Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazso75
aktív tag
válasz attiati #6145 üzenetére
Router nélkül ugyan azzal a kábellel nézed?
Én is így jártam, mindent kipróbáltam,,lengő UTP vagy 5 felé, aljzatot is cseréltem a falban,külön minden patent volt. A vége falikábel csere volt, és így meggyógyult :) a padláson megcsipkedte az egér a kábelt, éppen csak de pont elég volt -
MODERÁTOR
válasz attiati #6066 üzenetére
Anno emlékszem valami Firefox kieggel csináltam, mert nem szerettem volna, hogy frissüljön, hogy átírtam a verziószámát valami brutál nagyra. Ha belépsz a crx file-ba, ebben is van egy manifest.json, amiben van egy ilyen sor a végén:
"version": "1.8.15",
Szerintem ha ezt átírod mondjuk 10.8.15-re, és utána telepíted, akkor ez életben nem fog frissülni. Vagy "B" megoldásként a már telepített verzióban is felülírhatod ezt a file-t.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz attiati #6062 üzenetére
4PDA-ra ha van reged akkor van egy regebbi csomag fenn. [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz attiati #5884 üzenetére
"A legkacifántosabb beállítás az lenne, hogy a mostani netem a hálókártya MAC címéhez van fixálva.
Ezt kellene megoldanom a routerrel."Gondolom ez valami koaxos net lesz, bár régen volt kábelnetem emléxem az ilyen szívásokra, mikor az újonnan beüzemelt routert nem engedte fel a hálóra, utána már közvetlenül a gépbe dugva sem engedett fel a netre, be kellett telefonálni hogy reseteljék a MAC adatbázist.
Ha nem találsz MAC klónozó beállítást a routerben akkor felhívod az üf-t hogy a hálókártyád MAC-ét üssék ki az adatbázisból és utána működni fog a routerrel a net.[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
tlala
addikt
válasz attiati #5882 üzenetére
1. Igen, én is 1000/1000-es nettel használom, tökéletes.
2. Igen, illetve attól függ, mit akarsz állítgatni rajta.
Ha csak sima hétköznapi használat a cél, akkor pl. egy Chrome fordító funkciója is bőven elég a belövéséhez.
Lődd be pár perc alatt, és nézd meg, hogy kell-e olyan különleges extra beállítás neked, amit a kínai fw nem tud. -
woodworm
veterán
válasz attiati #5687 üzenetére
Mondjuk azt csak a másik topikban írtad, hogy a router kínai és a kínai felületre be is tudsz jutni. Ha nem eu-s kivitelt vettél, akkor csak a kínai felület van tudtommal, amíg le nem cseréled az fw-t.
Chrome böngészőhöz van rumiwifi kiegészítő, azzal offline is nagyrészt angol a felület.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest