Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Motion_Blur #540 üzenetére
ja az ribi. ujabb 20 éves más nem is tudom hogy vállalná.
simon nem tudom hogy került be too much a csávó honnan szabadult??
nekem az alexa bejön ez van
aurelio a legnagyobb arc,bár eza pokos jelenet érdekes volt.rájátszott.
ez a 40 éves uriember kissé kilog a sorból. a dorka is másnap smink néljkül uhhh....-3osztályzat
Ez józsi egy vicc bekerült és kb eltünt alig hallani....lassan már sjanálom hogy elnyomják amujaságát.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz Motion_Blur #557 üzenetére
A 2 legnagyobb pócs.egyik muja másik meg leszolja csak a többit.irigy.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Ez a teo egész okés csaj. kicsit furán beszél.lehet külföldi vére is van.
megmajd erről is kiderül nem bisex és 3 éve kapcsolata van
a harcsás józsi is egész okés legpozitivabb csalódás.nem oylna hülye az 2x is elköpte barátnője van.
zsolti karaktere kezd tényleg nem szimpi lenni.
aurelio ekzdi hősködés után eltünőben.
ez az iza engem idegesit.mit akar egy kockáshasú kigyurt pasit mikor rajta egy deka izom nincs van vagy 45kg."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Motion_Blur #573 üzenetére
arra jó lenne nem?
-
dragonfx
veterán
válasz antikomcsi #580 üzenetére
detto kivi avgyok mi fog kisülni ebből a simon zsolti témából egyik tuti kimegy hamarosan.
na ez a teo viki duo is érdekes lesz vajon ők miben kamuztak..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ez az aurelio elbaxxa magát ez a teo miatt.mit erőlködik látja hogy nem érdekli a csajt. nyomul bevédi uszilgatja...vissza kéne vennie.sjanálnám kibaxnák ezért.
a simon is visszavett láthatólag felfogta hogy tényleg kierkerül ha 50%ot nem vesz vissza.
Iza végre szembesül vele hogy hol a helye dorka miatt."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
akik nézzük döntsük el egy gyors kiszavazással melyik topik maradjon ennek semmi értelme 2 helyre irkálni
én erre szavaok itt van több ember és hsz. sry...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
hehe de mostanában viosszafogja magát vagy csak enm vágják be a lonyerítést?
ja én is ledöbbentem 25 gurigás csalással vádolják lacit...
szerintme is jol elszorakozunk itt szoval ne ezen majrézzunk hogy most melyik maradjon.614>>na igen van vagy 90kilo.kissé le kéne dobnia ahhoz hiteles legyen.ki tudja nem e kamu ez is?egy szerep?
616>> "aki 2 sajtburgerért lenyeli."..hehe ezen még mindig röhögök....
az a baj nem igazi karakter egyéniségek vannak benn...
ha így folytatódik ja simon.ra raknám a győzelmet.netán aurelio vagy józsi.
lehet a józsinak nincs is csaja kinn ez csak a "második" szerep hogy szebb színben tünjön fel..nem tudhatjuk....
teo nem rossz csaj nekem bejön.de tényleg ez hogy máris szövetkeznek nyugiszóba. nem csodálkoznék abból is lenne egy smár a harcsással idővel.....pláne piásan.....a dorka zsoltiból smaci biztos lesz....csak iőd kell neki...617>>hehe ez elég rámenős volt nem? ..fizetsz a topikért?
619>>na igen ezért mondtam a címet át kéne írni ebből senkinek nem lenne baja.de ha nem ettől én még megtaláltam más is meg fogja...aki akarja."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
jaj ezt ne keverjük már ide...tulzás.ez már enyhe troll aztán kilyukadunka politikánál meg biovajat egyél meg ne igyál csapvizet ne lélegezz mert szmogos a levegő...a mai világban egy ilyne műsornak a nézése a legkevésbbé ártalmas korosztálytól függeltenül.aki meg ebből merít vagy ezért elferdül az nem az életbe való.befordult degenerált azért meg nem kár.
-
dragonfx
veterán
Nekem a lacival nincs bajom.aurelio is jofej kár elbaxxa magát egy ilyen fiatal picsa miatt mint a teo.
Simon jól játszik charlotte meglátta ezt taktikabol enyeleg vele.
A viki.t ki fogják küldeni hamar.
Az iza túl sokat képzel magáról ideje volt leszalljon a lóról. Nem egy nagy show a dorka a zsolti nem tom mit teszik rajta."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #661 üzenetére
lehetséges passz majd kiderül.szerintme laci és alexa jah.
ez az aurelio komplett idiota totál lejáratja magát lenézeti ő kinyalja a csaj meg kb egy csokot nem ad neki daccból hogy huzza nem hogy ki****e neki vagy le*****a.ez azért blama.lenézeti magát.ok 21 évesek de akkor is.charlotte taktikázik kár meglátni benne az ártatlant.ribi.
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #679 üzenetére
ja én se tudom pontosna mia yneremény titkoloznak trükkösködnek....
Aurelio a legjobb fej szerintem..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz antikomcsi #682 üzenetére
hehe de reméljük ez elméleti csak részedről.
-
dragonfx
veterán
Csomo embernek digi.je ván.onekik mikor lesz megoldás?
Charlotte egy picsa.nekem nem kéne.nem is jön be.smink nélkül ő romlott a legtöbbet.kategoriakkal gyengebb."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
[link]
mai videók után"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #729 üzenetére
simon átváltozott flugos volt.
Zsolti is eltünőben.alakítania kéne valamit.
Alexáért kár kiért nézzem a műsort....fárasztó charlotte tatikus színészkedéséért?
Aurelio szájhős ez mindent elmond."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #732 üzenetére
mit mond el?semmit.fiatal csaj.
akkor a charlottera mit mondasz ha az alexa [moderálva]?
hehe sokan tudnának erről az alkohol állapotban ninc startásom dologrol ebszélni.szerintme ez normális.néha belefér.nálam is.ennek smemi köze az intellgenciához.
és mér baj ha szereti a faxt?minden ilyne idős csaj így van vele. ez a jó.biztos valami flamegenerptort fognak beküldeni tutira ja.
ahogy a koléga is írta a bence 10x idegesítőbb embertipus számomra.nyálas buzi.ahogy a balázs is.7445>>te ember neked milyen nők tetszenek? jo ok nem vékony de a mai csjaok mindegyikének ilyne öltözéke aki ad magára ilyet vesz fel erre figyelneka fiuk nem arra ha macialsóba kötött pulcsit vesz fel.gondolkozz már kicsit.
[ Módosította: radi8tor ]
-
dragonfx
veterán
válasz -HajTömeg- #746 üzenetére
+1.ennyi.én nem is éreznéám jol magam egy nő mellett ha nem feltünő.kit érdekelnek a szürke egerek nem?
747>szerintme teljesen ok mér te a csontokkal játszol inkább. az kritzáljon aki ugy is néz ki.jo én nem tudom te mennyire gyursz vagy valami....de az arcodból itélve eléggé kritikus vagy.az buta miből szürted le?ismered?bezsélgettél vele 20x mindféle témában?
ugy szeretem az ilyen kommenteket....[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #755 üzenetére
hehe nem nem smároltam palit de voltakmár cifra dolgok.detox ilyesmi. utolag jokat röhögök rajta.kaland volt. jo volt.már nem csinálom ahhoz keleltt egy olyne buli és olyna társaság ami cska bdh.ba és e.be volt meg.
andrássyn volt vonulás támncoljjjn budpaest paráddddééééééééééé...
szerelemből is tudnak szeretni.bmw forever.nekem az ilyenek jönnek be.kinek pap kinek a papné.nekem több marad akkor."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz -HajTömeg- #765 üzenetére
én már felvettem de a alapító nem kezdeményezte mnd1 a lényeg aki idetalál tudod dumcsizni.
Ja most néztem alexa hazament én sajnálom nekem bejött. ha rózsaszín idegesítő ynerítő picsa volt akkor eza zsófi mi?? áhh nem bírom elviselni....tipikus szilikon plázapicsa....
A vidéki suttyó srác szerintme jofej lesz pláne ha aurelio ismeri együtt cisnálják a műsort.
Eza charlotte egy szégyne komolyna egy péklpáttal kéen odaverni neki amikor azzal az arcmimikával csodálattal affektálással mesél, beszél a szeme szemöldeke arcmimikája...te jo ég....
Zsolti dumája sokat elmond simonnak ugy is mind1....
én nem értem ebbe a flugos idiota emberbe mi olyan szimpi az embereknek.szerintem ez manipulácio.még férfi szemmel és kiábrándítóan férfiatlan igénytelen.eza szerelem gyűrű házasság...jajj komolyan legszvesebben kikapcsolnám a monitort...
Aurelio tiszta gombi2 de a stílusa még mindig faja.
a józsi tuja egy muja mozgó husszövet.nincs helye itt.
Viki.t kezdem megcsipázni szerintme sok feszkot fog cisnálni még hála istennek.
a zsolti dorka duobol tuti lesz valami csak idő kérdése....
iza is mintha visszavett volna kicsit magából mert letörték a szarvát ideje volt...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #769 üzenetére
Hehe ja beáll neppernek....
770- alexa jó nő es ezt nem csak én mondtam.....es ez csak egy 11 fos kozosseg....legyen mit fogni de ne szilkont :-D...mer a zsófi a te stilusod inkabb mi??:-D:-D...mindenki mast lát jónak....az agyonizmozott csontkollekciok megspekelve az egekbe lévő egoval...hattt nem tom en azokat hagyom másnak.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #789 üzenetére
Hehe sejtettem valaki ilyen kepet fog berakni.ne csipeszezes ebredes utanit nézd.na mer ki a jő csaj szerinted benn??barkirol lehet xart készíteni.
Ha vv6 a cimbe van úgy jő a topik. ;-)
Józsi egy tuja rattanbutor. :-D:-D öt küldtem volna haza vágy teo.t.
Aurelio szerintem is a valogatasrol ismeri az új sracot. Szerintem jofej lesz."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #843 üzenetére
hehe ja kb ég és föld és ezért van a kaverszacho? ..emlékeztek még a bb.ből renátóra az is mekkora forma volt..mega pongo....ezek egyániságek..meg attila meg alekosz meg olivér és éva....itt ninc snagy jellem cska kamugépek.
józsira kajak rászólnék ...apukám menjél haza és majd a vv7be jobban kamuzzál...ne ekkorát. megmondanám neki kell 1 hétig a konyhát rendbe tartani.olyan mint a tuja.ál.van mint egy faék tényleg.Zsoltinak érződött a szavain bejött és nincs barátnője ő megmondta nem szerelmes csak a csaj.dorka nem ment rá iza igen.ennyi. a világban így mükődik erősebb kutya....
Én aurelio.t csipézom neki szurkolok faja a stílusa nekem bejön.szókimondó cisnálja aműsort.ő nem lenne nem tudnának mti mutatni csaka sok lelki ömlengés mega simon charlotte nevetséges ömlengéseit...
szerintm charlotte emgy ki legközelebb .persze megvárja.....csak tullesz 20 pasin....Ez a krisz meglátjuk milyne lesz.viki a maga modján jofej.szerintme laic is be fog indulni.
Teo menjen haza.nevetséges a hülye boxolásával....ez ilyen 15 év volt divat...na ki a kemény??aztán jön a sírás....én drukkolok izának...mert így talán látunk ott is sexet.dorkával nem hinném.aurelionak keleltt volan rámennie jahhh.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
aha vágom.kösz.
néázegettem vissza vv4 videokat áhhh ez az 5_6 egy fos azokhoz képest amik régebben voltak.már csak megjátszott szerepek vannak.
simon ilyet a kezd...a barátnőm...háttt baxki ez egy idiota.....ez egyetem?? a 7. osztályból kirugtam volna....tényleg ennyire flugos idiota bekattant?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #855 üzenetére
cserébe van eg gipsze mert kemény volt.
Ez a józsi egy cserepestuja(ott van látod de ha elvinnék semmit nem vesztenénk).van napi 5 mondat megszolalás lelkizése azon tul egy hazug disznó smemit enm vált be abbol amit mondott."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #857 üzenetére
Dorka, egomajom nem fogja feladni. azt hiszi ő a világ legjobb nője, de szerintme teo.t fogják kiszavazni.menjen haza pihenni a kezével.amugy zsoltit is büntit fog kapni az üveg miatt...
858>> +2...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #860 üzenetére
a %ok alapján zsolt nem erős de ez nem releváns....simonnal szembe a szex miatt bárki kiesne most.
ez tiszta röhej sjanálatbol valszeg jah lehet nem küldik ki.de ki kérte piásan üsse a falat az 50kilojával? babusgassák majd stb...megmondom egészségügyi okok miatt kijön és bemegy más.ennyi.
de a zsolti is hülye elszakadta hurr iza miatt tetargiázza magát aztán jön a bünti majd...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #864 üzenetére
jo tegnap be volt nyomva. direkt ltászok oylan szopos ribancosan nézett rá combját is direkt kivillantotta olyna picsásan ült tegnap.meg látszott a feján faxvágya van már vágyik rá pár helyen benne legyen.
Laci nagy gazember ám én is olvastam a cikkeket róla.
Dorka ki is rakta Zsolti szűrét érthető....
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #885 üzenetére
jo ok ezt tudom.de akkor is legalább játsza meg benn egy darabig. tény egy idő után kicsattan mindnekiből lelkileg az igazi bezártság miatt pláne.
-
dragonfx
veterán
válasz #51177472 #887 üzenetére
jaja.legyne valami.én csipázom aurelio.t legalább visz valamit a villába.nem csak ott van mint egy zacskó szemét. de ezzel az állandó üvöltözésel féltékenykedéssel el fogja baxni magát.
szerintme is simon menjen ki vagy charlotte..nevetségesek egymásba vannak bujva nulla kontakt cska mintha 2en lennének.ez egy játék..és ha ennek a gyogyosnak nincs ennyi esze lássa csak taktikából cicázik vele a picsa..akkor meg is érdemli belessne és fájjon neki...akineke nyni esze van nem egyetemre való hanem wcpucolonak....
Iza egy kretén.tényleg ekkora idiota nem fogja fel nem jön be a zsoltnak.mér nem tudja elfogadni?mire hisz magáról ennyit? egyáltalán nem egy nagy show...piszkafa.és akkor még fenyegeti őket párbajjal..de akkor emgy is haza.....iza, charlote, teo ők menjenek ki elsőre...
szerintme is zsófi alegjobb csaj benn a csöcsét kéne látni meg azt milyen magas tűsarok nélkül....[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #898 üzenetére
+1
hát jah...pontosan.
de vannak kajak ilyen nők? ..a valoságban mert hála égnek én ilyennel nem találkoztam ujs ejtem megjátsza.
egy ribanc picsa.hajógyárira való.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #906 üzenetére
a simon egy szégyne így beszél... a nőm...hehe a devégén a [moderálva] csak elköpte neki taktikából van vele kicsuszott aztán korrigált...de ha 1es IQ.ja van innentől már vágja a dolog aflugos gyerek.
Józsi nekem nem szimpi.semmit nem mutat.
az uj gyerekből lesz még valaki ott benn.
Szerintme teo menjen ki aztán charlotte és aztán iza..kivi vagyok zsolti meg e keféli addigra... ....
Aurelio cisnálja a legtöbb perpatvart legalább hallani a hangját.
Zsófi normális szerintem...5xelviselhetőbb mint iza mega charlotte....aza gesztikulálás a riportoknál...és megörülök tőle.[ Módosította: radi8tor ]
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #922 üzenetére
lehet charlotte lenne a jo tényleg.vigye ki taktikábol teo.t és akkor eggyle tuti kevesebb.bár a 500as picsa szerintme bárkivel szemben kiesne szvsz.
szavazat viki=passz, charlotte= aurelio, dorka=iza, iza=dorka, zsofi=simon, teo=passz, zsolti=iza, aurelio=laci, simon=laci, krisztián=passz, józsi=passz, laci=passz.
érdekes lesz..ma lesz??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Motion_Blur #954 üzenetére
igen ezt én is így látom amugy.kilóg.
Kirszbe több potenciált látok.józsi már bizonyithatott volna de nem tette.
szerintme iza vagy aurelio kapja a kendőt.hehe ez az utolso fogadás kicsit gyenge nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple TV+
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs