Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• time87

csendes tag

válasz vimes #11 üzenetére

vimes
    Igazad van, másképp állok hozzá a dologhoz, 10 éve emlékszem, hogy alaphangon úgy működtem, hogy ennyi programozót el sem bír a piac, el sem lehet helyezkedni vele, úgy is azt akarják, hogy megbukjunk (kalkulus1 előadás: nem értették? nem gond, majd másodjára felvéve fogják - Szabó Tamás tanár úr emléke azóta is esti bevizeléses problémákat okoz :D), most minden buktató tényező, (remélhetőleg kevés) paréj tanár esetleges akarata ellenére is meg szeretném csinálni.
    De ettől még Szeged felejtős számomra, tartok magamtól, a követelményektől.

Köszönöm szépen a segítő kommenteket, végül valószínű, hogy a Gamf lesz a befutó, örülök, hogy nem olvastam azt a mértékű köpködést a sulival kapcsolatosan, amit (ezek szerint) urban legendként hallottam. Nem reprezentatív felmérésem során azt láttam, hogy az ismerősök (szám szerint keményen kettő a létszám) már akkor tudtak mellette dolgozni a szakmában, amikor a felénél jártak, így talán megnyugszom, hogy utána is lehet vele szakirányban pályázni. Az utolsó szempontok egyike, de Szolnokról ez közelíthető meg a legkönnyebben talán.

Egy szó, mint száz, becsicskultam! Akkorát nem akarok vállalni, amit nem tudok megugrani, leginkább emberileg, ebben lesz meló még nem kevés.

Új hozzászólás Aktív témák