- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #392 üzenetére
Van zsírpárna a csajokon jócskán. Mire vágnak fel?
Zsolt még diszkrét, de Aurelio kevésbé. Gondolja, hogy a lottyadt pucujával növeli a népszerűségét?
-
darál0w
Jómunkásember
btw...google playen nézem mennyien szedték le a VV appot...az a 649 az valos?
oké van ios-re is...de ennyien szedték le droidosok? vagy máshol is elérhető lenne?
#392) Motion_Blur pár nullát hozzáképzelt
-
Motion_Blur
félisten
A ValóVilág 6 első villantásai - 2014-01-13
darál0w: szerintem reális, bár tegnap a Bence gyerek műsor közben 600.000 lekérdezésről hablatyolt
-
-
Vakegérke
félisten
Látod, még csak most kezdődött ez a "kultúrhalmaz", és máris milyen frappáns, lényegre törő véleményeket alkotunk.
Ahogy szaporodik majd a banda, úgy dúlnak majd az indulatok. Ki kivel feküdjön egy ágyba, ki takarítson, ki foglalkozzon Simonnal, hogy ne fárassza le az egész brancsot... Lesz mit kitárgyalni.
A "Józsik" meg kellenek. Egyrészt azért, hogy feldúlják a villa békéjét, másrészt azért, mert legalább tudjuk, hogy mi ha lemegyünk hídba, akkor sem vagyunk olyanok, mint ők.
-
Vakegérke
félisten
Ma Józsi költözik be a villába. Elnézegetve az adatlapját sajnálom, hogy az én nevem is Józsi.
Tiszta szerencse, hogy a kenyeresnél, a zöldségesnél, a Vaterán, meg még más helyeken is Yózsi vagyok.
-
darál0w
Jómunkásember
micsoda öröm, hogy a több órás műsort ~ fél ora alatt át lehet tekerni, és ennyitől is 2millio agysejt pusztul ki a 10m helyett
szép selejtes emberek lesznek itt megint...Simon gyerek nem tudom hogy el akarja-e játszani a retardáltat, vagy tényleg az...Alekosznak bejött, hátha neki is
Aurelio meg tucatsenki...viszont Zsolt eddig szimpatikus...de jönnek még...
a lányok meg...azok meg olyanok amilyenek.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
#79621120 #376 üzenetére
Nem semmi.
Ezért, azért, az egész ország kutakodik a szereplők múltjában. Jól teszik, legalább kiderül, hogy mit hazudoztak össze.
Ja, és újdonsült "barátunk" háromszor bukott matekból. Könnyen kiszámolják a játékostársak, bár ez nem ennek a függvénye. Szerintem ebben a percben ő a leggyengébb láncszem.Szerk: Miért nem kell neked okostelcsi? Túl fiatal, vagy túl "vén" vagy hozzá?
Én például túl vén, nyugdíjas létemre semmi hasznát nem látnám. -
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #373 üzenetére
Egy fillért sem áldozok (egyelőre) senkire, még egy SMS-t sem ér meg nekem a dolog.
Szerintem sokan nem tudják, hogy ez a topic létezik, így érthető, ha nincs pörgés.
Ami pedig azt illeti, van remény, hogy online nézni tudjuk az adásokat. No meg eggyel korábban már jeleztem, hogy ma estére jó esélyünk van rá hivatalosan is. -
Szerintem az app, és a szavazás bluestacks-al is működik. Max megadod a buta telefon számát regisztrációkor, és onnét küldöd vissza az igazoló nem emelt díjas sms-t.
Másrészt sajnálom, hogy sokan nem tudjátok nézni élőben, mert tavaly is az volt a legjobb, hogy rögtön tudtunk itt chatelni az éppen zajló dolgokról. Még mindig öngólnak érzem ezt az rtl II-s adást.
-
Vakegérke
félisten
Szerintem bányászhatunk hasonlatokat a NyalóVilág történelmileg legmélyebb bugyraiban is.
Ami az okostelcsit illeti, nem hiányzik. Minek az nekem? Ja, hogy szavazni? Bizonyára lesz e-mail megoldás is, gondolom én.
Végül egy info azoknak, akiknek nincs a csatorna kínálatukban a rötölö2. Elméletileg ma élőben nézhetjük 19 órától az adást. A honlapon zölddel van jelölve, remélhetőleg nem kamu a dolog.
-
Vakegérke
félisten
No, túl vagyok rajta.
Szerintem két tuti szereplő van idáig.
Az egyik Zsolt, aki komoly, van tartása, határozott, valószínűleg jól kezeli a konfliktus helyzeteket is.
A másik Simon, aki látszólag bolond, de szerintem nem az. Mert ugye nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Tény, hogy néhányan kibuknak majd tőle. Egy kicsit sok a srác, forrni, pezsegni fog körülötte a levegő.
Elképzelhetőnek tartom, hogy összefognak, hiszen az ellentétek vonzzák egymást.Aurelio számomra jellegtelen.
Charlotte és Alexa a testével akar érvényesülni, gondolom én. No most ha valamelyik srác keményen leépíti őket, belegázol önhittségükbe, lesz jó nagy hisztiroham.
Iza hiúsága talán a vesztét okozza. -
Vakegérke
félisten
Ez az Aurelio gyerek nagyon rágörcsölt Charlotte-ra...
Nem is nagyképű a csaj, csak egy kicsit.
-
darál0w
Jómunkásember
most örülök, hogy diginél nincs rtl II, de azért majd belenézegetek...
-
-
Def26
félisten
válasz
antikomcsi #360 üzenetére
Keveset mutattak ahhoz belőlük, hogy megkedveljük. Simon mondjuk érdekes figura az tuti. Pl. sörrel mos hajat.
-
A mai beköltözőknek nagyot kell alkotni mentálisan, mert így a beköltözés végére egyik sem nyerte el az elismerésem.
Egyelőre válogatott selejteket látok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #357 üzenetére
Remélhetőleg holnap én is meg tudom nézni a műsort. Majd koncentrálok Attila szellemességére, amellyel kicsit megalázza ezt az istentelen Bencét, akit én sem igazán kedvelek.
-
Def26
félisten
Hahaha Bence negint kapott Attiláéktól.
Kicsit be is szédült. Közben bement az új qrva is. Semmi kétség a csajok között nin különbség.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
McCartman #353 üzenetére
A francba, hogy nem nézhetem a műsort...
Ki az az Attila?Jaaa... Így már érthető. Eléggé fanyar humora van.
Volt egy mondata, vagyis kérdése Cristofelhez, amikor egy versenyen az egyre keskenyebb gerendán álltak, mondván ki marad fent utoljára. Hanyatt csaptam magam, és úgy röhögtem, hogy a feleségem azt hitte, hogy fuldoklom.
"Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?" -
-
Def26
félisten
Újabb macsó srác. Ő szimpatikus, nem nagyképű.
-
törölt tag
Nem is kell a műsort néznem . Elég , ha ezt a blogbejegyzést látogatom .
-
Vakegérke
félisten
-
Def26
félisten
Lábköröm (sárga) guinness bajnok akar lenni.
-
Vakegérke
félisten
-
Def26
félisten
Á b*sszátok meg! Simon király arc. Csöves intelligens szerény állat.
-
djculture
félisten
Következő remélem már az RTL V csatin fog menni ami csak bangladesben lesz fogható..
-
Motion_Blur
félisten
Most kapcsoltam be a TV-t és eddig annyi volt hogy a Bence herélt hangon ordítva köszönt el a reklámra. Rögtön ökölbe szorult a kezem... a szereplőkkel még csak most fogok szembesülni. Megrázó élmény lesz úgy érzem.
na, egy nyomorékkal kezdünk..
ez a gyerek szellemi fogyatékos
-
Vakegérke
félisten
válasz
McCartman #331 üzenetére
Nálam ez sport, és jó szórakozás. Ha viszont komolyra fordítom a szót, írásomban olvasható az idézet, amelyhez tartom magam:
A jellemek változása, a szereplők tűrőképessége, emberi, vagy kevésbé emberi reakciók érdekelnek.
Nem a moslék, hanem az ember érdekel.
Miként lesz a szürke kisegérből "hős", miként omlik össze a hú, ki ha nem ő nagy harcos, mint legutóbb László.
Ki tud önmaga maradni. -
McCartman
őstag
válasz
runner 125 #325 üzenetére
Szinte senkinek? Ahogy tudom mindenhol van rtl 2 a digit kivéve, az sokszor 2000 ember.
Nálam épp január elején vett ki a tréhóm vagy 10 csatornát az analóg kábeltévé csomagból, hogy ezzel is a digitális és az extra set top boxok bérlése ($$$) felé terelgessék a népet de az rtl2-t még itt is bennhagyták.
Inkább vették volna ki más helyett. -
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #325 üzenetére
Menjenek a faxba. Utólag majd megnézzük itt az adást.
Def26: Lehet, hogy te leszel a kommentátorunk?
-
Def26
félisten
Hahaha. Idáig egy csajozós srác és egy f*szimádó picsa megy be. Hát remélem a csaj hamar kiesik, mert hülye idehesítően nevet, nyihog vagy nem tudom. Mindenesetre egy pár már van.
Jah és valóvilág app. van okostelefonokra. Ezen keresztül megy a szavazás. (Ez le is fagyott.)
-
Vakegérke
félisten
Online adás fuccs, valószínűleg letiltva. Hogy a rohadás...
-
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #317 üzenetére
Itt lehet, hogy nem élőben, de legalább utólag megnézhetjük az adást.
Itt pedig online lehet nézni, ha éppen működik. Felugró ablakok vannak, be kell őket zárni, és kész. A "képernyőn" lévő reklám alatt cirka 10 másodperc után megjelenik a "Reklám bezárása" felirat. Rá kell kattintani, megint felugranak ablakok, be kell zárni őket, passz. -
Vakegérke
félisten
-
Def26
félisten
Most hogy a viharba van ez? Ugyan úgy lesznek beszavazó show -k?
-
TooToTTo
csendes tag
válasz
runner 125 #313 üzenetére
Ok. érdekes volt az elején, mert újdonság volt. De ma már a hülye is tudja mi ez az egész és erőltetik a csőcselét a képernyőre. A média törvény vajon miiiiiiiiiii?
-
runner 125
nagyúr
válasz
TooToTTo #309 üzenetére
S, a legnagyobb döbbenet, h a korcs tini társadalomnak ezek a példaképei. Persze nem lehet teljesen egészében okolni egy önismerettel nem rendelkező tizenévest, hisz intravénásan tolja bele a media az ideális "példaképet".
Bármilyen megdöbbentő, de mintha 1:1-ben az "Éjjel nappal Budapest"-ből emelték volna ki ezt a 6 embert.
Az előző VV szériáknál sem tagadtam, ha volt időm megnéztem pár adást, de az... nah az a műsör mindennek a legalja. A legelső részből láttam 10 percet és azt mondtam h na neee, ugye neeem.., de sajnos igen.
-
TooToTTo
csendes tag
válasz
Motion_Blur #310 üzenetére
Biztosan többek már államvizsgáztak.
-
törölt tag
Amint látom ismét elkezdődik a tizenévesek " kulturális továbbképzése " .
-
TooToTTo
csendes tag
válasz
runner 125 #307 üzenetére
Egy rakás semmirekellő. Mitől érdekesek ezek? Sokat lehet tőlük tanulni...
Egy ellentüntetés kéne a stúdió elé már! Ez nyílt gyalázása a magyar jóérzésű embereknek! Fúj! Piszkos média!
-
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #307 üzenetére
Eddig még nem volt bányász, utcaseprő, takarítónő, varrónő, szalagmunkás játékos...
-
Vakegérke
félisten
No, csókolom alássan, van három linkem.
A villa bemutatása.
A csajok bemutatkozása.
A srácok bemutatkozása. -
Vakegérke
félisten
Jó lenne, csak hol van adás, hol nincs. Az viszont biztató, hogy a rötölö2 lapján később nézhetőként van jelölve az adás. Úgy legyen, és tartsák meg a szokást.
Vagy ez a később azt jelentené, hogy nem élőben?Nos, már egyértelmű, nem lesz beszavazás. Azért poén, ugye? Valakik eldöntötték, hogy kik mehetnek be, a nézők ebbe ne szóljanak bele.
Íme az első hatosfogat. A kép alatt a nevekre kattintva előjön a kartotékjuk.
Prózai melós persze egy sincs köztük.
Ami még érdekes számomra, az "Előfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot:" kérdésre a válasz, amely szinte azonos mindegyiküknél. -
Weeman1
veterán
Holnap után kezdik,izgultok már?
-
Vakegérke
félisten
Van online adás, most éppen működik is: link.
Az a rákfenéje, hogy feldob pár kéretlen ablakot, amelyeket be kell zárni. Utána takarja a képet egy Faxság Ilivid reklám, ne kattints rá. Hamarosan megjelenik alatta a felirat: Reklám bezárása. Na, arra már kattints rá. Megint feldob pár ablakot, bezárod őket, és már nézhető.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha minden igaz, ősztől újra borzolja az idegeket a sorozat legújabb része.Pillanatnyilag nincs más szándékom, minthogy...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G DS/Ingyen posta/ ajándèk gyári Samsung PD adapter!(256GB)
- 4db pótszíj Xiaomi Mi Band 3/4-hez
- MFM szalagkábel garnitúra és MFM csatolós mobil rack ,Logitech MK850 billentyűzet
- ASRock B760M-ITX/D4 WIFI, 23 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Samsung 980 1TB M2 NVMe SSD, 47 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest