Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
???
A firmware az, amit mostanában a gyártók kispórolnak az eszközből és minden használat előtt ezért bele kell tölteni azt, különben az egész működésképtelen marad. Egyébként pedig a legalapvetőbb kapcsolatot biztosítja az eszközzel.
A driver pedig lehetővé teszi a magasabb szintű programok kommunikációját, afféle közbülső, szoftveres réteget alkot.
Rosszul tudom?
Firmware pl. a számítógép BIOS-a, a CD, DVD-meghajtó, a VGA kártya vagy pl. a MODEM-ek BIOS-a.
Driver pedig az, ami ezeket az eszközöket "meghajtja", elérhetővé teszi más programok számára...
Bambano: Ez az, kiadja?
Ha igen, akkor semmi gond. Én nem tudom, de mintha nem mindig lenne így... + nem ismerem a jogi hátterét sem...Szerk.: Mármint úgy kispórolnak, hogy nem "tárolós" memóriában őrzik, így olcsóbb nekik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest