- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha vesztésre állok, de alakul.
jookomak! Ott még annyira sem tudok aludni ezért hanyagolom már pár hónapja. Ha ágyon alszom nagyon gyakran felkelek megnézni az órát.
-
ugyan azt csináljátok mint amit naponta megtapasztalok. Egy százat csinál. Unalmas. És igen továbbra is rá!
-
Jobban aludtam, de 3x így is felkeltem éjjel.
-
Akkor egyben!
(#2) banhammer! Ezek olyan messze vannak tőlem mint Makó Jeruzsálemtől.
(#3) Jhonny06! A 10 óra nagyon koránnak hat, de ma nem alszom aztán meglátjuk.
SlayR! Nálam az alvás körüli gondok ősrégiek.
(#5) 7! Ha csak 4-kor kelek és onnan 8 órát visszaszámolok. Na érted. Azt észrevettem, hogy csodákra képes akár már fél óra is reggel. Pl amikor elaludtam a telóm miatt aznap le sem lehetett volna lőni.
bullseye! Nem tudom, néha. Elég ritka.
(#8) banhammer! Én ilyenkor is pörgök, beugranak a nappali dolgok, hol ezen hol azon gondolkodom, hol, hogy mi vár rám.
Igen képe voltam mert az volt kéznél.
Bogyót nem szedek az fix, az rossz út. Asszony van, de nem egész héten. Nagyrészt egyedül vagyok éjjel.
Este a legjobb enni.turai_! Nem piálok, bár sztem működne.
(#13) Vladi! Nem.
Lauda! Bakker akkor kezdek működni, aztán meg ha ilyenkor feküdnék le mi maradna a napomból?
Crystalheart! Nekem nagyon sok alvás után van egy éles rövid ideig tartó pörgés aztán mélypont. Nagyáltalánosságban én ilyen vagyok.
baluka26! Az is egy megoldás. Na ma első körben nem alszom el. Ami amúgy kb 30 perc múlva jönne, még nem érzem azt a bizonyos megdöglök aludnom kell érzést.
-
Holnap mindent végigolvasok.
-
Mostmár azért aludnom kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest