Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermit
tag
válasz
Headless #845 üzenetére
Nem tudom milyen fw-je van, gondolom gyari.
Mi Wi-Fi-vel - amikor mar megtalalta - allitottam be amiket ott lehetett: ssd-it, jelszot es azt, hogy kabeles extender legyen. Ezt sem tudta elsore felirni, csak tobbszori probalkozas utan.
Kabel jon az elsodleges routerbol az megy az ujnak a wan portjara es igen, az uj AP-kent uzemelne (egy meglevo regi eszkozt valtanek ki vele). Azert a wan-ra, mert ha a 2 switch portjabol az egyikre teszem, akkor a Mi Wi-Fi nem tudja lekerdezni a halozati adatokat/beallitasokat.
A 30-30-30-as reset-et megcsinaltam tegnap, de nem attol lett jobb. Ha mar elernem es be tudnek ra jelentkezni, akkor ott meg tudnam csinalni amit kell.
Ezert is gondolom hogy vmi nincs rendben vele (a zoldes/kekes szinu amirol szo van), ez tok nem normalis, hogy tegnap ujraindulgatott; ill. hogy ma is 1x ugy indul hogy kek lesz a ledje, latszik a wifi analyzer-ben, utana a kovetkezo inditaskor pedig marad sarga es nem latszik az ssid-je sem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Sorozatok
- Politika
- Gyúrósok ide!
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest