- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is hirdettem már többször ingyen elvihető cuccokat a Hardveraprón, eddig mindig rendesek voltak a vevők, sőt többször akartak még adni valamit cserébe - nehezen hitték el, hogy tényleg ingyen van
-
-
Én is ezt figyeltem meg. Adni-venni már egyre kevésbbé adokveszek (inkább használom a dolgaimat kukázásig), de pl egész tavalyelőttig vittem telekocsis utasokat a fél-egész Európán átvezető útjaimra. De akkor feladtam: kb 5éve kezdődött, amikor a normális utasokat felváltotta a "vigyél el Bécs közepéből München közepébe 20EUR-ért diáklány", "el kéne hozni a nagypapa(?) mittudoménmivel megpakolt bőröndjét kiskunalsóborzasztóról Párizsba", "jajj megfáztam mégse jövök", és a "hi friend, how much to germoney" (
)típusú kuncsaft.
-
Eastman
addikt
válasz
Earl_Muttley #1 üzenetére
+1 a vaterás megoldásnak. Az értékelősdivel jól leválogatja a népeket.
-
orion1025
őstag
Én rendszeresen adok-veszek évek óta, de nem kis türelem kell a hülyékhez, fogyatékosokhoz, réti niggerekhez... Manapság egyre kevesebb az értelmes ember, akikkel lehet valamit kezdeni. Korrekt, normális embernek tartom magam, de a társadalom nagy része nem érdemli meg ezt a hozzáállást, ezt az egyet megtanultam.
-
Earl_Muttley
őstag
No igen, egy időben én is adtam ingyen dolgokat, csak nem volt pálya, hogy még a postát is én álljam, meg rohangáljak vele BP-n belül, mert ő nem jön ki Csepelre.
Így lett a Vatera 1FT, no minimálár, ahol köteles átvenni, meg az én feltételeim szerint megy a buli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged