- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C4mp3r
addikt
megy a kozvetites... szanalom
-
-
McCartman
őstag
válasz
Vakegérke #1694 üzenetére
Ja, partnere. A belépés utáni puszilkodásukból rögtön az ugrott be, hogy itt bizony nem Izának küldtek be csődört hanem Auréliónak.
Ha belegondoltok az 'olasz márkadivat' és a drága cipői utáni epekedés, a homár frizura, a hisztirohamok.. ugye, ugye, szép pár lennének, na. -
Laci végül is jól járt!
Új fogást vehet fel a menübe.
Ott van Debilió, meg ez az új "srác", és már készülhet is a melegszendvics!
Persze az is lehet, hogy csak spórolni kell a műsor költségvetésén, így a fűtés számlával kezdik.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #1689 üzenetére
Hopp, Zsolti? Ő jó srác volt szerintem.
Dávidot még nem ismerjük, de talán jó partnere lesz Aurelionak.
-
-
Vakegérke
félisten
Stimmt. De megnézném, hogy Krisztiánt mondjuk 5 év múlva hány ember ismeri világszerte. Ha holnap kiesik, már egy hónap múlva is az lesz a kérdés: te, ki is volt az a paraszt a NyalóVilágban?
antikomcsi: Nem volt, hanem van. Érthető ez akár a viselkedésére is. Remélhetőleg holnap este kiköltözik.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1689 üzenetére
-
C4mp3r
addikt
válasz
Vakegérke #1687 üzenetére
kb hasonlo szinten vannak, a kulonbseg, hogy cr7 tud focizni es ezzel tobb penzt keres
#1692: tehat ha van eleg penzed, akkor lehetsz taplo paraszt, ha meg nincs akkor leneznek? erdekes, es azzal mennyire ertesz egyet, hogy cr7 ezutan felcsinalta a not es fizetett neki $15 milliot, hogy a csavo szulei nevelhessek fel a gyereket portugaliaban. gyakorlatilag megvette
-
Motion_Blur
félisten
Csak a végén a beköltözést csíptem el, és valami ilyesmi sejlett fel bennem:
Asszem az ingerküszöbre értem..
-
Vakegérke
félisten
válasz
-HajTömeg- #1684 üzenetére
Azért annyiban más a szituáció, hogy ő világhírű focista volt. Hogy jön hozzá egy traktoros, aki paraszt létére még a kacsát sem ismeri fel?
-
dragonfx
veterán
ez egy díszmajom.egy bui ez az uj gyerek. a menése hangja....tuti valaki szurja hátulról a homis rtl vezetők közül.
viki.t egyre jobban csipázom ez a játék erről szól gyerekek...
Vakegérke elnéztem én is a bemutatkozásodat kb a felének hittelek.
ez a zsófi tényleg nem látta ott smaciztak az áűgyon meg az ebédlőasztalnál?
amugy remélem mosmá tiszta mindnekinek eza simon tette levél és kiszavazás...a live.ot csak bevágták oda...
izának csak viszket a muffja...tipikus..ilyenkor lejjebb mennek az igéányek csak kolbász legyen.
zsolti és laci mint mindig korrektül foglalt állást a dolgokban.
u.i.: nekem teljesne okés volt a steam most
-
kaboska
aktív tag
Vicc ez a műsor már!Bekülték Aurélionak a megfelelő párt
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
runner 125 #1681 üzenetére
Udvarlásban C. Ronaldo viszi a prímet,mikor valami pincérnőt felcsinált így ismerkedett:
,,Me, you! Fuck, Fuck!''Nem tudom ezt lehet-e überelni
-
törölt tag
válasz
Én az egykori nagy szerelmem hasonló módon szedtem fel. régóta próbáltam befűzni, mindenféle hülye dumával stb., de akkor jött össze amikor közöltem vele, hogy "Fanni, szerelmem vagy".
én is nevettem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Valami mást mondott, nem azt, hogy "tetszel". Hogy mit? Nem tudom, majd megnézzük az ismétlésben.
-
runner 125
nagyúr
Vááá, baszki, Traktoros helyett az én pofám ég.
Ez mekkora olcsó, gagyi duma. " Tetszel Iza hallod?"
Ebből kiindulva már biztos, h nem csak urban legend a "szép a szemed, kö kóla?!".
-
McCartman
őstag
Emiatt a díszbuzi miatt csapták ki Simont? Pff.. Ez már régen rossz.
-
Ez a gyerek tuti ratyi, ha máshogy nem, akkor látens homár.
-
Vakegérke
félisten
Entellektüel "laza" Dávid színre lép.
-
törölt tag
Na ez az új srác már most egy k*csög.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #1669 üzenetére
+1
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1669 üzenetére
Egyetértünk.
-
Ha ki is alakult volna bennem valami szimpátia féle Viki felé, akkor annak most végleg vége.
Értem én, hogy ez egy játék, de egy ennyire gusztustalan férget az életbe nem kedvelek már meg!
-
Vakegérke
félisten
Sárlotty még kavarni sem tud. Vagy azért feszegette Iza érzéseit, mert számít arra, hogy "szerelmét" deportálják, és akkor Krisztián alá csapódik?
-
C4mp3r
addikt
válasz
runner 125 #1666 üzenetére
masik: "ket tuzet tartasz egy rakason"
-
Vakegérke
félisten
Zsófi tényleg ennyire buta? Ezt megjátszani lehetetlen.
-
Def26
félisten
Á. Ez a viki gáz. Nem is nézem..
-
matyi19
őstag
válasz
Vakegérke #1657 üzenetére
Ezen meglepődtem
, én is mint láttam sokan, azt hittem fiatalabb vagy (olvastam megtisztel ha tegeznek, szóval én is így teszek
)
-
Vakegérke
félisten
No nézzük, kit toloncolnak be a sihederek közé.
-
Vakegérke
félisten
-
dragonfx
veterán
válasz
runner 125 #1640 üzenetére
nekem a tegnapi adás ismétlése ment.
most meg reklám -
matyi19
őstag
válasz
runner 125 #1643 üzenetére
Most talán már jobban megy. Van FB-om, viszont ha találsz más linket szívesen fogadnám privátban
-
matyi19
őstag
válasz
runner 125 #1640 üzenetére
Igen, most is, elég sűrűn megakad sajnos
Romániából nézem/nézném 100 Mbps-on. -
Glaz-dozfhut
őstag
Pár napja itt sugalmazta valaki, hogy megrendezett a műsor. Ha nem is az egész, de a főbb vonulata. Ez a simonos eset is összefüggésben lehet vele, mert Viki szerintem is tuti tégla. Szóval nagyon kezdem ezt érezni. Történetesen a kiválasztásos eset után, amikor a benti lakóknak is el kellett kötelezni magukat valamelyik párbajozó mellett. Szóval először Józska váltott, aztám amikor Iza kezdte el megmagyarázni pálfordulását, az nagyon rosszul sikeredett a gyér színészi játéka miatt. Nem tudta hitelesen előadni, hogy tetszik neki az a Krisztián nevezetű. Burkoltan, nem burkoltan Laci ellen hangolják a nézőket. Nekem akkor úgy tűnt. Szóval én meg merném jósolni, hogy minden logika ellenére Krisztián fog vasárnap visszajönni.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Eddig ezen az oldalon néztem online az Rtl2-t, jelenleg nincs a választható csatornák között.
Lehet egyáltalán valahol online (ingyenesen) nézni az Rtl2-t?
Vagy a VV6-ot?
Köszönöm!! -
McCartman
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz
kukinyo #1619 üzenetére
ja valo életben ezzel nem áll meg sokáig a csajoknál.max üritésre.
erőszakos.utána meg sír.meg ugy tekinti csaja lenne szint ekényszeríti a csokra.meg féltékenységi faxságokat cisnál.amit az éretlne csitrik meg is esznek.1631>>ez a játék ezen stádiumába nem tudná senki megmondani ő fogja nyerni..be e tud illeszkedni.
-
McCartman
őstag
válasz
kukinyo #1619 üzenetére
Alpári módon sűrű [moderálva] tarkítva fejezi ki csalódottságát, hogy 1 hét után nem hajlandó ledugni a nyelvét a torkán. Ezen a csaj elgondolkozik, rájön, hogy milyen udvariatlan volt tényleg és teljesíti a parancsot.
Ha kicsit határozottabban akarta volna 'paplan alá vinni a dolgot' még az is beakadt volna.
Ezek a lények így működnek ezek szerint.[ Módosította: radi8tor ]
-
Vakegérke
félisten
-
-
C4mp3r
addikt
de egyebkent egeszen elkepeszto gondolkodasmodja van a sracnak. azert haborog, mert izombol nyomul meg zaklatja a csajt mar tobb napja es nem kapott szajrapuszit sem, illetve, hogy kint vele ezt nem lehet megcsinalni. meg sem fordul a fejeben, hogy esetleg nem tetszik valakinek/idegesito a nyomulasa, nem nala a visszautasitas elkepzelhetetlen. nem tudom milyen nokkel volt eddig eleteben, de szerintem normalissal biztosan nem; meg a csaj erezze magat kellemetlenul, hogy nem csokolta meg, mikozben o hosiesen nyomul, hihetetlen. nagyon komolyan megrugdalnam a fejet, hogy terjen eszhez
-
lacy86
addikt
Most latom a bejatszasban , hogy a Zsofika mar smacizott is a kis Aurelioval!
Mindenki megall annak a gyereknek! -
Stafni
aktív tag
Viki nem lehet, hogy tégla? Ezen morfondírozok.
-
Andris837
senior tag
Dorka valóban szép...
Abban egyetértek, hogy fiú lesz, de azt hogy milyen stílust képvisel, azt passzolom. Olyan érzésem van, hogy ez a lökött vonal már nem fog visszatérni. Simonban pedig csalódtam egy kicsit... Eleinte még okés volt, de Charlotte után teljesen más lett... Na de mindegy, ez van. Nekem is elgurult volna a gyógyszer... Viki pedig tudta, hogy ez lesz. Kíváncsi leszek ma milyen képet fog vágni. Amúgy aki most bemegy, hatalmas előnnyel vág neki a csatának. Ismer mindenkit, tudja a kinti véleményeket, tisztában van az erőviszonyokkal. De ez lehet hátrány is... Meglátjuk. -
Vakegérke
félisten
válasz
kaboska #1603 üzenetére
A feleségemen egyszer volt smink, akkor még csak jártunk. Azt sem ő kente magára, a kolléganői rittyentették ki, mondván legyen szebb. Határozottan kértem, hogy mossa le magáról, mert őt természetes valójában szeretem, és aki hozzám tartozik, azon ne legyen vakolat. Lemosta.
Reggel ő is gyűrött volt, de ki nem az? Na és? Legalább természetes volt egész életében. -
Andris837
senior tag
Kíváncsian várom, hogy ki lesz az aki bemegy ma este. Remélem egy erős karaktert küldenek be, aki boríthatja pár bentlevő magabiztos tervét... Arra is kíváncsi leszek, hogy mit szólnak a többiek az új lakóhoz....
-
kaboska
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
Szegényke 501-es Sárlottyal most mi lesz? Nincs már betevő fütyi, nincs támasz. Ahogy elnézegettem az eddigi adásokat, még az "éhes" Aurelio se fanyalodna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha minden igaz, ősztől újra borzolja az idegeket a sorozat legújabb része.Pillanatnyilag nincs más szándékom, minthogy...
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G DS/Ingyen posta/ ajándèk gyári Samsung PD adapter!(256GB)
- 4db pótszíj Xiaomi Mi Band 3/4-hez
- MFM szalagkábel garnitúra és MFM csatolós mobil rack ,Logitech MK850 billentyűzet
- ASRock B760M-ITX/D4 WIFI, 23 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Samsung 980 1TB M2 NVMe SSD, 47 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest