- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Szegényke Aureliócska bemasírozik a dutyiba.
Sírás-rívás, de amikor drogozott, meg amikor elrabolt valakit, aki ugyan adósa volt, akkor persze nem volt bánatos.
A sitten majd felpróbálja valaki, aki nem undorodik tőle, aztán rájön, hogy mi a különbség az átlag élet, a megszédült celebség, és a kiszolgáltatottság között.Anyukája mit is mondott?
"– Imádkoztam érte, hogy győzzön az igazság, mondja azt a bíró, hogy nem bűnös. Mégis elítélték..."
Kedves anyuka, nem nehéz belátni, hogy tényleg győzött az igazság. -
Vakegérke
félisten
válasz
donjohnson #5922 üzenetére
Így korrekt.
Arról nem is beszélve, hogy már te is tudod, hol tárgyalhatjuk ki a szereplőket. -
Vakegérke
félisten
válasz
donjohnson #5920 üzenetére
Na, ez jó hír, köszi.
Van már topicja az új NyalóVilágnak.
Megtennéd, hogy ott is linkeled a cikket? Legyél te a hírhozó, nem akarom elcsenni tőled a lehetőséget. -
donjohnson
addikt
lassan jön a való világ 7
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
Weeman1 #5916 üzenetére
Ha érdekel, kukkants be.
-
Weeman1
veterán
Christophel a Celeb vagyok ment ki innen című műsorban próbál szerencsét.
-
Vakegérke
félisten
Krisztián csak most jön rá, hogy nem ér egy garast sem?
"Bata Krisztián budapesti látogatásakor kellett szembesüljön azzal a kellemetlen ténnyel, hogy fővárosi rajongóinak száma erősen a 0 felé konvergál, amit abból is felmérhetett, hogy egy teljes csuklóbusznyi utas utasította vissza az általa felajánlott ingyenes autogramot. Ettől aztán annyira magába fordult, hogy megesküdött be nem teszi a lábát többé a belvárosba, ahol képtelenek értékelni egy igazán pofi traktorvezető önzetlen megnyilvánulását."
Személyes véleményem szerint nem rossz hír, de az igazán jó hír az lenne, ha Budapest közigazgatási határain kívül maradna.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Weeman1 #5913 üzenetére
"Ebben a szemét világban kénytelen az ember ilyeneket is bevállalni."
Vele kapcsolatosan az ember szót túlzásnak találom.
Ami a lényeget illeti, ennek a kis díszb*zinak fogalma sincs, hogy mi az a nélkülözés. A munka nem alternatíva, inkább szó szerint a sz*rban turkál, csak melózni ne kelljen. -
Weeman1
veterán
-
Vakegérke
félisten
válasz
zolikaDB #5911 üzenetére
"...tapasztalt, igazi érett nő."
Nos igen. Erről tanúskodik az 500+ tapasztalata, érettsége. Aztán persze ezek a tulajdonságok lemérhetők abban is, amit valahol mondott, mely szerint őt egy férfinek el kell tartania. Én inkább azt mondanám, kitartania.
Csak rá kell nézni, és látszik, hogy megérdemli. -
zolikaDB
veterán
Ez is jajj de borzasztoan meglepo volt, hujujj, nagyon....
[link] -
Snoxhill
csendes tag
Látom pörög tovább a topic. Tud valaki újat Izácska új melleiről? Finanszírozza a Nánási? Esetleg ezen balhéztak össze és így lesz vége?
-
Weeman1
veterán
-
Weeman1
veterán
-
Vakegérke
félisten
Krisztián úgy beszél, mintha járna neki az ingyen dagonyázás. A nézők nem megfosztották a jóléttől, hanem kipaterolták a villából. Ahelyett, hogy duzzog, hálás lehetne, hogy volt az életben pár jó hónapja.
Aztán nemánne, büdös lett hirtelen a vidéki élet? Szépöcsém, nem vagy te akkor fazon, hogy csak úgy budapesti legyél. Ha még nem jöttél volna rá, Izára nem számíthatsz.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Glaz-dozfhut #5900 üzenetére
-
Glaz-dozfhut
őstag
Jön a VV7. Már lehet jelentkezni. Meglepődve láttam, hogy már hirdetik. Eddig mindig télen vonultak csak be . Mondjuk nem kizárt, hogy most is így lesz.
szerkahát vissza is olvastam. Először csak 3 posztot, azért maradtam le az újdonságról.
szerkII.: Mégegyszer visszaolvastam: ott még nem tényként van kezelve a 7-es széria. Szóval közeledik. -
zolikaDB
veterán
-
Vakegérke
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
na már vége is?
-
zolikaDB
veterán
Valaki irta, h valojaban "ugymond" csak egy evig hasznalhassa ja lakast meg a otot. Ez komoly?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #5889 üzenetére
Ráéreztél.
-
Vakegérke
félisten
-
Weeman1
veterán
válasz
King Unique #5885 üzenetére
Pedig azt hittem a mostani kudarc után feladják.
-
C4mp3r
addikt
szamitottam ra hogy a majomgyerek nyer, tipikus peldaja a mai pawa fiataloknak, de hat helikopterezes kell az embereknek... meg jo hogy a felenel.kiszalltam mert egy hulladek volt
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #5883 üzenetére
Nem tudhatjuk, hogy mi a tervük a szerkesztőknek. Lehet, hogy jól fizet a reklámfelület, legyen akár sapkán, vagy egyéb cuccon, vagy vetítve a szünetekben, és bejövős az összeg.
Amíg nem kóstolunk bele a NyalóVilág 7-be, addig nem tudhatjuk, hogy jó, vagy sem. Majd meglátjuk. -
King Unique
titán
Hát mégis megnyerte, gratula Auréliónak !
Azért bíztam benne, h retek,+ meg persze közönség értékelni fogja a "V-faktort" és lám bejött.
Annak kevésbé örülök, h lesz VV7, nagyon erőltetett már, max egyetérték #5850-el...nem hiszem, h ez a 6-os széria akkora siker lett volna, v mégis, esetleg azért indíthák egyből a 7-et, h kompenzáljanak vele, fene tudja -
Vakegérke
félisten
Ennyi volt, vége. Jön majd egy újabb, remélhetőleg izgalmasabb NyalóVilág.
Részemről élveztem a műsort, nem csak kamuból, potyára jártattam a szám, kommentáltam az eseményeket.
Viki volt a favoritom, sajnos kiesett a finálé legelején. Senki nem tud meggyőzni arról, hogy Zsófi többet ér nála. Annyit megérdemelt volna, hogy a végső szavazás döntsön a sorsáról.
No mindegy, ennyi volt.Aurelionak gratulálok a győzelemhez.
Végül szeretném mindenkinek megköszönni, hogy emberi módon, trágárság, és egyéb visszataszító kiszólás, visszataszító linkelés nélkül nyilvánítottatok véleményt ebben a topicban.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! -
zolikaDB
veterán
-
dragonfx
veterán
Viki érdemelte volna meg. de azért Au is sokat tett szélsőséges nekem kicsit too much volt.de inkább ő mint zsófi.
ez a 0,25% előny egy vicc röhej.ezt ott döntötték el a számolosok kb..... -
Vakegérke
félisten
Cuki rózsaszín ernyők Aurelio fölött...
-
Vakegérke
félisten
Páran már rátaláltak, bár csak most indítottam a topicot a VV7 beszélgető, vélemény nyilvánítós csatornájaként.
-
kukinyo
addikt
Na, ennek így kellett történnie.
-
zolikaDB
veterán
0.5% bassssz...
-
lacy86
addikt
Akkor egyenlore mellek vagany a VV!
Gratula Au-nak!
Meg a tobbieknek akik kibirtak a Villa letet! -
Vakegérke
félisten
-
matyi19
őstag
Mégiscsak Aurelio nyert!
-
Zjunior
veterán
Ilyen van?
0,76% -
lacy86
addikt
AuAuAuAuAuAu
-
sunci_02
aktív tag
Szoros auauaua
-
Def26
félisten
válasz
antikomcsi #5858 üzenetére
Ja. Vv5-6 -ban többet lehetett nevetgélni.
-
Vakegérke
félisten
Na lássuk...
50,25-49,75%.
Aurelio győzött.
Mit mondjak, gratulálok neki.
-
Motion_Blur
félisten
Látom zsíros hajú kiesett, többi nem érdekel
-
törölt tag
"Lesz női győztes először a ValóVilág történetében?"
Eléggé hajaznak FB-n Zsófira. -
-
Def26
félisten
Nyithatod a topikot.
Remélem ott kicsit idősebbek lesznek.
-
Vakegérke
félisten
Na, a stream leállt. Legfeljebb majd tőletek tudom meg a végeredményt.
Már működik.
-
lacy86
addikt
Nah lesz VV7 is!
Miert kell eroltetni mar ... :/
Inkabb valami ujat talalnanak ki -
Vakegérke
félisten
Lesz NyalóVilág 7!
-
zolikaDB
veterán
Jessz, reklamozzak a VV7-et...
-
Vakegérke
félisten
Mi a francért húzzák még az időt? Bőven volt idő szavazni.
-
lacy86
addikt
Amugy Zsofi ugy ul ott mintha tudna hogy Au fog nyerni!
-
Vakegérke
félisten
51-49% az állás.
Egyszerűen nem hiszem el. Egy rózsaszín felhőbe burkolózott végtelenül buta kiscsaj ennyit érne?
Nem drukkolok Aurelionak, de kettőjük közül inkább ő nyerjen. -
King Unique
titán
Lehet csaj, lehet Zsófi...Nem azzal van a gond igazából, h csaj nyerjen, hanem azzal, h legalább egy olyan, aki tett is vmit (Viki és akár Iza), nem egy ilyen szürke, semmitmondó kisegér...
-
Vakegérke
félisten
Aurelio legjobb pillanatai: amikor a pöcsét mutogatja.
-
matyi19
őstag
Szinte biztos vagyok benne, hogy Zsófi nyeri meg...
-
lacy86
addikt
Viki kiesett!
Mondtam , hogy Aau vagy Zsofi lesz a gyoztes!
Szerintem Zsofi lesz! ( Mivel csaj meg nem nyert sose)
-
King Unique
titán
válasz
Snoxhill #5829 üzenetére
Mért, a nyafka cukiságra meg annál inkább, mi...?
Nem csak a "helikopterezéssel" kell őt azonosítani, voltak azért jó pillanatai is.
Illetve, amit mondtam, h nem ő egyszemélyben a negatív példa a fiatalságnak, hanem azegész műsor és az ahhoz hasonlók....ÉNB-t is, ha vki rendszeresen nézi, ott is csomószor futkorásztak, mutogatták magukat 1 szál f@szban és voltak még húzós jelenetek... -
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
valovilag.hu itt sem jó.
remélem egyik sem nyer, nem lesz győztes.
-
Snoxhill
csendes tag
Aki nem volt kint 2 párbajon az ne is nyerjen! Ha netán Aurélka nyer akkor holnaptól azt lehet látni a belvárosban amikor az ember megy dolgozni vagy jön haza hajnalban, hogy minden fiatal sírva a pöcsét pörgeti. Nincs erre szükség!
Szerk:
Másnak is qurva lassú az app és nem müködik a valovilag.hu? -
Vakegérke
félisten
Mennek párbajozni. El sem búcsúzhattak a villától?
-
King Unique
titán
Én nem nézem, csak itt informálódom, de, h "dömper" kiesett, az egyben meglepő
és jó hír is egyszerre, Siminek végül csak igaza lett
, bár megjegyzem Zsófikának kellett volna...lehet, h bunda volt...
Ha Au innen nem nyer és odaadják a kiscsajnak a fődíjat, az meg a következő bunda lesz... -
törölt tag
Emlékeztek, amikor azt mondtam, mikor Zsófi bement, hogy ő fogja megnyerni, azért küldték be?
Na lássuk. -
McCartman
őstag
Van igazság.
-
C4mp3r
addikt
en csak ennyit szerettem volna, hogy ne a domper nyerjen, innentol nem erdekel
-
törölt tag
Befosok... bunda!
-
Vakegérke
félisten
30-27-43%...
Viki kiesett. Őszintén sajnálom.
-
Def26
félisten
Na még ezt megnézem. Remélem aurelio megnyeri. Ahogy simon mondta, vikinek ez lenne a legnagyobb pofára esés, ha itt esne ki.
-
Vakegérke
félisten
Aurelio a nyereménnyel akar dicsekedni Páppának? Inkább azzal kéne dicsekednie, hogy szorgos munkával keres annyit, hogy megél a saját emberségéből.
-
Vakegérke
félisten
Cukifalat meg van győződve róla, hogy megérdemelte a döntőbe jutást. Értékesebb játékosok is kiestek már. Talán Teo az, aki (nem észben) vele volt egyenrangú.
zolikaDB: Sok lett volna egy nap alatt az oda-vissza utazás. Egyébként kétlem, hogy Nánáson kesztyűs kézzel bánnának vele.
-
zolikaDB
veterán
Izuska vajon tudja mar, milyen a nánási kisbótban a feher kenyer meg a fótos sonka?
-
Vakegérke
félisten
Tyuhhú, Azzurirelio szmokingban!
Be van tojva, Zsófi meg bután néz.
-
Vakegérke
félisten
29-27-44% a szavazás állása.
-
Vakegérke
félisten
Istentelen Bence akármit vesz fel, még öltönyben is slampos, csöves fazon.
-
Vakegérke
félisten
Jé, még Viki is kikente magát.
-
lacy86
addikt
Kivancsi lennek iden hanyan neztek ezt a VV-t!
-
Vakegérke
félisten
Elérkeztünk a végjátékhoz. Este 8-kor kezdődik, sört, cigit előkészíteni!
-
lacy86
addikt
válasz
King Unique #5803 üzenetére
NB1 vs repulo kutya!
-
King Unique
titán
-
lacy86
addikt
Nah mondtam , hogy KokIza fog kint maradni!
Akkor innen mar nem sok van hatra!
Szerintem Viki vagy Aurelio fogja megnyerni!Hoppa!!!
Noi nyertes meg nem volt a VV-ben!
-
King Unique
titán
Csak azt felejtik el egyesek, h Aurélió legalább csinált is bent vmit a villában, még, ha sok alpári dolga is volt. De ez a cuki kiscsaj...
Én, ha fenti kizárásos gondolatmenet alapján járnék el, rá sehogyan sem tudnék szavazni, a nagy 0 teljesítményére, inkább akkor nem szavaznék.
Ezt a "milyen példát mutat a fiataloknak" szöveget szerintem meg hanyagoljuk, mert egyrészt a mai 1x - 20+pár éves korosztály amúgy is eléggé elvadult, másrészt egy VV már nem oszt, nem szoroz rajta, ráadásul ennyi erővel egész műsor (+ a többi csatornán lévő hasonlók) rossz hatást gyakorol rájuk, nem csak Au...(#5797) Def26 : katasztrófa...
Nem szoktam annyira nyomonkövetni eourovíziót, de a Saunders gyerek most tényleg nem volt rossz (jobb, mint a B.A), aszem egy ideig vezetett is, de, h ezt ezzel nyerették meg, az szégyen. Hiába manapság , ha travi, meleg stb az ember, az ám a menő...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha minden igaz, ősztől újra borzolja az idegeket a sorozat legújabb része.Pillanatnyilag nincs más szándékom, minthogy...
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- Spotify
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest