Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joshua7
    veterán

Az engem hol érdekel, h te mit hiszel el? :U Te próbáltad a kettőt? Vagy mire alapozod a szöveged? Mert nekem tudsz magyarázni, azt látom. A kihangosítás csak példa volt, látom ebbe kapaszkodsz nagyon. :P A fülesekkel ezt tapasztaltam, így ezt írtam le. Nem írhatom, h fujj, de sz*r a Nokiá-e, bezzeg az SE fülesével milyen jól szól, mivel egyszerűen nem így van.
    Eagl3-nak is megy uez a szöveg...

AMD Power: kicsit elvakult vagy, nem gondolod? :) Látom a nagy SE fanok a zene témájába próbálnak belekapaszkodni, mint utolsó mentsvárba, mert ugye gyakorlatilag minden téren erősen felejtős a márka. Számomra zenébe sem nyújt semmivel sem többet már az SE. Igen, szubjektív a dolog erősen, de attól még így van.

És tényleg, sokan simán csak marketingszöveget fújnak, h ha zene, akkor csak SE a király, pedig az utóbbi időben az SE max a babérjain ült, míg a többi gyártó szépen beérte. Illetve pardon, ahogy kiokosítottatok, nem érte be. :D

DTF: na, nekem a Megabass volt mindig az első dolog, amit kikapcsoltam W-ben. :) Csak torzított, élvezhetetlen volt vele a zenehallgatás.

Új hozzászólás Aktív témák