- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak ez azért érdekes nekem továbbra is, mert a TV elvileg nem látja a file-ok tényleges elérési útvonalát, tehát neki tökmindegy, hogy /media vagy /media_dir mappában vannak tárolva a média file-ok a routerre kötött HDD-n, a TV csak ennek a könyvtárnak a tartalmát, vagyis az almappáit láthatja, a szülőmappákat nem. A másik részében persze lehet logika, hogy esetleg a könyvtárak nevéből "következtet" a TV a tartalomra, de ez csak az almappákra vonatkozhat, tehát /media/video vagy /media/music, stb., tehát a TV számára a DLNA szerveren a /media könyvtár tartalma az alap, kiindulási mappa. Ezen kívül a tartalmat is a DLNA kiszolgáló indexálja, nem a TV. [kép]
Persze félre ne érts, nem a Te állításodban kételkedem, elhiszem, hogy nálad ez segített és így működik, csak próbálom keresni a magyarázatot rá, mert legalábbis amit én tudok a DLNA működéséről, az alapján ez sehogy sincs rendben, főleg, hogy egy elvileg nem létező könyvárra hivatkozik most a beállítás.
Majd ha router közelbe kerülsz, nézd már meg a fenti parancsot please, kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest