- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azt mondom valami erős egyéniség megy be, aki megfogja nyerni. Az eddigiek közül nem nagyon adnám a nyereményt egyiknek sem, bár ezt hittem amikor a Zsófi és a Krisztián bement.
-
lacy86
addikt
válasz
runner 125 #1596 üzenetére
Kivancsi vagyok milyem IQ fighter-t kuldenek be!
-
runner 125
nagyúr
Nah szép, ma megy be az új lakó Simon helyett.
-
kaboska
aktív tag
-
dragonfx
veterán
válasz
antikomcsi #1581 üzenetére
már az is surolja a tettlegességet ahogy simon és krisz egymástól 2 centire ebzsélt ahogy tette ezt iza és laci is a vitájukkor.
a polo elszakításqa és a mikroport rpeülőmállapotba hozása anyagi kár.ezért záták ki ilyne gyorsan.vikit el lehet viselni cska nem kell teret adni neki.
én örülök kirakták ezta flugost. -
Blaise
veterán
válasz
donjohnson #1591 üzenetére
Nem is volt beszavazó.
-
mark75
senior tag
Dorka-Mümacso Zsolti is azért van benne az összefoglalóba mert eljátsszák a Gergö-Sehi szappanopera 23568 részét,amúgy 0 karakterek.Krisztián repül vasárnap .Laci mos,föz,takarít,Teo,Jozsi egy szellem,Zsófit Aurélio hozza néha képbe.Iza és Aurélio lehetnek képesek valami összefoglalót készíteni a szerkesztőknek..még talán a Viki,de most nyugodt lesz 2 hétig,utána rámászik Aurélora h. ö se maradjon már ki az összefoglalóból.
-
kaboska
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
hát ez jo volt
megy a balhé, Laci meg jáááájhjjjj a bulim, mi lesz vele
én nem bánom, hogy kizavarták, Viki okosan csinálta. megérdemli.
-
-
törölt tag
Najó, nekem ez már k*rva unalmas, mmint a VV. Eddig az egész egy nagy kaki.
Nagyon bolondok, és komolyan azok a tekintetek...
Gagyi az egész, kerüljön már ki az a pár fő hülye, aztán talán jobb lesz. Iza, Charlotte, Krisztián, Zsófi, aztán talán érdekesebb lesz. Ja meg a Viki is, mer ő bár értelmesebb a többieknél, de már idegesítő.
Semmi másról nem szól, csak hogy a műsor 3/4-e ki van sípolva a b*szdmegok miatt, semmi más nem megy csak ordibálás, ami az elején még érdekes volt de már idegesítő.
És akkor ilyeneken veszekednek hogy kacsa, hogy pók, stb.. Unalmas.A szavazás meg biztos meg volt buherálva, a nézők tuti nem küldték volna ki Simont.
Sőt, az még nagyobb baromság, hogy a Viki lerángatthatja a ruháját, de ő nem az övét.. -
válasz
Vakegérke #1577 üzenetére
A tettlegességre senkinek sincs joga.
A szabályok megengedik a viszályok bármilyen szintű szítását, a direkt provokációt, veszekedések generálását.
A testi kontaktust, a tettlegességet tiltja.
Itt merül fel a kérdés, hogy akkor mi is számít annak?
Simon megütötte Vikit? Lefogta, korlátozta mozgásában? Én úgy láttam, hogy a pólóját fogta meg, és azt akarta lehúzni Vikiről kölcsön kenyér visszajár alapon. Az volt a pechje, hogy elég gyenge anyagból volt az a póló, és elszakadt. Ha nem szakad el a póló akkor mi van?
Illetve milyen jogon húzhatja le az egyik játékos a másik ruháját büntetlenül, és kap a másik ezért kizárást?
Meglátásom szerint tettlegesség egyik esetben sem történt, egyik játékos sem a másik testi épségében akart kárt tenni.
Amennyiben ezek a tettek büntetést vonnak maguk után, úgy mindkét fél részére annak azonos mértékű kirovása lett volna jogos.
Viki is büntetést érdemel, de nem a provokációért, és minősíthetetlen verbális kommunikációjáért, hanem a gatya lehúzásáért, ami pontosan annyit nyom a latban, mint a pólója lehúzása.
-
mark75
senior tag
válasz
Vakegérke #1577 üzenetére
anno zsuzsit is ki zavarták mert meg dobálta gyümölccsel vagy mivel már nem is tudom kit
Viki látta a lehetőséget és élt vele,azt meg nem hiszem hogy csak ezért dobták simont az rtl.De én örülök hogy nem kell nézni azt a szánalmas gyogyóst.Csak a kamerának játszott azt is sz@rul mert át látszó volt.Értelmesen nem tudod beszélni-válaszolni.Nincs helye az emberek között,láttad a lakását a bemutatkozó videón? lol
-
mark75
senior tag
Viki jól csinálta,ez játék.Egy emberrel kevesebb és nem is akármilyennel.Nem való emberek közé ez a fogyatékos simon.
-
lacy86
addikt
"Ha a párbajról Krisztián tér vissza, átveszi az uralmat a bunkóizmus. A lafatygép Aurelio is hamar rájön majd, hogy nem is olyan nagyfiú, mint amilyennek gondolja magát. "
Magatol sose fog rajonni mert akkora egoja van , de majd ha osszecsap rendesen bent valakivel ... ( Mondjuk a Krisztiannal )
-
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #1573 üzenetére
hát visszanézve ujra aza dást a video után ez az aurelio szégyen,magát égeti előttem sokat esett.most bosszubol smárol teo.val kényszerből féltékennyé tegye a zsofi.t ltszott a teo mennyire élvezte mi az ágyban? és akkor a zsofi még be is dől ennek az amatőr féltékenységi jelenetnek.aurelio tudja egyiks em sexel vele este....és amugy is milyne jogon akarja ő kényszeritenia csokot meg a sexet.gondolom zsofit is ki akarta nyalni avgy ujjazni a paplan alatt.de mér jo neki beleélvezni a gatyájába.
Szerintem Zsolt és viki érdemli meg jelenleg a győzelmet.
egyértlmű azért nem álltak od anem akartak részrehajloak lenni meg gondolom féltek ha belefolynak ők is kapnak egy sallert.meg hát a taktika része is ott van ah megütik egymást krisz és simon -2 ember.ennyivle is közeolebba fődij.elfelejtik ez egy játék értékes fődijért. sárlott sosem állt ki mellett majd pont egy ilyne szituban.áh felejtős....megmondta ő külön ember lexarja kb.
Viki taktikus volt de igazat beszélt.mindneki zrikál mindenkit.őt is. ő is másokat.ő megmondta ezért jött be, bnem kamuzott.
simon.t azért rakták ki ilyne hamar ha még az rtl szava is benne votl mert nézzétek emg leverte a mikroportot vikiről valszeg tönkrement.ez károkozás.ezért már kapott büntit 1x. meg ugye a gatyás ajtos történet is bünti volt.sok volt nahhh a számláján elegük lett belőle.az idiotaságból. a gyerek gyp.ből.egy bünti elég lett volna de ő felvette krisztián és viki provokálását.önkontroll.
ehhez a dologhoz sárlóttnak smemi köze ezt a flugos baxta el.lehet ha krisszel emgütik egymnást egyszerűbb lett volna,.
krisz simon ki.nuku párbaj laci marad.vasárnap ujabb kiszavazás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #1571 üzenetére
Sajnálom szerencsétlen barmot. Sárlotty szépen elásta, soha nem állt ki mellette, ez a hülye meg komolyan vette a szelermesdi játékot.
Mondjuk tény, hogy baromság volt a kacsával szórakozni. Itt volt a bibi gyökere. Megint áthágta a szabályokat, nem okult a korábbiakból. Utána kár volt annyit védekeznie, elég lett volna egy "szánom-bánom", és megússza a balhét. De nem, neki muszáj volt okoskodni, magára uszítani Krisztiánt, pattanásig feszíteni saját idegeit.
Viki aljas. Pont a megfelelő percben rántotta le Simon gatyáját. Látta, tudta, hogy a srác idegrendszere felmondta a szolgálatot, így a gatya lerántással elpattintotta az utolsó húrt. Hogy milyen jogon? Hát mert neki joga van hozzá. Hozzátenném, hogy ez a betetőzése volt mesterkedésének, hiszen szinte folyamatosan provokálta Simont.
Nos, azért a többieket sem dicsérném meg. A két berzenkedő kant ketten-ketten lefoghatták, és elcipelhették volna a villa két ellenkező sarkába. Megjegyzendő, szerintem Sárlotty is elég lett volna, ha közéjük áll, de hát ő nem az a fajta, aki képes lenne ezt megtenni "szerelme" érdekében.No kérem, lassú víz partot mos alapon nálam két személy maradt a rostán, akik közül valamelyik megnyerheti a játékot, és nem zsörtölődnék érte. Dorka és Zsolt. Balhé nuku, elvannak az állóvízben.
Ha a párbajról Krisztián tér vissza, átveszi az uralmat a bunkóizmus. A lafatygép Aurelio is hamar rájön majd, hogy nem is olyan nagyfiú, mint amilyennek gondolja magát.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Vakegérke #1564 üzenetére
Majd szépen rájön, h amit a lakótársak állítottak Csárliról nem alaptalan.
Valahol tényleg sajnálom szerencsétlen flótást, de ha visszavezetjük a szálakat a nő lett a veszte. Kezdetben jól mondtuk, el kell őket választani, h Simon újra önmaga legyen, persze franc sem gondolta, h majd erről pont Simon fog tenni.
H is van; nincs nő, nincs sírás?
-
Vakegérke
félisten
Törött szárnyú Teo és cuki Zsófi normálisak? Egymás nyálát szopogatják le Aurelio szájáról. Egy deka tartás nincs bennük.
-
dragonfx
veterán
válasz
McCartman #1559 üzenetére
közte eltelt hatásszünet mert a kanapéig csak valahogy bejutottak nem?
.értelemszerű ha neked is 12-14 órát kéne 48perc- bence pofázása összefoglalni csak a lényeget nyomnád ami meghatározó...
ettől függetlenül nem tartom kizártnak az rtl.nek van benne keze.
de az indexes szavazás is irtó közel van egymáshoz.nem tudhatjuk az apps.on hányan szavaztak lehet 1000en lehet 20000en.1561>>1x se alap.sőt azon csodálkoznék hogy amíg ki nem esik senki mással nem smárolna.
1562>>mér az index nem csalhat? mintdenki bunkó és kötekedő benn.idegek harca is ez egyben. én leírtam a kurvázásról a véleményem...amig sárlótt nem cáfolja meg a kisfilmet és még büszke is rá mert nem éri fel ez inkább szégyen akkor igenis mondgassák rá...utána azt mondnák hazug..de azt idővel elhagynák mert mindenki magába nézne hogy ő is mekkorát hazudott.
1564>>egyetem zavartság ide vagy oda.meg választékos beszéd.de kb minden 2. tagmondat után megakad, dadog? komolyan ilyen ember járt egyetemre?
1565>>ez taktika volt részéről.okos az az ember igy folytatja a végéig ott lesz.
1566>>ja zsofi ötlete az jo volt nevettem rajta.hát én nem tudok de jokat mondtatok..kb ezt válaszolta.
hát attól a bandától sokat nem várok a józsi meg aurelio érvelése kiütötte a szintet....1569>>hát ja és a vicc tudtak is egymásról...vajon melyiket nézik nagyobb ribinek bohocnak?
-
Vakegérke
félisten
Észnél van a Krisztián-féle banda? Azt hozzák fel érvként Laci ellen, hogy főz, takarít. Na ja, helyettesíthető egy bejárónővel. Inkább becsülnék a szorgalmát.
Kívánom nekik, hogy soha senki ne főzzön rájuk, ne takarítson utánuk.Zsófinak semmi ötlete kampány ügyileg. Nem az eszéért szeretjük.
No, nézem tovább...
-
lacy86
addikt
Azert nem semmi ez a mangalica lany , hogy kiharcolta Simon kirugasat!
Pont vegig tudtam nezni az este a szitut!
Igazabol O generalta / uszitotta a legjobban a tobbieket hogy nah mar most Simon mekkora egy luzer , szoval ... ez a kis tonnamadonna is elmehet a busba! -
Weeman1
veterán
válasz
runner 125 #1561 üzenetére
Egyszer sem.
A többi 500-ra sem igen emlékezhet tisztán. -
Stafni
aktív tag
válasz
dragonfx #1558 üzenetére
Ja az RTL oldala a mérvadó.
Az a tuti, ott biztos nem csalnak, csak az index!
Többen kértétek, itt a szavazás az indexen:
[link]Én arra tippelek, hogy adáson kívül volt valami. Pl. visszaugatott a rendezőnek, hogy neki ne mondják meg, mit csináljon. Nagy fura, hogy többen is hirtelen ellene fordultak. 500-as halálarc betett neki kétségtelen, meg is billent. Lehet, hogy a pszichológus mondta, hogy hozzák ki. Amint mondott, hogy lekurvázták a nőjét naponta az se egyszerű dolog, biztos őrlődött rendesen. Korábban ilyet nem csináltak a lakók. Nagyon nagy baltaarcok arcok vannak bent, és ki a legnagyobb ribanc verseny.
-
runner 125
nagyúr
Noh majd ezek után strigulazgassuk h szegény, nagy, egyetlen szerelme hányszor fogja hianyolni Simont.
-
Weeman1
veterán
Kicsit lemaradtam.
Most látom a Simit kidobták. -
McCartman
őstag
Azért az is jó, hogy abban a pillanatban ahogy beleöntötte a táljába a piát egyből jött is a levél róla. Nyilván előre be volt készítve, számítottak rá, hogy valamelyik elmeroggyant ilyesmivel szórakozik majd.
-
dragonfx
veterán
amugy az indexes dologrol annyi hogy nem mérvadó.nem ők csinálják a műsort hanem az rtl. az rtl hivatalos oldala a valovilag.hu és a vv apps.ami abba van eredmény az a releváns.
ez tényleg tulépett egy határt.és tényleg fellengzősködött az arc sokat képzelt magáról.sálottrol lehetnem igaz az 500 de ezt ő benn tagadhatná mint ahogy mások is más arcukat mutatják benn mint a videoban.amig nem tagadja és büszek addig jogosan sarazzák vele.de viki és zsolti is elmondta mindnekit saraznak huznak heccelnek...erről szol a játék.
laci.t sajnálom azért... -
dragonfx
veterán
jaja mindneki napraforgó lesz.bexarnak kicsit. szerintme simon sosem votl erős. flugos volt.ez ideig tetszik az embereknek cska idővel sok.mekkora arca lett miota azzal büszkéálkedhetet hogy egy 501es csajt megdugott...a videoba is mondta ő az első a number 1...kissé elszálltt az ember...
jaja erre akicsinálásra én is emlékszek.elbízta magát. a taktika nem jött be. akár az rtl cisnálta akár nem ez így volt jol... egy ilyne flugosnak nincs helye benn.mind1 az de ez degenerált volt.
-
McCartman
őstag
Nem hiszem, már az elején is éreztette, hogy a többiek felett áll, nyilván a Charlotte téma miatt teljesen más arcát mutatta az utóbbi időben, tulajdonképpen mintha egy új lakó költözött volna be, az előző énje pedig eltűnt. Ennek ellenére szerintem még mindig az egyik legtöbb szavazatot bevonzó szereplője volt a játéknak.
-
dragonfx
veterán
hol van ez a szavazás?
késő bánat.simon sok szabály szegett már eddig.egy idiota.örülök kiment.mert a végén még megnyeri a gügyeségével. viki okos taktikus volt látta fenn van a plafonon és rárakta az pontot az i.re erős játékos kiment. de viki legalább nem kamuzik megmondta mindnekibe beleköt kicisnál mindenkit.és ezt viszont profin cisnálja.aurelio egyre jobban csuszika szemben.ahogy lacirol beszélt az egy szégyen.
remélem zsofi hagyja a picsába ezta hülyegyereket nem nézeti le magát sokáig...össze vissza smárol mindnekivel az olasz ez meg a tusolo..remélem felébred hogy csak üriteni akar egyet.a jósz tanácsia majd ő kigyurja mert erőnlét kell a párbajhoz....meg a 73ba még telefon se kell...komolyna ennyire nem kötötték IQ.hoz zt a műsort?
azért krisz majdnem lecsavarta a simont ha nem mennek oda vajon mi lett volna? -
McCartman
őstag
A kacsa tehet mindenről.
Az az érzésem, hogy valamiért érdekében állt az RTLnek, hogy kitegyék.
Az is fura, hogy pár hete még messze a legnépszerűbb volt, most pedig hirtelen elfordulnak tőle az emberek.
A saját appjukkal úgyis azt kezdenek amit akarnak, a kiszavazásoknál tán elvileg tartanak közjegyzőt, a nyeremények miatt kötelező is szerintem de ilyen csip-csup napi szavazásoknál úgy manipulálják ahogy akarják.
Ezzel nem azt mondom, hogy feltétlen manipulálták de ha azt akarták volna, hogy maradjon, maradt volna. -
McCartman
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #1548 üzenetére
Már előre szóltak neki, hogy estére el lesz döntve a sorsa, nyilván a családjának/hozzátartozóinak is. De pár napig simán elszállásolják így is, főleg, hogy ezután jönnek csak a kötelező interjúk stb., szüksége van rá még az rtlnek.
A csatornának telik rá, van egy olyan érzésem. -
kukinyo
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #1548 üzenetére
Gondolom nem kilökik az utcára.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Azon agyalok, hogy a valóságban ez, hogy történt, mármint a hazaküldés. Nem tudom mennyire volt élő, de döntöttek egy adott pillanatban, kilökték az ajtón, oszt menj amerre látsz. Gondolom nincs nála hotelre pénz. Éppen telefonálhatott egyet, de aztán? El nem tudom képzelni.
-
Stafni
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1546 üzenetére
Mint halottnak a csók!
-
Motion_Blur
félisten
-
Én nem szavaztam az app-ban, mert sajnáltam volna ha kizárják Simont, de ugyanakkor valahol jogosnak is éreztem volna.
Viki lerántotta Simon gatyáját, Simon pedig a pólóját akarta, csak pechjére az elszakadt. Én Vikinek is osztanék ki büntetést, akár hasonló kaliberűt is.
-
Stafni
aktív tag
kezd az indexes szavazás megfordulni.
szavaznak azok is akik látták az előzményt is meg az eseményt
na meg is fordult!
-
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #1476 üzenetére
ebbe totál igazad van én is mindig megnézem és fejben átpörgetem mi hogy kapcsolodik össze.
most néztem meg a tegnapit a mai steam nem jön be még gondolom turterhelt.
aurelio.tol csunya volt enm lacihoz állt ahogy vikitől is.
simon.t nem véleményezném.egy féreg.karkötővel a csukloján tényleg....
józsi meg egy igazi viodéki kis paraszt suttyo ilyet mondani "apjára" egy csicska aki főz rám....egy utolso proli.ujabb +1 egérkének kajak ezen akadtok ki bence hogy mondja az ios.t? ez a műsor lényege? nem! értjk miről van szó.
Alekosz vagy attila bemenne megörülnének.
..vagy ha a józska kijött volna nagyeséllyel alexát küldik vissza...
Ez a csobot adél amugy kicsoda??
runner>>mindne nap kérem automatikus válaszban a aznapi steamet.
na nézem a mait
-
Stafni
aktív tag
Indul egy szavazás az indexen. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
[link]Elég gyorsan szavaztattak és rövid idő alatt. Ilyen nincs.
Nem is lehet végiggondolni.
Az indexen is csak Simon van berakva, hogy tépi a ruhát, kíváncsi vagyok, hogy ott megfordul e a dolog. -
sunci_02
aktív tag
válasz
kukinyo #1537 üzenetére
Nézd.. az összes VV megrendezett volt. Mesterségesen lettek a lakók manipulálva, de ennek ellenére az Alekosz évad nálam mindent visz. "te légpisztoly
ˇ"
Ennek a szériának valahogy se eleje se közepe, semmi. Nem értem most is a főszerkesztőt. Közlik, hogy SImon packingoljál össze és menj ki. Erre lekeverik az élő képet, elkezd ordítani a tv és bekeverik a Barátok Közt bevezetőjét. Kérdem Én kit érdekel este 22:23-kor a Bk??? Miért nem adja tovább a VV-t????
"nem tudja megkülönböztetni a kacsát a libától." Mit vársz tőle? Nagy szája van azt is evésre használja.
-
McCartman
őstag
Írta valaki, hogy ez alapján Attiláról miért nem indítottak szavazást amikor letépte Kingáról a bikinijét, van benne valami. Vihar egy kanál vízben.
Érdekes egy társaság amúgy, a magát intelligensnek beállító kövér lány szerint a szárnyasnak keze van, a vállaltan falusi paraszt gyerek meg nem tudja megkülönböztetni a kacsát a libától.
Annyi esze meg egyiknek se lenne magától, hogy letakarják az állatot éjszakára a folyamatos éjszakai világosságban. -
Glaz-dozfhut
őstag
Kíváncsi lennék Sárlott távozása utáni első telefonbeszélgetésükre.
Simi: Te, összefuthatnánk valamikor?
Saci: Tudod, annyi idő eltelt már azóta, sokminden történt. Kell egy kis idő... -
kaboska
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1532 üzenetére
Itt nem vezetik be az orosz módszert?
Amúgy jogosan ba@ták ki ezt az idióta barmot! -
sunci_02
aktív tag
Miért? Bíróságon is az elkövető 2 év letöltendő, a felbujtó 2 év felfüggesztett...
Amugy is nekem az a bajom, hogy az előző 2 szériát végig néztem, közben itt dumáltunk, mint most. De nem értem a retek klub logikáját... se beszavazó show, se kiszavazó show alatt küldhető sms... Istenes Bence alkalmatlan műsorvezetésre, Lilu képtelen rendet tenni amikor kapcsolják a villát... mi lehet a rendező-producer elképzelése a későbbiekben?
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #1525 üzenetére
Ha nem is verést de a fizikai provokáció miatt egy bünti neki is járna.
-
Stafni
aktív tag
válasz
A VV honlapon már szürke Simon. Bolhacirkusz. Ha szabályt szeg, kizárás. Most meg szavazás volt. Nem igazán értem ezt. Holnap aki nagyobbat fingik mennie kell, mert megszavaztatják?
-
sunci_02
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #1524 üzenetére
A kérdés is rossz volt:
Kizárjuk-e Simont..
Inkább ez kellett volna: Kit zárjunk ki? Simont az erőszakos viselkedése miatt? vagy Vikit a szándékos provokáció miatt?
-
Def26
félisten
válasz
Kíváncsi vagyok ki megy be helyette.
-
Motion_Blur
félisten
Ez azért kemény volt. Az a dagadt disznó megérdemelne egy kiadós verést.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Ezzel a logikával még pár embert megszavazhatnának. 3 héten belül meglenne a nyertes.
-
Stafni
aktív tag
A csajt is ki kellene rakni. Valami más is volt itt szerintem amit nem láttunk.
Azt hiszem csak pronyok maradnak bent. Fura, csak a távozást nem mutatták.
Nekem itt véget is ért a megfigyelés, nem is tudom ki érdekes azok közül aki bent van. -
Def26
félisten
Ba**zák meg! Azért jó lett volna ha bent marad.
-
kukinyo
addikt
válasz
runner 125 #1519 üzenetére
Kirakták.
Köszönheti az 501-esnek. -
mark75
senior tag
válasz
runner 125 #1519 üzenetére
megy
-
Stafni
aktív tag
Nem értem a szavazást, mert nem ütötte meg. Azt kapta vissza amit adott. Ha kimegy a srác a lányt is kéne küldeni.
(#1518) Blaise: vagy az induló arány volt a csalás.
-
mark75
senior tag
nagyon ronda teo
Def26. Láttad most?
-
Stafni
aktív tag
Engem ez a Viki jobban irritál. Provokál és lehúzza a másik nadrágját. Nem csodálom, hogy kibukott Simon.
-
mark75
senior tag
Biztos csalni fognak,pedig sztem ezt a fogyatékost ki kellene rugdosni
-
Blaise
veterán
válasz
runner 125 #1508 üzenetére
Az app alapján jelenleg Igen 62,44% / Nem 37,56%, szóval a sokan a távozásra szavaznak.
-
C4mp3r
addikt
válasz
runner 125 #1508 üzenetére
remelem tavozik
-
runner 125
nagyúr
Nyilván az lesz az eldöntendő kérdés, h Simon elhagyja-e a villát.
-
Stafni
aktív tag
Félek a kacsától!
Bátor Sir Robin.
-
mark75
senior tag
ahogy elnézem,józsinak a jersey shore=biblia
-
Timocicu
senior tag
válasz
runner 125 #1503 üzenetére
Ugye - ugye? Mit tesz a vakolat?
-
Stafni
aktív tag
válasz
runner 125 #1503 üzenetére
Teo, és az új is ilyen.
-
runner 125
nagyúr
Banyek, új csajt előbb nem ismertem meg smink nélkül.
-
mark75
senior tag
Tényleg előbb-utóbb bunyó lesz
-
runner 125
nagyúr
Működői mai stream.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha minden igaz, ősztől újra borzolja az idegeket a sorozat legújabb része.Pillanatnyilag nincs más szándékom, minthogy...
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest