Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlaci79

senior tag

válasz moszat #146 üzenetére

szia én 2 órája raktam vissza az gyári 1.03-t.
    Adsl modem felépíti a kapcsolatot nem kell vele foglalkoznom, ehhez kell a PPPoE/PPPoA mód
    Így a gépben lévő hálókártya azt az IP-t kapja amit a számítógépen lévő PPPoE adsl kapcsolatnál szokott szerepelni.

Manuális beállításokkal használom a Dlink 321B modemet.
    PPPoE/PPPoA mód
    Username : adsl szerződés szerint
    Password : adsl szerződés szerint
    Connection Type: PPPoE LLC
    MTU : 1492
    Idle Time Out: 0
    VPI: 1
    VCI: 32
    Számítógépben lévő kártya IP-cím automatikus kérésére van állítva.
    Nekem így megy most.

VLaci

ui.: Hiányzik a dchard féle FW egyéb képességei (csatorna kizárás monitor...)
    sávszélesség bővítés előtt vagyok, képet kaptam hogy mit várhatok a telefon vonaltól.
    max fel 400kbps, max le 11300 kbps

• dchard

veterán

válasz moszat #146 üzenetére

Ez már a módosított SNR-rel készült?

Amúgy szuper a vonalad, és arra kérnélek, hogy ha a fenti kép a módosított SNR marginnal készült, akkor készíts egy képet 110%-os beállítással is.

Illetve az érdekelne még, hogy pontosan milyen előfizetésed van, mert az uplink irányt a target SNR margin nem befolyásolja, ha pedig 15megás csomagod van, akkor valami gond van az adsl driverrel.

Kérlek, hogy próbálkozz még egy kicsit, mert ha tényleg gond van a DSL meghajtóval, akkor kényszerűségből vissza fogunk váltani egy régebbi verzióra. Ez nem okoz gondot, csak tényleg 100%-ra szeretném tudni, hogy egy megabites az uplink előfizetésed és tényleg csak az én szoftveremmel nem megy fél mega fölé az uplinked.

Dchard

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés