Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Szia!
Én használtam.
Le is mondtam róla. Jól kezelte, nem volt gond, ment pöcc-röff.
De!
Kb 2 héten belül cseréltem B535-re (CAT7), amit kb 2 hónap múlva cseréltem B818-ra (CAT19).
Ezek az usb modemek semmire nem jók (CAT4).Mindegyik váltásnál szinte duplázódott a sebesség.
Ha fő netnek akarod, felesleges megvenni.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Gondoltam beüzemelek egy hálózati nyomtatót a routeren keresztül. Canon G2420.
Routerben usb-re dugtam a nyomtatót, a pc-n beállítottam egy hálózati portot a nyomtatónak, nyomtatás ok lett, de azóta a Canon IJ printer assistant tool-al nem tudom elérni a nyomtatót. -Ezen a szoftveren keresztül lehetne a nyomtatófejet igazítani, tisztítási folyamatokat elindítani.
Nem tudom használni azóta a scan utility-t sem.Mi a hivatalos folyamata ennek a hálózati nyomtató beállításnak, hogy működjön minden más szoftver a nyomtatáson kívül?
-
Lacpac
őstag
Most feltettem egy firmware-t, a gui villog mint állat. Nem tudok sehova elnavigálni.
Mit lehet vele csinálni?
Breed alól másik rendszer?
Valaki fordított QOS-el padavant? -
Lacpac
őstag
Link lemaradt.
Ez alapján tettem fel -
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Még hónapokkal ezelőtt felraktam a MI-R3G-re a padavant, a breedet nem raktam akkor fel.
Tegnap eldöntöttem, hogy kipróbálok más firmware-t is. Felraktam a breed-et ez alapján.
Reggel áromtalanítottam a routert, és a gyári szoftver fogadott.
Mi történhetett? Most újra kell raknom a padavant? -
Lacpac
őstag
válasz wwenigma #6511 üzenetére
Megértették, megkérdezte a tulaj, hogy be akarok törni a nasa-hoz, és amíg ő itt van, addig biztos nem kapok ilyet.
FB-n volt pár bejegyzés, hogy hogyan kezelik a bejelentett hibákat:
Mi a francért telefonálgatnak ezzel a hülyeséggel, tudunk a hibáról... Mindezt egy-másfél héttel a hiba bejelentése után. Sokadik telefonálásra.
Nem az, hogy nagyon sajnáljuk, de még nem sikerült elhárítani, hanem lecseszték az illetőket.Szerk:
Ja, mindezt az online oktatás közepén...[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
válasz Intruder2k5 #6502 üzenetére
A sebesség limitálódás engem nem érint...sajnos.
Van kábelnet, említésre sem méltóak, max 80/5, volt, 5 napig. Szerződést bontottam miután szó szerint lehülyéztek, hogy miért akarok publikus ip-t. Persze az afsz-ben azt adnak, amúgy meg lóf×sz a popóba.
Van mikro net, ezt meg inkább nem is mondom, max 100/30 (nekem 80/20 volt, amiből volt 2-3/0,75 500-900 ping-el... de még ez is szakadt. Persze ez csak akkor ha sokan otthon voltak. Amúgy 40/20 volt. A szolgáltatónak az volt az álláspontja, hogy fa van az útban, tegyem feljebb az árbócot. Persze a fa éjszakára és délelőttre összement.
2 hónap telefonálgatás, reklamáció után szerződésbontás lett a vége.Egy alternatíva van: Telenor mobilnet, max 110/40-el, csúcsidőben 30/15
Mir-3g van amúgy.
Esetleg valahogy a sebességet korlátozni bizonyos eszközökön?
MAC vagy IP szerint?[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Kellene egy olyan padavan amiben van qos.
Fordított valaki ilyen szoftvert?
+ még nincs feltéve a breed, azt simán fel lehet ezzel a módszerrel:
[link] -
Lacpac
őstag
Szuper, nem...
E3372h -320 lett a kütyü, sajna routerként működik.
Milyen firmware mehet rá fel? Kell figyelni a 320-utótagra?Ezeket lehet róla tudni:
Hardververzió: CL4E3372HM
Szoftververzió: 10.0.3.1(H192SP3C983)
Web UI verzió: WEBUI 10.0.3.1(W13SP5C7201)
Konfigurációs fájl verzió: E3372h-320-CUST 10.0.3.1(C965) -
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Beszereztem a stick-et+ a sim-et is.
Kell valami extra beállítás a padavan-on, vagy csak bedugom, és megy?
Pl UPnP beállítás? -
Lacpac
őstag
válasz trance89 #6440 üzenetére
Most néztem hol vannak a tornyok. Telekom-Telenor torony kb 4 km és tökéletes a rálátás, nincs előtte semmi. Telekomos telefonon 50/40 a sebesség bent a házban. Szerintem raprobal9k egy usb stick-re. Ha ez meglesz vele akkor már ok.
Már csak a stick típusa kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
válasz trance89 #6440 üzenetére
Ja, csak az a gond hogy egy stick 15k, egy normálisabb LTE router meg 40k. Ha még valaki fejlesztene a környékünkön, abban a pillanatban hanyagolnám a mobilnetet.mert ez is szar, de a jelenlegi két alternatíván kívül minden jobb.
Telekom otthoni szolgáltatások topikban leírtam miért.
127367 hsz. Telóról vagyok nem linkek mert nincs időm. Melózok épp.[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Mi R3g routerem van padavan FW-el, a helyi net szolgáltatók katasztrófálisak.
Most mikrós net van, jelenleg 1,4/0,3 sebességgel, ez is szakad folyton.
Szolgáltató b×szik rá, hiába hívom, telefonálok.
Milyen usb stick modemet ajánlanátok a routerhez? Amit felismer és elég erős a mobilnet rajta.
Vodásak vagyunk, elég rossz a lefedettség itt, telefonon 5/2-őt mérek.
Telekom előfizetéssel 50/40-et napközben. - tehát ez lenne.
Gigaerős net 5G korlátlan, valaki ismeri esetleg? Tényleg korlátlan? Vagy csak 1-200 GB?
Nem nagyon tudok utánanézni. Szinte használhatatlan a net.Meg majd kérnék segítséget a beállításhoz is.
Most az r3g csak wifi-t ad. a fő router egy ubi. Fel kell majd cserélnem őket.Köszi a válaszokat.
Üdv:
L. -
Lacpac
őstag
válasz woodworm #6297 üzenetére
Szia!
Ez ment fel:
https://logout.hu/tema/re_intruder2k5_padavan_firmware_xiaomi_mi_router_3/hsz_241-241.htmlNem az AP módot kapcsoltam be, mert úgy egyáltalán nem tudtam belépni.
Hiába találtam meg az ip-jét, az volt a válasz, hogy nincs kapcsolat.DHCP-t tiltottam, ip kérés sincs.
Fix IP-t adtam neki.
Meg is találom az ip-n, feljön a bejelentkező ablak, de szól hogy nem privát, és nem enged belépni. https-el meg visszautasít.
Lehet hogy újra letöltöm, és telepítem. Hátha letöltéskor lett valami hiba a az fw-relMost megpróbáltam mégegyszer, miután leírtam, és beengedett
Akkor már csak egy kérdés:
System time-ot hol lehet állítani?
2015 jan. 1. van nálam[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
Köszi a válaszokat!
Tegnap este megcsináltam ezt:
Fix ip (nem a pool tartományból), dhcp tiltás.
Most nem enged be, mert nem biztonságos a kapcsolat.... -
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy MI3G routert.
Van egy Edgerouter ami a vezetékes részér felel. Ehez lett a Mi router a wifi hálózat miatt.
A padavan felment rá, és most azzal küzdök, hogy hogyan lehet úgy beállítani, hogy csak a wifi menjen róla, ne adjon semminek IP-t. Arra ott van az ubi.
Ja, és el is legyen érhető.
Most megy minden, csak épp nem tudok belépni a router kezelőfelületére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest