Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermit
tag
válasz Headless #845 üzenetére
Nem tudom milyen fw-je van, gondolom gyari.
Mi Wi-Fi-vel - amikor mar megtalalta - allitottam be amiket ott lehetett: ssd-it, jelszot es azt, hogy kabeles extender legyen. Ezt sem tudta elsore felirni, csak tobbszori probalkozas utan.
Kabel jon az elsodleges routerbol az megy az ujnak a wan portjara es igen, az uj AP-kent uzemelne (egy meglevo regi eszkozt valtanek ki vele). Azert a wan-ra, mert ha a 2 switch portjabol az egyikre teszem, akkor a Mi Wi-Fi nem tudja lekerdezni a halozati adatokat/beallitasokat.
A 30-30-30-as reset-et megcsinaltam tegnap, de nem attol lett jobb. Ha mar elernem es be tudnek ra jelentkezni, akkor ott meg tudnam csinalni amit kell.
Ezert is gondolom hogy vmi nincs rendben vele (a zoldes/kekes szinu amirol szo van), ez tok nem normalis, hogy tegnap ujraindulgatott; ill. hogy ma is 1x ugy indul hogy kek lesz a ledje, latszik a wifi analyzer-ben, utana a kovetkezo inditaskor pedig marad sarga es nem latszik az ssid-je sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest