- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
King Unique #3799 üzenetére
Tényleg túl sokat kívánsz
Nagyrészt egyetértek veled, de nekem Izával nincs különösebb bajom, engem szórakoztat az alpári viselkedése, ráadásul ritkán kifejezetten aranyos is tud lenni.
Zsolti elég nagy tuja, de most nagyon kíváncsi leszek, képes lesz-e az önállósodásra, látok benne potenciált, vannak jó pillanatai (a lakókat pl egész mesterien tudja parodizálni). Nagy kérdés az Izával való kapcsolata, szerintem nem fog visszamenni hozzá, eléggé belezúgott most Dorkába (kérdés, hogy mit látott benne), bár a barátnőjét is simán megcsalta, úgyhogy tévedhetek is. Épp ezért érdekes, hogy Charlotte nyert.
Viki... pff, minősíthetetlen. Undorító személyiségű egy némber, bár tény, hogy ő szállítja a legtöbb balhét, nélküle üres lenne a villa. Ezt, bármennyire utálom is, de elismerem. Csak nehogy ő nyerjen a végén, bár ahogy az rtl most tolja a szekerét, nincs kizárva. -
King Unique
titán
válasz
freeknight #3798 üzenetére
Üdv a csapatban, én is csak nemrég csatlakoztam, eme gyöngyszemhez
Dorka go home-nak én is határozottan örülük, hát még annak mennyire örülnék, ha majd kiesne az a kancsó Iza is, meg Viki, de hát az már túl szép lenne.. Ezt a tuja Zsolti gyereket se csípemKíváncsi leszek most majd kivel mulatja az időt, visszamászik Izára, v sem
Dorka meg megvárja kint....ja, arra a 2 hónapra, amíg majd az újságokba lesznek, de le merem fogadni, mire Zsolti kikerül , már rég megtolja vki, akár az exe is.
Amúgy Teo mikor korteskedett, ennyire izgult, azért volt olyan fura, v mi....? Emlékszem akkor is így fújtatott, mikor kiment a szerelme, v vmivel felb@szták
-
freeknight
őstag
Üdvözlöm a Hölgyeket és Urakat!
Most fedeztem fel, hogy van ilyen topikunk is, ez csodálatos! Mostantól gyakori látogató leszek!
Vélemények a mai párbajról? Én nagyon örülök, hogy Dorka hazament, először szimpatikus volt, de nagyon hamar előtört belőle a trampli énje, ráadásként kicsit felpezsdül az élet a villában, eddig mindig Vikipédia klikkje nyert, kíváncsi vagyok a továbbiakra!
Zsófika mai hisztije... kicsit leesett az állam, azt hittem ördögűzés szükségeltetik majd
Egyelőre ennyit engedett megnézni az RTL Most, sajnos nem voltam itthon, hogy élőben kövessem az eseményeket, de jövök még holnap is!
Sziasztok!
-
darál0w
Jómunkásember
Ádám állo brével szaladgált?
-
Vakegérke
félisten
válasz
kaboska #3789 üzenetére
Megmondtad, ez tény. Engem viszont nem érdekel, hogy kit túráztatnak, és kit tesznek szivatóra. Azt favorizálom, akinek a bent maradásával jobban pezseg az élet, és akihez jobban tudok kötődni.
Viki párbajt nyert, Charlotte párbajt nyert.Laci sajnos vesztett, őt sajnáltam.
-
darál0w
Jómunkásember
no hát már a mai részt pörgetem....itt legalább van min nevetni
még meg is sajnáltam szegény zsofikát
-
kaboska
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
dragonfx #3787 üzenetére
Már ecsetelgettük, hogy miért jobb ez a győzelem. Zsóti fiúka alól kiesik a sámli, nem lesz párja, védtelenné válik. Telerottyantja a gatyáját, mint ahogy Iza is, mert nem gondolták, hogy Charlotte győztesen tér vissza.
Most lesz kever-kavar, nem akkor lett volna, ha Dorka visszafekszik Zsóti fiúka mellé.Szerk: Na figyeld csak meg, hogy Zsóti fiúka hogy eltűnik a háttérben. Még hogy megérdemli a győzelmet? Mondd el, légy szíves, hogy miért.
-
darál0w
Jómunkásember
most nézem a tegnapi zsofi-ádám nem tudom milyen nyelvű beszélgetését...bászkiii...
-
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #3764 üzenetére
Dorkát? Nem, az elmúlt napok összefoglalóiban Charlotteot tolták erőteljesen. No nem annyira mint vikit, de épp eléggé.
-
mark75
senior tag
miért nem tuja zsolt mondta a beszédet dorkához
mondjuk elég szánalmas egyén zsolt,mindig kussol és az sem zavarja hogy szemétdombon döglik egésznap. -
törölt tag
kaptak valamit?
-
nicu71
addikt
helyes....végre egyszer az ment vissza akire szavaztam is .Dorka még csak nem is gratulált...bunkó hülye picsa.
-
Vakegérke
félisten
Jön a meglepi a lakóknak.
-
kukinyo
addikt
Na végre, egyszer az megy vissza akinek a topik nagy része drukkolt.
Most jönnek odabent a fejek. -
darál0w
Jómunkásember
Dorka kiesett?
-
Tom5
addikt
Dorka feje...szánalmas.
-
törölt tag
Vakegérke, igazad volt.
-
Vakegérke
félisten
Lyóvaaan!
-
C4mp3r
addikt
yeah, vegre egyszer bejott a tippem
evikes fetrengest akarunk
-
Motion_Blur
félisten
Muhahaha Dorka OFF!!!!!!
-
Def26
félisten
Sárlott.
-
Vakegérke
félisten
Dorka bizonytalan.
-
Vakegérke
félisten
Ujjaim csuriban, drukk indul.
-
runner 125
nagyúr
VV ILDIIIIIIIIIIII bááázzz, csak ő hiányzott.
-
törölt tag
Ez az Ildikó vicc volt.
-
C4mp3r
addikt
tordas!!!
-
Motion_Blur
félisten
Dorka és az értékrendek... aha..
mod: igazából mindegy melyik nyomorult esik ki, de látszik hogy Dorkát nyomják.
Tordas powaaa
-
törölt tag
Na jó, még a Teo is kieshetne.
beszélni sem tud.
-
zolikaDB
veterán
"Egy pluss macska ugyanolyan fontos, mint a macim." Aurelio, ~20 eves ivarerett him humanoid
-
törölt tag
Ahogy Charlotte vágja a fejeket, azzal engem megöl..... kieshetne már.
-
Vakegérke
félisten
Charlotte kivirult, ez tetszik. Kíváncsi leszek, hogy Dorka hogy adja elő magát.
-
C4mp3r
addikt
hehe gyoker simon, ugy tunik tenyleg erez valamit iranta
-
Vakegérke
félisten
Lyully, Charlotte...
Szimpatikusabb lenne, ha nem tett volna különbséget a csapatok közt, hanem valami olyasmit mondott volna, hogy az összetűzések ellenére mindenkit kedvel. -
matyi19
őstag
válasz
runner 125 #3734 üzenetére
Sávszéllel nincs baj, jelenleg tökéletesen működik.
-
Laraxior
titán
Mi a faszom az a "fújatás" ?
Honnan jött ez a kölyök, mert én még sosem hallottam így... -
Vakegérke
félisten
"Sz*rtúró" Ezt a kiszólást vajon ki engedte meg magának?
-
McCartman
őstag
Mekkorát csulázott mán dorka, áztákurva, nőiesség szobra.
-
C4mp3r
addikt
ez a szutyok mit kopkod? atmentunk evike styleba? pfejj
-
mark75
senior tag
ádámnak van agya? nyomulni kell a nőkre,de amit ez művel enyhén szánalmas
-
C4mp3r
addikt
VV Attila hivatalos oldala
Szerintem Charlotte-nak kellene ma nyernie. Tegyétek át. Tegyétek rá a pipát ti is. Ha visszamegy, én is visszatérek a fbookra. Csao.
tegyétek kommentbe a telefonotok screenshoot-ját Ti is. -
dragonfx
veterán
válasz
runner 125 #3723 üzenetére
nem ő a ki ha én nem neki 3x nagyobb dolgot kell visszaadni.
én tuti 3 felé vágnám a maciját odarkanám az ágyra és mikor észreveszi megmondanám gondolkzoz el magadon ki vagy te.
gáz volt a zsofika de ebbe a szituba aurelio nagy szemét troger volt. 2 zsemléért....szerintme sárlótt megy vissza dorka szürke olyna tipikus komor frigid senki....
-
runner 125
nagyúr
Ez a Teó gyerekek...
A NŐ, mint fogalom groteszk infámis megtestesítője. Nem is értem h egy heteró fickó h kívánhatja meg.matyi19
Sávszél.-lel lesz akkora a probléma.
Lépj ki skype-ból, torrent-ből, csukd be a felesleges lapokat. Vidéken nálam ez be szokott jönni. -
matyi19
őstag
válasz
runner 125 #3732 üzenetére
Igen ez jobb
Nálam ez is akad -
runner 125
nagyúr
A livestream-es link nekem folyamatosan akad és kockásodik, a veemi-s stabil, ha esetleg valaki ugyanebben a cipőben van, akkor próbálja 2.-at.
-
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #3729 üzenetére
-
lacy86
addikt
Hogy lehet igy kifakadni Zsofika?!
-
runner 125
nagyúr
Csóró Viki még most is eszik..
-
mark75
senior tag
zsofi nagyon durva
aurelio meg [moderálva][ Módosította: radi8tor ]
-
Vakegérke
félisten
Szerintem Zsófi földhöz vágta magát gyerekkorában, ha nem teljesült az akarata. Hisztis liba.
-
C4mp3r
addikt
zsofika testet alaznam, kar hogy egy ostoba nember
-
Vakegérke
félisten
-
kIsDe`
tag
Sziasztok! Van működő online stream?
-
runner 125
nagyúr
Zsófika kiborulására kíváncsi leszek.
De egyébként Aurélio is annyira tipikus brom. Ha, nem tudja megszerezni a csajt inkább elkezdi gyűlölni.
-
Vakegérke
félisten
46,4-53,6% a szavazás állása.
mark75: Én sorban mondtam. A balos kép "ér kevesebbet".
-
mark75
senior tag
47%:53%
-
Vakegérke
félisten
Apa, kezdődik!
-
dragonfx
veterán
hát igen dorka magát baxta el a héten.
én ugy tom 8-10ig lesz ma adás nem? -
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #3714 üzenetére
Én mást mondtam.
Mondjuk akkor még egy petákot sem adtam volna Charlotte győzelméért, ha tudom, hogy Dorkát hívja ki. Azt mondtam, hogy Izát kell kihívnia, vagy Zsófit.Most azt mondom, hogy ha Dorka veszít, márpedig úgy gondolom, hogy igen, azt csak magának köszönheti. Nem kellett volna mogorván-gorombán csesztetnie Charlotte-ot. Szerdáig sem volt szelíd galamb, a kihívás után egyértelmű lett, hogy micsoda, és mennyit is ér valójában.
Hajrá Csárli!
-
King Unique
titán
Hát bízom benne, h tényleg őt tolják és meg lesz az eredménye, mert eddig mindig az ellenkezőnek drukkoltam és voltak utána álmatlan éjszakáim...remélem ma éjjel jól fogok aludni.
Mellesleg az a Dorka meg nagyon irritál...
-
runner 125
nagyúr
Mindenki h megmondta a kiválasztásnál, h tök mindeg ykit hív ki Csárli, úgyis kintmarad.
Kíváncsi leszek a végkifejletre, de rötölö tényleg őt tolja és ez mindig egyértelmű utalás.
-
törölt tag
Banyek, lecsúsztam erről a párbajról. Most értem haza, elfelejtettem felíratni magam.
-
lacy86
addikt
Sharlotty fog visszamenni!
-
dragonfx
veterán
válasz
McCartman #3707 üzenetére
szerintme nem igénytelen de kinek tetszelegjen?
inkább aza szánalmas mikor lilu bemondja live kapcsolás jön és érdekes mégis minden csja előre készülődik 1 kilo vakolat legsexibb ruha....de érted live...ajkkor honnan tudnak rola....a sapkáért valszeg ja az rtl kap nem kis pénz.
szerintme is sárlótt megy vissza.nekem tök mind1 most nem is szavaztam.
a csajok a hajuk miatt is felveszik ne látszon " jaj uristen hogy áll a hajam" effektus miatt.szánalmas. -
-
kukinyo
addikt
Újabb verekedés a Való Világban
(#3703) kaboska: Remélem bejön a jóslatod.
-
kaboska
aktív tag
Amúgy szinte borítékolható csárli győzelem lesz este
Erre vannak most felépítve az összefoglalók. -
runner 125
nagyúr
El tudok képzelni 1-1 ilyen beszélgetést:
- Baszki, már befő a fejem a kibszott sapkába, túró szerű korpa van a hajamon, 2 óra alatt zsíros lesz a hajam és egyébként is qva meleg van bent, le akarom venni!
- Nem, a Garage Store-tól a giccses undormány proli göncök mellett pár millát is behúztunk, úgyhogy bohóckám amíg itt vagy ebben is fürdesz!
-
dragonfx
veterán
szponzor miatt.szerintme megvan szabva naponta hány embernek kell abba lennie...nézzétek csak meg...mindennap más embereken van kb...
Zsófika kitörése gáz de ha belecveszsük a tuja józsi meg aurelio is mti cisnált érte akkor semmi extra...
de ezután remélem aurelio maciját megfürdeti minimum és egy pokot odaragaszt rá....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha minden igaz, ősztől újra borzolja az idegeket a sorozat legújabb része.Pillanatnyilag nincs más szándékom, minthogy...
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest