Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Sziasztok, van valami reklamblokkolo padavan-ra ami host listabol tud blockolni?
-
Shummo
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7115 üzenetére
Super. Köszönöm. Pont err volt szükségem.
-
-
Shummo
senior tag
Hi. Tud valaki valamilyen megoldást arra, ha csak uj IP címet szerenték?
Jelenleg nyomok egy restart a ROUTEREN és megvan, csak ennél szerenék egyszerűbbet.
Hogy tudok esetleg csak egy reconnectet indítani SSHn keresztül? (PPPoE) -
attiati
veterán
Rumiwifit használok xiaomi3g routerrel.
Történt itt változás mára? Elavult az app?
Nem mozdul a netem. Kínai nyelvű a router felülete, így körbenézni sem tudok. Igaz nem is értek hozzá.Rumiwifi 4 éves verzió és le van tiltva a frissítése.
A jelzések alapján a router oldal jó?
-
Zsocó
aktív tag
Dupla natolt környezetben fájlmegosztásra milyen lehetőségeim vannak külső hálózatba interneten keresztül?
Tunneling szolgáltatás működik padavan alatt? -
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #7109 üzenetére
A 14 vagy 15-ös VMware sem ment Win10 alatt, csak a 17-es.
[ Szerkesztve ]
-
A Prometheus script már elég régóta problémás, eredetileg ugye Debian 8.1-re készült, ha jól rémlik az van a VMware image-ben is, de friss Debian rendszeren már ~2 éve se tudtam életet lehelni bele. Ráadásul már a forrás se létezik, ahonnan az szedné a csomagokat, szóval mindenképp módosítani kell futtatás előtt, de egyszerűbb anélkül fordítani.
A Breed feltehető Padavan alól is. [link]
-
Zsocó
aktív tag
A Prometheus eszközzel akartam Padavan-osítani egy Mi Router3G-t és mindig hibára futottam, az Updata sources és a Build toolchain is mindig hibára futott.
Létezhet hogy közben hálózaton is kommunikál, tölt le, nem csak helyileg?
Végül BREED bootloader-el megcsináltam.
Szimplán csak kíváncsi vagyok, mert régebben mindig működött Prometheus-al.
Egy eleve Padavan rendszerű router-re utólag is feltehetem a Breed-et? -
Headless
őstag
Sziasztok, lehet hülye kérdés, de
Wol csomagot szeretnék továbbítani a broadcast IP-re. Ez nem lehetséges padavan alatt?
x.x.x.255-re forwardolom a 9-es portot, publikus ip címem van más szolgáltatások mennek. Ha lanon keresztül küldöm a csomagot a broadcast címre akkor feléled a gép, de wan felől nem.
-
Lacpac
őstag
Szia!
Én használtam.
Le is mondtam róla. Jól kezelte, nem volt gond, ment pöcc-röff.
De!
Kb 2 héten belül cseréltem B535-re (CAT7), amit kb 2 hónap múlva cseréltem B818-ra (CAT19).
Ezek az usb modemek semmire nem jók (CAT4).Mindegyik váltásnál szinte duplázódott a sebesség.
Ha fő netnek akarod, felesleges megvenni.
-
kutga
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #7102 üzenetére
Régen próbáltam qbittorrentet, de az még a transmissionnél is jobban terhelte a routert, aztán lehet azóta változott valami. Routeren inkább maradtam a transmission kliensnél, bár mostanában inkább külön dedikált eszközt használok letöltő szervernek.
-
Miért nem rakjátok fel a qBittorrentet? Bár néztem, hogy esetleg lehetne-e abból is csinálni egy eleve beleforgatott verziót, de a mérete miatt sajnos teljesen esélytelen. rTorrent-et tartalmazó összeállítást csináltam régebben, de azt nem frissítettem már ezer éve.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- HP Elitebook 850 G2 i5 5600u / 8Gb / 15,6" FULL HD / 256Gb SSD / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest