- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Láttam, csak biztosra akartam menni

Arra azért kíváncs leszek mennyire tartja majd az árát.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
-
Ricardo
titán
Nem a rosszindulat vezérelt, ha úgy tűnt akkor ezer bocsánat
, csak tetszik a megfogalmazás. Én anno mindíg erős csontúnak aposztrofáltam magam 
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Ricardo
titán
-
AMD Power
titán
A zenét nem teszteltem.... Szépen szól kihangosítva a zene de picit halk szerintem. Este már el is adtam belőle egyet...

ThorsHUN: Azon az osztályon egyenlőre egy fiú van és az én vagyok.... Ha egy nem vékony kopasz gyerekkel beszéltél akkor az én voltam...

-
ThorsHUN
őstag
Te AMD! Nem toled kerdezgettem ma kora delutan a teloval kapcsolatban?
2 m magas srac vagyok.
Nem akartam megkerdezni mert voltak mas vasarlok is. fekete 910it neztem es meglepoen kisebb a vartnal konnyebb es szep
a sw tenyleg lassucska...
ugye csak kihangositva halk a telo, rendesen hasznalva nem? -
Apollyon
Korrektor
-
Roooger
tag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bebar
aktív tag
-
AMD Power
titán
Jó kérdés nem tudom. Van még valami ami nem "tetszik". Kihangosítvanem elég hangos szerintem.
-
Apollyon
Korrektor
Lassú szoft...
Ezért nem kell rögtön a megjelenésekor megvenni, mert ha szar a szoftver akkor iszonyat gyorsan ki lehet ábrándulni az egészből.
Én inkább megvárnám hogy kicsit teljen az idő, amíg kiforott lesz és majd akkor...
Addigra jön(nek) új szoftver(ek) is.
De legalább tud kommentelni akinek már van
Sony Ericsson telefont meg "mazoizmus" szolgáltatónál venni. -
cornfake
aktív tag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
Hát igen. Az egy picit. De ez szerintem az első frissités után nem lesz probléma már.
bebar: Picit furcsa helyen van de lényeg ,hogy megvan.

-
Roooger
tag
a megérkezett hozzánk is!! EW
meg is nyomkodom nemsoká![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Takashi
aktív tag
-
TotO'
aktív tag
Épp ellenkezőleg , ahogy látom gyors , báár fenetudja

-
bolondember
MODERÁTOR
-
bebar
aktív tag
-
AMD Power
titán
Jó.

Hiába picik a gombok mégis használhatóak. Jó a kijelző is.
Amiegyenlőre nem tetszik. A slide lehetne jobb is és pcit lassú a szoftver. Ami nagyon hiányzik belőle a fájlkezelő.
-
ThorsHUN
őstag
-
AMD Power
titán
Háát iigen. De ma majd eldől ,ogy W910i vagy K850i lesz a befutó...

-
bolondember
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
-
EnRg
tag
Én ma három győri T-Mob üzletben is voltam,de sajna még egyikben sem volt...
Azt mondta egyik srác,hogy a neten tényleg fennt van,de még nincs árlistában...
Amúgy Aranykártyával RÉSZLETRE 29.990 ft az első összeg,majd 12x3500 lesz...
2évre 72000,1 év hűségnyilatkozattal 82000 k ... -
bebar
aktív tag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Csi630
tag
Én kártyafüggetlenül biztos nem vennék telcsit, sajnálnék egybe kifizetni ennyi pénzt érte. Még akciósan is meggondolom amíg 20e fölött van. Sose volt drága telcsim, nem is vágyom rá
de ez nagyon bejött, már csak élőben kell bizonyítania. 
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Csi630
tag
Tyű, ezt a listát nem néztem, csak a készülékeket
köszönöm. De ha rákattintasz a termékre kiírja hogy hiba nincs ilyen termék
biztosan sokan érdeklődtek és tájékoztató jelleggel gyorsan felnyomták. 
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Csi630
tag
-
AMD Power
titán
-
papi77
addikt
-
AMD Power
titán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
papi77
addikt
-
ThorsHUN
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
-
bebar
aktív tag
-
bebar
aktív tag
-
bolondember
MODERÁTOR
AMD szakszerű segítsége nem elég plusz?!

-nagy lánc
-kipróbálhatod
-ált (ahogy AMD is mondta) él a 3 napos cseregari
-meg egyébként is, a többi akción elfolyt pénzt be kell vhol hozni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(kicsit Off, de: elég fura, h a sor velején 50 a D900i, míg a sor vége előtt nem sokkal a D900 meg 75, vagy mennyi... kicsit visszás..
) -
AMD Power
titán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
blueMerle
veterán
-
AMD Power
titán
-
blueMerle
veterán
-
AMD Power
titán
-
bebar
aktív tag
Elég horror ára van a T-nél!!!
Gyorsak voltak!!!
De akartam is tegnap írni, hogy valszeg hamarosan megjelenik náluk, mert a t-zones portál már ikonos 3G, és GPRS/EDGE alatt is.
MA bementem a Mammut SE-be, megkérdezni mennyibe kerül. /109.900.-/
Mondom Én 89e. vettem!
A srác accondja, akkor az EU garis lesz, mert a beszerzési ár is több náluk.
Elkérte, hogy megnézheti-e, mondom, nyugodtan!!!
Erre: Ez tényleg rendes magyar garis. /Nézett azért../
De kb.10 percbe telt neki!!! -
AMD Power
titán
Nem rég kaptam az infót , hogy megjött. Bár sajnos sok jót nem mondtak róla. Holnap meglesz az első kis teszt vele.

-
krizso
tag
A 30-as szolgáltatónál már lehet kapni!!!

-
AMD Power
titán
-
ThorsHUN
őstag
-
bebar
aktív tag
Zene szép, tiszta, dinamikus! A W580 harmatgyenge volt! Ez teljesen jooo!!! Viszont egy sw hiba mar is van, (gyorsan adjuk ki, hibaval) hogy az egyeni EQ beallitas mindig elveszik, ha ujra van inditva a Walkman. Pontosabban beall v.melyik gyarira, es meg kell nyomni a 'kezi' opciot, de utana visszatolti, amit megadtam egyenileg neki.
-
TotO'
aktív tag
-
Roooger
tag
-
bebar
aktív tag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Roooger
tag
-
Takashi
aktív tag
Kizárt, hogy a voda kivette volna. Egyszerűen trükkös a dolog. Ugyanis csak akkor megy, ha közben FOLYAMATOSAN nyomja az ember a walkman-gombot.
Mondjuk az más kérdés, hogy ez gyakorlatban elég nehézkes - de attól még működik. -
bebar
aktív tag
Sziaaa Roooger!

Mizu az EW-ben?
Megkaptad a progit, tod, a konvertálot???Ma megvettem, 90e. helyett 89e. 2 év garival!
Elsőként is 2GB-os kari jár hozzá, és van a dobozban egy tök tuti M2-es kártya olvasó, tehát közvetlen lehet a PC-hez csatizni.
-
AMD Power
titán
Ezt látod én se értem. Lehet ,hogy a szolgáltató buherált rajta valamit!?

-
bolondember
MODERÁTOR
elég fura teszt - havan bronze, voda felirat, de trémobilos kártya..

"W910 a beharangozással ellentétben nem tartalmazza a Shake Control funkciót" - akkor ez két dolgot jelenthet:
1-nem tudja a csajszi, h hogyan kell használni
2-voda kiveszi ezt a fícsört (ezen most azért csodálkoznék, de lehetséges)Merthát, "pár" videón láttuk, h IGENIS megy a shake control...(feljebb vki linkelt is...
) -
AMD Power
titán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Roooger
tag
AZ EW-be jövő héten érkezik!!
100 lesz legalábbis az osztályvezetőm szerint, bár szerintem ismét az MM-hez viszonyítanak majd!! Tehát jövő héten lesz szerencsém kipróbálni egyet!
Hamár ott dolgozom legalább ennyi had jusson!!
Kiváncsi vok. dolg. kedvezménnyel mennyiért kapom meg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
-
cornfake
aktív tag
-
Roooger
tag
Ma sikerült kézbe venni!
Jó kis teló! MM-ben ma kezdték forgalmazni, legalábbis a Pécsiben!
110
Kicsit nagyon sok nem?

-
bolondember
MODERÁTOR
-
Takashi
aktív tag
-
AMD Power
titán
-
Takashi
aktív tag
-
ThorsHUN
őstag
-
AMD Power
titán
-
bebar
aktív tag
-
Takashi
aktív tag
Tegnap sikerült egy ilyen készülékhez jutnom, az első tapasztalataim vegyesek. Egyrészt iszonyat jól néz ki élőben a telefon, a gombok nyomáspontja kellemes, nem "kattognak", de lehet érezni a lenyomást. Kijelző nagyon rendben van, szokásos SE minőség. Slide teljesen korrekt, stabil, finoman csúszik. Ami egyelőre gond: valamiért nem akarózik a HSDPA-nak menni... Pedig nálunk teljesen rendben van a lefedettség, eddig minden HSDPA-képes telóm gyönyörűen vitte - ez valamiért nem. Remélem, új soft majd megoldja... Zenékkel kapcsolatban egyelőre nem tudok mit mondani, majd valamikor átmásolok rá pár MP3-at és kipróbálom.
-
AMD Power
titán
-
bebar
aktív tag
-
TotO'
aktív tag
-
cornfake
aktív tag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bebar
aktív tag
Holnap beújítok egyet!

W580i-m volt, de elég trágyalé volt az összeszerelése, recseg, nyikorog egy idő után..
Remélem ez azért más lesz.
-
cornfake
aktív tag
-
ThorsHUN
őstag
Ma reggel lattam egy voda reklamplakatot ahol a w910i-t es a v650640560 vagy tokomtudja melyik vodas telot reklamozza. Ott havanna barna volt
Eh sztem csuf
-
bolondember
MODERÁTOR
Na, akkor ahogy elnézem mégse voda-only lesz a Havana Bronze?

-
ThorsHUN
őstag
-
TotO'
aktív tag
Nemtudom mi van a tesztben , de haverná láttam , háááát a fényképezője.......igaz hogy csak beltéren , "mesterséges fénynél" de akkora képzaja van , hogy húú

Am szerintemis a W910i nagy dobás lesz

-
AMD Power
titán
-
Atlantis
veterán
-
AMD Power
titán
-
cornfake
aktív tag
-
zaladavid
csendes tag
Én is pont igy vagyok vele
.
Mennyibe kerül a W880i?
Kijelzőben van különbség?Am még jó h nem csak pirosban lehet kapni
Amugy én is a W910i felé hajlok mert a w880rol elég sok kritikát hallottam.Főleg a kezelhetőőségét és a kameráját szidják.
Igaz a 910esbe sincs beépítve vmi csúcsfényképező.
mind1 mert igazából én is nemrég vettem egy baromi jó középkategóriás fényképezőt ugyhogy engem se ez a része érdekel igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- MacBook Air laptop 15 2023 / M2 / 8GB / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a sw tenyleg lassucska...

Eh sztem csuf