- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Torrente által ugye ismerjük a karral verést, na de hogy már van vállból is az új. Kíváncsi vagyok mi a következő szint, beteszik neki és eltörik a nyaka,gerince?
-
Ma egy fiú és egy lány fog beköltözni, hátha valamelyik megér egy misét.
-
Vakegérke
félisten
válasz
donjohnson #197 üzenetére
Egyelőre nem az ágyéka
-
GSPLR
senior tag
válasz
donjohnson #190 üzenetére
Erre kíváncsi leszek, hogy egy racsnitól hogyan ugrik ki valakinek a válla, el nem tudom képzelni
-
-
GSPLR
senior tag
Hogy on is legyek. Van az a bambaarcú aki tegnap pityergett. Elkaptam tőle egy félelmetes mondatot ami tényleg alátámasztja amit a kisfilmjében mondott, hogy a szürkeállomány a lényeg. Nos, pontosan nem tudom idézni, de megpróbálom: "ha én ide bejöttem, akkor bent vagyok"
asszonnyal azóta ezzel szivatjuk egymást
-
GSPLR
senior tag
válasz
Vakegérke #189 üzenetére
Kicsit elkanyarodva, de a nem rég még nagy port kavart #metoo-t pont a nők "hitelessége" miatt tartottam már az első perctől kezdve nevetségesnek. És ugye ez a fajta viselkedés pont nem segít rajtuk, hiteltelenek lesznek, legalábbis számomra. De ezt nem akarom tovább boncolgatni, csak úgy megjegyeztem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
donjohnson #190 üzenetére
Biztos megrántotta.
-
donjohnson
addikt
-
Vakegérke
félisten
Egész életemben tiszteltem a nőket, de sokszor rá kellett jönnöm, hogy nem mindegyik érdemli ki. Mivel nem dübörög a topik, elmesélek egy esetet, amikor csúnyán csalódnom kellett.
Mikor sofőr voltam, munkám kapcsán sűrűn jártam egy gödöllői raktárba, ahonnan infúziót szállítottam a baleseti kórházba. Pár raktáros srác volt, meg pár irodista nő, utóbbiak intézték a papírmunkát. A srácokkal barátságos voltam, a nőkkel kedves, udvarias.
Az egyik srác targoncával hozta a raklap infúziót, az egyik ott ácsorgó nő ezt mondta neki, ennek bizonyára előzménye volt:
"Ha felteszed a lábad a nyakamba, itt helyben leszoplak."
Mondanom se kell, a targoncás leugrott a gépről és suta mozdulatokkal próbálkozott, de nem voltak eléggé rugalmasak az izületei. Én a helyében egy műanyag ládára álltam volna, hiszen nem volt kikötve, hogy az tilos.
A lényeg az, hogy ezek után nehéz volt a nővel úgy bánnom, ahogy addig.A villabéli nőstények legalább nem játsszák meg, hogy tisztességesek, őszintén megmutatják, hogy milyenek, mennyit érnek.
-
-
GSPLR
senior tag
Én alapjáraton a nőket tisztelem, de az aki ma beköltözik azt nekifutásból rúgnám fejbe. Egyébként a készítők elképesztően jó munkát végeztek, ennyi selejt jellemet megkeresni nem kis meló lehetett. Jót tett az alvás, nem káromkodtam
-
-
GSPLR
senior tag
Inkább nem írom le hirtelen a véleményem a mai adás után. Alszok rá egyet.
-
Popes
őstag
válasz
antikomcsi #180 üzenetére
Csak egy újabb ribanc.(bocs, erotikus masszőr)
-
-
Vakegérke
félisten
Megjött Ginu. Egoizmus 5*, vezetési kultúra 1 alá.
-
válasz
Vakegérke #177 üzenetére
Engem nem csak dühít, de idegesít is.
Amit most láttunk az még mindig az első éjszaka, amikor is Adri magára húzza Gabó játszópajtását, majd csókot kér tőle, ez után mondja, hogy legyen az ő titkuk. Tart ez mindaddig, amíg az első lakó szembe jön vele. Aztán lefekvéskor aki pofázni és visítozni akar, azt megkérném, hogy fáradjon ki a hálóból. Persze a műsor még reggel is folytatódott!
Valaki mondja el nekem, hogy ma egy lány miből gondolja, hogy ez a viselkedés a nyerő?
-
Vakegérke
félisten
Adri visítozása egyre jobban dühít.
Ahhoz képest, hogy Cintike okosnak tartja magát, már egy olyan kérdésbe is belebukik, hogy egy összeg duplájának a negyede mennyi.
Krisztián lett a villamester. Vajon sikerül neki rendet tartatni?
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Peti78
őstag
válasz
donjohnson #172 üzenetére
danke
-
-
Popes
őstag
-
Peti78
őstag
hol lehet megnézni a részeket?ncore-on nincs fent. A teljes részeket meg nem találom a retekklubon
-
A mai beköltözővel sem leszünk előrébb.
Meg van a véleményem az olvasottakról, de már nem is mondom..............
-
Hidd el, mi is úgy vagyunk vele jelenleg, hogy ez nézhetetlen.
Viszont meg kell várni, hogy mindenki beköltözzön, és utána elteljen 1-2 nap, hogy lecsillapodjon ez a hirtelen felindulásból alkalmazott szereplési vágyuk.
Addig úgymond ki kell tartani és figyelni, hogy alakulnak a dolgok, történik e változás, vagy van e rá esély, hogy a nézhető irányba mozdul el a műsor.
(#168) Vakegérke
Főleg érdekes lesz a dolog, ha lesz villamester, és neki kell kijelölni a feladatokat. Aztán vagy megcsinálják, vagy jön a "Nekem senki ne mondja meg, hogy mit csináljak" szöveg!
-
Vakegérke
félisten
Arra vagyok kíváncsi, hogy azt a kupit, amit csináltak, ki fogja feltakarítani. Tuti, hogy ebből kemény vita, balhé lesz.
-
Ciccuka
veterán
Lehet én ezt nem fogom tudni nézni. Ez a műsor számomra unalmas.
-
updog
őstag
Uhhh. Én
nemcsak egy kicsit vagyok előítéletes, de azt hiszem, eleget is láttam úgy, hogy belepörgettem az első adásba. Köszönöm a meghívást, de azt hiszem read-only maradok itt -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Vakegérke #161 üzenetére
Pont ez jutott eszembe, hogy ahhoz képest, hogy Zsuzsu volt, aki a legjobban kiakasztott elsőre, most ő maradt ki ebből, és alkotott egy pici pozitív képet. Vagy nem akart rögtön az első napon lezülleni, ez úgyis ki fog derülni. A filmje undorító volt, ha az egy reális kép róla, akkor csak idő kérdése.
Ken-baba eddig nekem szimpatikus. Én is szeretem a különc embereket (ezt ő mondta a kisfilmjében). Nagyon kíváncsi vagyok mit mutat majd később....
-
GSPLR
senior tag
Elég hamar gerincre lesznek vágva ezek a csajok
Másra nem igazán lehet őket használni...
-
válasz
Vakegérke #161 üzenetére
Nem biztos, hogy Te vagy maradi vénember, lehet, csak úgy gondolod, hogy a szexnek, pajzánkodásnak is megvan a maga ideje, helye, és módja, de az nem feltétlen az, ahogy itt előadták.
Azért nem értem a dolgot, mert ma már ha cicit, fütyit vagy ezek tetszőleges kombinációját akarom látni egyszerűen bármikor odakapcsolhatok és nézhetem. Már nem a nyolcvanas években járunk. Így a tv-ben színvonalasabb produkciót várnék el.
Számomra nem kell ez ahhoz, hogy egy műsor jó legyen. Jó volt, amikor egy játék volt a játékban. Értem ezt úgy, hogy a VV maga egy játék, és ezen belül játszott pl. Attila a többi retardálttal, akik fel sem fogták, mennyire ostobák. Ez a része is tudna szórakoztató lenni akár, ahol a karakterek mögött valóban különböző emberi tulajdonságok húzódnak meg.
De így, hogy beraknak 12 egy tucat szereplőt, hamar unalomba fulladhat. Persze az ordibálást, veszekedést, magamutogatást lehet nézni, csak nem erről kéne szóljon a dolog.
-
Vakegérke
félisten
Zsuzsu és Greg kimaradt a pajzánkodásból, felírok egy-egy piros pontot nekik.
A többiek viselkedésére nincs szalonképes jelző. Fogjuk az alkoholra? Nem érdemes, hiszen csak előhozza az ember valódi énjét. Ugyan emberről beszéltem, de tegnap csak nőstényeket és kanokat láttam. Hááát, sikerült összeverbuválni egy halom semmirekellő, egoista, gátlástalan szukát és kant.
Ezek a nőstények komolyan hiszik, hogy ezzel a viselkedéssel a nőiességüket hangsúlyozzák? Avagy csak mindent bedobnak, még a becsületüket is a 36 milkó reményében? Inkább az utóbbi. Normális emberben inkább undort keltenek, becsületük, megbecsülésük semmivé vált.
A kanok se különbek. Nem hódítanak, hanem letámadják a nőket. Tehetik, nincs ellenállás, de melyik normális férfi mozdul rá egy részegen vonagló nőstényre?
Ezek csak annyit szűrtek le a korábbi játékokból, hogy az a nyerő, aki hamarabb vetkőzik ki magából, hamarabb hempereg valakivel állat módjára érzelem nélkül.
Az persze nem számít, hogy mindezt látja a rokonság, ismerősök, baráti-haveri kör.Persze lehet, hogy csak én vagyok egy maradi monogám vénember.
-
Aurelio meglátja Pumped Gabó szerelmét a tévében
(#158) ¤Envy¤
Viszont legalább Kőbányán most fellélegezhetnek egy kicsit, mert egy időre eltűnik az utcáról a szopófantom!
-
¤Envy¤
aktív tag
Ez volt az első estéjük, napjuk bent. És már miket látunk. Mi lesz később?
Komolyan erre van igény?Emlékszem régi szériákban voltak olyan részek, amik nem erről szóltak, csak összefogott 2 lókötő és a többiek orra alá borsot törtek. Mennyivel jobb volt! Legalább jót lehetett nevetni rajtuk, de ezen én így nem tudok szórakozni.
-
Néztem ezt a belevalót is mert amúgy nem szoktam, de ez a véglény Győzike, ez borzalom! Egy TV csatornánál már az sem feltétel, hogy a műsorvezető legalább beszélni tudjon?
-
Nekem még nézni is nehéz, élőben pedig nem is tudom, hogy viselném ezt az állandó ordítozást, ha kell, ha nem, kis öncélú nemi szerv lóbálással, és riszálással fűszerezve.
Azzal, amit művelnek a lányok, nálam minden nőiességüket elvesztenék és inkább undorodnék tőlük, mint megkívánnám őket.
Bár nagyon idegesít a végtagok rongybaba módjára való lóbálása, az affektálás, de még a végén tényleg csak homár Ken lesz a leg elviselhetőbb a villában.
-
Vakegérke
félisten
Ezt a játékot az nyeri, aki meghúzódva a háttérben csöndben marad. Ennyi balf*szt nehéz volt beválogatni.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #153 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ismerik egymást. Nem biztos, hogy mind, de páran tuti. Ha figyeltétek a kisfilmeket, nagyjából itt mindenki valakinek a valakije
-
válasz
Vakegérke #151 üzenetére
Effektíve pár órája vannak bent, én ennyi idő alatt még csak be sem rúgtam volna, de ha mégis, akkor sem beszélnék így idegenekkel, kamerák előtt. De náluk nincs önkontroll, nincs egy elvárható minimum szintjük.
"Abból élek, hogy pezsgőt iszom." Azt meg nem is akarom tudni, hogy utána mi mindent nyel még le.
(#152) ¤Envy¤
Mert kötekedő vén hülyék vagyunk, nincs elég intelligenciánk, hogy megértsük!
Legalábbis nekem!
-
¤Envy¤
aktív tag
Egy dolgot sosem értek meg: felállni a pultra a koszos lábunkkal, ahol máskor a kaját készítjük
Ribiskedéshez már hozzá se szólok... ez volt a cél...
-
Vakegérke
félisten
Uram Istenem, korán kezdik a parlagi viselkedést. Nincs a csajokban semmi tartás, itt elsősorban Renire és Adrira gondolok.
antikomcsi: Az állatkertben normálisabban viselkednek az állatok, mint ezek a díszpéldányok. Rossz belegondolni, hogy ezek lesznek a sihederek mintaképei.
-
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #145 üzenetére
Reni is ciguramagyar (szerintem), bár nem nagyon szokták "felvállalni" az ilyen lajtos kreolok, elvégre az atlagmagyar kreolos. Ha a FB ismerősei között sok mondjuk a "Radics", akkor... volt honnan tanulnia.
Kismocsok-Rita, Anikó (nadai) is osszebujt valamelyik lánnyal...
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #145 üzenetére
A lényeg az, hogy Gőzeke örül neki. Similis simili gaudet. Mondjuk ezt Gőzeke nem érti, de talán tanult volna többet, és akkor kevésbé nézné le egy átlagosan művelt ember.
A lényege az egésznek az, hogy azonos kategória a két ember, így nem csoda, ha Gőzeke lelkében túlszínezett ripityom virágok nyílnak az új játékos láttán.Tudod mit, Gőzeke? Lefordítom neked, legalább ebben ne maradj örök sötétségben:
Similis simili gaudet. Latinul van, jelentése: hasonló a hasonlónak örül.
Látod, tanulhatnál valamit, ha meg tudnád jegyezni. -
-
donjohnson
addikt
jó kérdés. én sem találom a belevalóvilág részeket. valaki tudja esetleg hol lehet visszanézni az rtl oldalán?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #141 üzenetére
Zsuzsu azt mondja a bemutatkozó videója elején, hogy:
"Ezt itt előre elmondom, akinek nem tetszek így, az nyomja el magát a hamusba ... és ez nem kényesség, ez igényesség..."Mondok valamit, Zsuzsu. Egy éjszakás kalandra megfelelő vagy, és ezzel az összes vonzerődet ki is merítettem. Az igényességről meg inkább ne beszéljen egy nagyravágyó, de iskolázatlan - már bocs, de - liba.
-
¤Envy¤
aktív tag
Most én vagyok figyelmetlen, vagy tegnap tényleg nem volt szó róla?
Feltűnt a lakók között. -
¤Envy¤
aktív tag
Egyébként teljesen az az érzésem, hogy a szervezők direkt nem akarják, hogy nő nyerjen. Ahogy nézem a "bemutatkozásokat", normális ember számára eddig egyik lány sem lehet szimpatikus. Túl nagy az arcuk, ego az van, agy nincs. Engem legalábbis taszít az üzenet, amit közvetítenek.
-
Gonosz vagy!
Fiatal volt, és kellett a pénz a tetkókra!
(#132) ¤Envy¤
Engem is nagyon irritál! És nem is az a baj, hogy vidéki, mert semmi bajom a tájszólással, ha pesti lenne, akkor is nagyon idegesítene ahogy kifejezi magát!
Ebben az eresztésben a vakok közt a félszemű lesz a király szerintem. Mindet utálni fogjuk, csak lesz akit kevésbé!
-
¤Envy¤
aktív tag
Bátran kijelentem már most, aki már a szimpla beszédével felhúz, az zsuzsu... Igen, kisbetűvel. Te. Jó. Isten! Remélem minél hamarabb kinyomják onnan. Ti tudjátok hallgatni, AHOGY beszél?
A tetkós sráctól többet vártam, de hatalmas csalódás.
Eddig a meleg srác az, akinek tudnék szurkolni.....
-
-
Popes
őstag
válasz
Vakegérke #125 üzenetére
Talán majd KrisztiLány
Link, erős gyomor kell hozzá...
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #118 üzenetére
Szinte mindegyik azzal haknizott, hogy ő pörgős.
-
Vakegérke
félisten
Vajon lesz olyan, aki takarít, főz, mosogat? Zsuzsuról például nem tudom elképzelni, hiszen akkor megsérülhetne a karma, amit fő ékességének tart.
-
Gordiann
őstag
Már az probléma, hogy szó van róla...
SZERK: elkezdtem nézni. Idézet:"magadat kell adni" legyél önmagad, mert "lehet, hogy azért bekerülsz, mert egy gyökér f%szfej vagy".... ez a szint.
-
Ciccuka
veterán
A belevalóvilágot láttátok?
-
donjohnson
addikt
nekem inkább a műsorvezetők nem szimpik. Anikó még elmegy, de ez a Puskás Peti. hangja sincs. akkor már inkább a Bencét vagy a Balázst hozzák vissza. ők legalább csinálták a show-t.
-
zolikaDB
veterán
válasz
antikomcsi #108 üzenetére
Ja ja. Foleg amikor csoki puceron sz.rik. Hu de kreativ.
Pedig pont ez lenne a lenyeg, hogy ezek nem bemutatkozasok a klasszikus ertelemben már, hanem krealt marketingvideok...
Ez a resze a musornak szerintem fos.
Oke, azt is megertem, h ezek maguktol 3 ertelmes mondatot nem tudnak elmondani... -
donjohnson
addikt
sziasztok,
már vissza lehet nézni a mai élő adást: beköltöző show -
válasz
Vakegérke #117 üzenetére
Nem nehéz kitűnni ebből a tömegből! Néztem a műsort, és nem hittem el, amit láttam, a szőke csaj piszkálta ugyan, de nem tudta kinyitni a postaládát! Meghaladta a kombinatív képességét! Megdöbbentő!
Sejtettem, hogy nem a menza klub tagjait vonultatják fel, de minden képzeletemet alulmúlták!
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #116 üzenetére
Rühellem a manust. Csak egy buta, ócska ripacs.
Az eddigi játékos felhozatal siralmas, talán Greg tűnik ki közülük. Persze kell hozzá idő, hogy megismerjük őket.
-
Azért ez a Gáspár Győzős bevágás, tényleg a televíziózás legalja.
-
dogab93
tag
Ennyi ratyit és buta beképzelt hülye picsát összeválogatni nem kis teljesítmény.
-
Ha a fiam pár év múlva ilyen lesz, akkor felkötöm magam, és elnézést kérek a búcsúlevelemben a világtól.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #111 üzenetére
Zsuzsu lenézi a férfiakat, ahogy Cintike is. Először abba kéne belegondolniuk, hogy ők mennyit érnek, érnek-e valamit egyáltalán.
-
Nem szoktam előítéletes lenni, (annyira) de ez a Zsuzsu a szürkeállományáról beszél a 10 elvégzett osztályával, miközben egy igazi tanulatlan tuskónak tűnik.
Ne értsétek szó szerint, de csak kéne egy Alekosz vagy Knapp Attila a műsorba, aki tényleg ésszel tudna játszani.
-
Andris837
senior tag
válasz
Én nagyon bízom benne, hogy lesz olyan.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Eddig egy se szimpatikus számomra.
Csoki nem kicsit gusztustalan, ahogy a klotyón pózol. Nagyon odavan a bőrszínével, csak azt felejti el, hogy kirí a fehérek közül és nem éppen előnyére.
Jó, tudom, nem kell mondani, rasszista vagyok. -
Ezek a kisfilmek tetszenek valakinek?
Szerintem inkább csak arra jók, hogy lejárassák az embert!Ennyi egoista naplopót hord manapság a hátán a Föld?
Kíváncsi vagyok, hogy lesz e olyan személy a teljes mezőnyben, akire azt tudom, majd mondani, hogy szimpatikus?
-
Vakegérke
félisten
Na, még egy naplopó. Csoki se munkamániás.
-
Ciccuka
veterán
válasz
antikomcsi #102 üzenetére
Folyton előre-hátra lépked mintha muszáj lenne.
-
törölt tag
Udv ismet itt!
Online streammel rendelkezik valaki? -
Én sem vagyok egy matyó hímzés, de senki nem szólt a műsor vezetőnek, hogy ez a bajusz így ebben a formában borzalmas!?
Ráadásul vagy a technikával van valami, vagy a hangszálaival, de borzalmas a hangzás. Mintha víz alól egy vödörből beszélne.
Azt hittem csak a filmekben létezik ez a megtanítok másokat csajozni, pasizni foglalkozás. Le vagyok maradva! És nem is mondom, mit gondolok ezekről a dolgokról, azaz mégis, a sok ingyenélő, aki nem akar, tud dolgozni lehúzza a hülyéket!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest