Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• takjoe

tag

Sziasztok!
    Kérek szépen egy gyors segítséget.Tegnap vettem egy USB-s külső merevlemezt használtan , Seagate Free Agent Desk nevűt.tegnap egész nap próbálgattam ,másoltam rá és vissza, nekem tökéletesen működik, viszonylag gyors, nem melegszik, nincs hangja,de miután a Hard Disk Sentinellel átnézettem , ezt írta ki a legnagyobb bánatomra. Mekkora a baj ,mit lehet csinálni, vagy ne törődjek vele? Sajnos ilyen szinten nem értek hozzá.Kérem a tanácsotokat.
    János

interfész . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : SAT Standard USB/ATA
    Gyártó információ . . . . . . . . . . . . . . . : VID: 0BC2, PID: 3001
    Lemez modelszám . . . . . . . . . . . . . . . . : ST31000333AS
    Lemez revízió . . . . . . . . . . . . . . . . . : SD35
    Lemez sorozatszám . . . . . . . . . . . . . . . : 6TE03QYK
    Teljes méret . . . . . . . . . . . . . . . . . . : 953867 MB
    Energiatakarékossági üzemmód . . . . . . . . . . : Aktív
    Logikai meghajtó(k) . . . . . . . . . . . . . . : F: [KÜLSŐ MEREVLEMEZ B.]
    Jelenlegi hőmérséklet . . . . . . . . . . . . . : 20 °C
    Működési idő . . . . . . . . . . . . . . . . . . : 893 nap, 12 óra
    Becsült hátralévő élettartam . . . . . . . . . . : 6 nap
    Kondíció . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #------------------- 6 % (Kritikus)
    Teljesítmény . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Kiváló)

A lemez felületén található 653 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
    A lemez felpörgése során előfordultak problémák 122 alkalommal. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység).
    Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
    Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
    Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák