akarja hagyni Krisztián, nagyon rossz fény vetnek rá a bejátszások. Persze a csávó tajparaszt, de ici-picit mintha rásegítenének a negatív megítélésére. Adrira ment a voks, 100x normálisabb mint ez a tahó.
Era legalja. Ahogy rohant a Krisztiánékhoz, hogy Adri Hunorral smárol és ez hozhat neki szavazatokat... Behódolt az erősebbnek hitt előembernek.
Roli és Hunor Krisztián mögé álltak... Nagyot csalódtam mind a kettőben. Ettől függetlenül tartom, hogy egyedül Hunor érdemli meg a nyereményt ebből a galeriből.
-
válasz
Vakegérke #1088 üzenetére
Reni nem fog oda állni Erával egy csapatba, Zsuzsu még véletlen sem állna Krisztiánhoz, Greg meg ugye a kéket szereti, mint megtudtuk.
Így nem olyan meglepő, hogy hova álltak. Az mekkora pofára esés lett volna, ha csak Zsuzsu állt volna Adri mögé, és Adri jönne vissza megalázó 90-10 % aránnyal. Azért ennek tudtam volna kárörvendeni.
-
Vakegérke
félisten
Innen kiemelném az első két mondatot.
"Reni, Zsuzsu és Greg úgy néz ki, hogy szövetségesek lesznek. Nekem tetszik ez a hármas."
Na kik álltak Adri mögé, na kik?
-
ildi_
tag
válasz
Motion_Blur #1086 üzenetére
Nagyon remélem, hogy az lesz! De ezek mennyire gyávák... Roli is krisztián mellett van?
-
Motion_Blur
félisten
Most a Hunor tényleg Ánusz mögé állt?
Mekkora pofára esés lesz itt vasárnap
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1084 üzenetére
Era mindannyiunkat átvert. Megjegyzendő, azóta ilyen, mióta hazaküldte Radicsot, szóval elszállt magától.
-
válasz
Motion_Blur #1081 üzenetére
Ha a jutubos cigó bedühödött rá, akkor még meglehet az a verés.
Adri viszont most jó érzékkel lett Hunor ágyasa.
Era meg tiszta égő! Az első héten nagyon félre ismertem, egyáltalán nem olyan, mint akkor gondoltam.
(#1083) Vakegérke
Az már csak hab a tortán, de én már csak azért is pofán tudnám verni, ha agresszív lennék ahogy beül a székbe a riportszobában és a nézőkhöz beszél.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #1081 üzenetére
Zsuzsu provokálására gondolsz?
-
Vakegérke
félisten
Mikor Reni kiosztotta a munkát, ki háborodott fel a legjobban? Hát persze, hogy Csoki. Nehogy már neki takarítania kelljen! Reninek módjában áll büntetést kiszabni, remélem, élni fog vele.
Adri és Hunor összeszűrték a levüket. Erának muszáj volt rohanni a Vivien-Krisztián pároshoz, hogy ezt szörnyülködve elmesélje.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1068 üzenetére
szerintem kizárt.nem véletlenül vágták be mikor a mindenki által használt közös zuhanyozót pipilte le.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Akkor megyünk tüntetni a Parlament elé
-
válasz
Akkor nálam lesz visítás!
-
Popes
őstag
válasz
Akkor megérett a világ a pusztulásra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Bár nem engem kérdeztél, nemzeti gyász.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
antikomcsi #1067 üzenetére
Akkor mi lesz ha ánusz megy vissza ekkora előnnyel?
-
válasz
Motion_Blur #1066 üzenetére
-
GSPLR
senior tag
Állítólag 24-76-os állás volt, de levették nagyon gyorsan.
-
csƵ
addikt
Kíváncsi lennék egy pillanatnyi állásra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1058 üzenetére
"Készülj füldugóval is, mert lesz ott olyan visítás, mint egy hármas disznóvágáson!
"
Szó se lehet róla, hallani akarom, miközben vad örömtáncot lejtek.
Olvasgatva a faxbúkon a hozzászólásokat nagyon úgy tűnik, hogy ezen a párbajon születik meg a szavazáskülönbség rekord.
-
válasz
Ciccuka #1057 üzenetére
Szerintem emiatt nem zárhatták volna ki. Eleve nem is biztos, hogy teljesen tudatosan csinálta hisz kb. félálomban volt még, másrészt nem egy konkrét személyt dobott meg, hanem csak egy csoport irányába dobta, és senkit nem talált el. Nem akart szándékosan bántalmazni senkit. Ha azért kizárás járna, mert az emberek mellet lévő széket megdobta, akkor azért is kizárás járna, hogy a Vivi előtt lévő padot Krisztilány szétütötte dühében.
Nekem nem a szívem csücske Csoki, de ezért nem zártam volna ki. Valami büntetést kaphatna maximum, hogy megjegyezze, nem dobálózunk.
(#1056) csƵ
Készülj füldugóval is, mert lesz ott olyan visítás, mint egy hármas disznóvágáson!
-
Ciccuka
veterán
-
csƵ
addikt
válasz
antikomcsi #1053 üzenetére
Komoly hsz-ek vannak. Nagyon röhögni fogok Vivi arcán, amikor Adri megy vissza. Vajon kihez fog dörgölőzni?
Egy szerencsétlenség az a kiscsaj. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1053 üzenetére
Köszönöm, megyek okosodni.
-
válasz
Vakegérke #1052 üzenetére
A Való Világ facebook oldalán szinte minden poszt alatt ez van. Krisztilány irány haza homokozni, és egy-egy hozzászólás van csak mellette, lehet azok is csak a hergelés kedvéért.
-
törölt tag
Fb-n a poszt alatt végiggörgettem kb. 2 perc alatt a kommenteket, 130 volt, és egyetlen egy szólt Krisztián mellett.
egyetlen egy. -
csƵ
addikt
Eddig az összes """alfa""" nőt hívott ki.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #1047 üzenetére
Ámen!
Adri ugyan csak 158 centi, de nagy falatnak bizonyul. Krisztián nagy szégyene lesz, hogy egy kiscsaj hazakergeti. -
Motion_Blur
félisten
Ánusz OUT
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #1045 üzenetére
Valóban, én tévedtem. Mea culpa.
-
Vakegérke
félisten
HAZUGSÁGVIZSGÁLAT - Ezt ZSUZSU már felhasználta
Kérem tisztelettel, okafogyott volt Krisztián kérése, hogy Zsuzsu ezt adja át neki, aki saját maga sem tudja, hogy csak egyszeri lehetőség volt. Nagy hepaj lett belőle fölöslegesen, vihar a biliben.
Befóliázva kellett kukac módjára átvergődni a gyepen a villamesteri beosztásért. Ugyan Roli győzött, de szinte lehámlott róla a fólia, így a villalakók korrekt módon Reninek adták a címet, mert ő végig fóliásan vonaglott.
No, gyünik a kihívás.
-
Vakegérke
félisten
Nem hiszek a szememnek. Krisztián tényleg a zuhanytálcába hugyozott? Ha igen, akkor suttyó, tirpák. No persze enélkül is az. A nem normális berág, mert Vivien nem hajlandó reggelit csinálni neki, meg úgy an blok kiszolgálni.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Szada85
aktív tag
válasz
Vakegérke #1036 üzenetére
Nyilván ez Krisztián prosztóságán nem változtat, de Csokinak - meg talán a többieknek is, mert ha ennyi idö alatt eljutottak idáig, akkor a full-kontakt sincs messze már - is intö jel lehetne, plusz a benti létet is megkavarná nem is kicsit, ha hirtelen a világi cimborák egymással néznének farkasszemet, Reni, Vivi meg szintén pörögne az arcán tisztességesen..
-
mephi666
nagyúr
amiket itt leírtok, hihetetlen, hogy minden nőnek csokif@sz a vágya... havast kellene beküldeni és onnantól nem lenne több csokif@sz
-
Szada85
aktív tag
-
GSPLR
senior tag
Túlgondoljátok. Ez Adri lesz. Az viszont amire próbáltam utalni, hogy a retek bizony próbálja felhozni Ánuszt, ma beigazolódott. Szóval továbbra se hinném hogy fair ez a játék. Igazából úgy a negyedik, ötödik évadtól ez az egész egy manipulált fos
-
Vakegérke
félisten
A kék szalagok zömét Adri és Zsuzsu kapta. Adri közönyös, tudja, hogy ő lesz a kihívott. Zsuzsu edződik, úgy tűnik, nem vette zokon.
Krisztián kitalált valamit. Zsuzsunak megígéri, hogy nem hívja ki, ha megkapja tőle a hazugságvizsgáló szuperképességet. A nagyeszű sündisznócska azt hiszi, hogy Zsuzsunak van még egy, pedig nincs. Erát be akarja paráztatni, hogy használja fel a lila kendőt, Hunorral meg le akarja vetetni róla. Rafkós, három, vagyis két szuperképességet akar semlegesíteni. Eszébe sem jut, hogy amikor kiteszi a lábát a villából, remélem, oda be nem teheti többé, így neki már mindegy. -
Erről a Greg gyerekről egyre kevésbé tudom elképzelni, hogy valaha bármi köze volt a férfi nemhez. Sokkal inkább egy rosszindulatú sunyi csajnak látszik a viselkedése alapján.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #1028 üzenetére
Ó, a komoly férfiak, hogy tudnak majrézni ok nélkül...
Anno VV Zsuzsát kizárták, mert Olihoz akart vágni egy palack vizet. Ezen az alapon Csokit is ki kéne zárni, mert az éneklő triót akarta eltalálni a palack vízzel.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
csƵ
addikt
Egyébként miért rakatta magára ez a hülye gyerek? A barátain kívül szerintem mindenki undorodik tőle.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #1021 üzenetére
Igen ám, de Lacika mit is mondott a kiválasztáson? Azt, hogy undorodik tőle. Ez bőven elég indok.
Az persze más, hogy Lacika ruhatárából öltözködik, mert bár van mosó-, meg szárítógép, annál lustább, hogy rendben tartsa a gönceit.
No meg az a gizda ribanc se gondoskodik róla. -
Vakegérke
félisten
Eszembe jutott valami. Ha Krisztián nem tartja a szavát, a leggyengébbet hívja ki. Zsuzsut? Lehet, hogy nem meri, mert ugye keménynek tartja magát, talán még ő is szégyellne kihívni egy kislányt, bár Adri kihívása esetén se beszélhetünk férfiasságról.
Akkor kit? Szerintem Lacikát. Férfi, tehát egyenrangú ellenfél, viszont csak teng-leng, nincs egy villalakó sem, akinek akár az árnyékával felérne. Optimális választás lenne az ő szemszögéből nézve, de ami Lacika hátránya, Krisztiánnal szemben az az előnye is. -
Lackooo84
nagyúr
Hát az biztos, hogy ha nem a szakállas mátyás megy ki, akkor itt bunda van...
-
Vakegérke
félisten
Én már szavaztam a fantomképre, szóval mindegy, ki az ellenfele, abcúg Krisztián!
-
Vakegérke
félisten
Szegény Zsuzsu berezelt. Krisztián rárakta a jelet, így azt hiszi, hogy ő lesz a kihívott. Ha ez a gusztustalan kanmajom tényleg őt hívja ki, az mindennek a legalja.
-
junior11
veterán
válasz
bendeguz76 #1003 üzenetére
Ez tény, de még mindig szívesebben nézem, mint a Petit
-
mephi666
nagyúr
válasz
bendeguz76 #1003 üzenetére
ja, az produce-olt bele egy gyereket és kb ennyi volt... habár biztos nem halnak éhen, ha fizeti az apaságit
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest