Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz
üzenetére
Persze ezt gyorsan felismerte az aki ezzel szeretne foglalkozni és volt már előtte otthoni próbálkozása de azért itthon közel se tudtam annyit kitanulni mintha lett volna valaki aki megmutatja tényleges környezetben hogy működik ez.Nehéz helyzet ez bárki bármit mond én fél profi szinten sportoltam közben nem tudtam minden percem itt tölteni a gépnél akik tudták persze előbb járnak de nem mindenkinek csak ez van azért.Remélem azért annyit összeszedtem hogy sikeresen megálljam a helyem egy cégnél/vállalkozásban de mindenképp változtatni kéne mind az oktatás mind a cégek részéről valahogy.
-
jocomen
aktív tag
válasz
üzenetére
A "semmit", itt inkább "nem eleget" akar jelenteni, szerintem.
A komolyabb tárgyak óraszámát én is keveselltem, de akkor még szerencsésnek mondhatom magam, mert sok mindenbe belecsíptünk. Inkább az zavart, h nem jutott elég idő mindenre, mert rohantunk tovább. Ill. több ingyenes programot használtam volna,... kicsit lobbinak éreztem a sok Adobe / Ms szoftvert, bár ez némi minőséggel is párosult.
Továbbá a bukási arány is megnyugtatóan magas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest