Hirdetés

2022. szeptember 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17) time87 válasza vimes (#11) üzenetére


time87
csendes tag

vimes
Igazad van, másképp állok hozzá a dologhoz, 10 éve emlékszem, hogy alaphangon úgy működtem, hogy ennyi programozót el sem bír a piac, el sem lehet helyezkedni vele, úgy is azt akarják, hogy megbukjunk (kalkulus1 előadás: nem értették? nem gond, majd másodjára felvéve fogják - Szabó Tamás tanár úr emléke azóta is esti bevizeléses problémákat okoz :D), most minden buktató tényező, (remélhetőleg kevés) paréj tanár esetleges akarata ellenére is meg szeretném csinálni.
De ettől még Szeged felejtős számomra, tartok magamtól, a követelményektől.

Köszönöm szépen a segítő kommenteket, végül valószínű, hogy a Gamf lesz a befutó, örülök, hogy nem olvastam azt a mértékű köpködést a sulival kapcsolatosan, amit (ezek szerint) urban legendként hallottam. Nem reprezentatív felmérésem során azt láttam, hogy az ismerősök (szám szerint keményen kettő a létszám) már akkor tudtak mellette dolgozni a szakmában, amikor a felénél jártak, így talán megnyugszom, hogy utána is lehet vele szakirányban pályázni. Az utolsó szempontok egyike, de Szolnokról ez közelíthető meg a legkönnyebben talán.

Egy szó, mint száz, becsicskultam! Akkorát nem akarok vállalni, amit nem tudok megugrani, leginkább emberileg, ebben lesz meló még nem kevés.

Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.