- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Uhh, a keleti mapról mindig azt hittem, hogy vagy-vagy, egyszerre nem megy a fő promodsszal, így lehet megnézem az is. Mennyire részletes? Régebben belenézegettem streamekbe, ahol ott játszottak, de csak végeláthatatlan sivatagokban mentek, tényleg ennyi az egész, vagy vannak azért kidolgozott városok?
-
SidCorky
őstag
válasz
m0h0senator #26477 üzenetére
Nálam ugyanez, évekig játszogattam az alap mapon, nem kellenek nekem holmi térképmodok, elég a gyári. Pár hónapja feltettem, azóta csak akkor nem ProModson játszom, ha ismerősökkel megyek, minden más esetben csak a PM.
Csodálom, hogy nem vásárolja fel az egész sztorit az SCS és teszik bele a játékba azt, amit megcsináltak, sokkal igényesebb.
-
SidCorky
őstag
válasz
eboostr #26330 üzenetére
Néztem róla videókat, de az alapján amit látok, meg amit reviewokban hallottam, nem győzött meg annyira, hogy 5 akciós ETS árát megérje
De felraktam a kívánságlistámra azért, pár euróért ránézek majd.
Az Alaskan Truck Simulator viszont nagyon várós, elárulhatnák már a dátumot.
-
SidCorky
őstag
Hali! Ismertek jó 12-18t körüli teherautó modot, aminek a hangja és a modellje is igényes? Megoldható egyáltalán a játékban, hogy egy pótkocsi nélküli teherautó is élethűen kezelhető legyen? TruckersMP-n néha tesznek be ilyet, de mindig elfelejtettem kipróbálni.
Mostanában kezdem majd a rutint, de még legalább 1 hónapig nem jut nekem oktató, kicsit próbálgatnék ilyesmi autót ETS-ben, ha létezik minőségi.
Az se baj, ha fizetős, nem tudom ez mennyire divat ETS-ben, Assettoból indulok ki.
-
SidCorky
őstag
válasz
Ablakos #25837 üzenetére
A túlsúlyos rakomány sáv túl alacsony neki, több tengellyel és váltócserével tudod növelni, meg valószínűleg az erősebb motor is dob rajta.
Hogy konkrétan melyik paraméter nem elég, azt nem tudom, nem értek a lovakhoz, gondolom minden hatással van erre.
Alkatrészek cseréjekor látod, hogy a vontató melyik tulajdonsága lesz jobb/rosszabb tőle az ötből.
-
SidCorky
őstag
válasz
m0h0senator #25446 üzenetére
A melók is szinkronizálva vannak, vagy itt is mehet a szenvedés, hogy kinek merre van fuvarja?
-
SidCorky
őstag
válasz
m0h0senator #25177 üzenetére
Óhh, Yellow Angels?
Tudtam, hogy láttam már valahol a nevedet.
-
SidCorky
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #25035 üzenetére
Én is adnám, ha külön lehetne állítani a zoom mértékét. De már az is elég, hogy a szélvédőre rakott telón más zoomot használhatok, mint a UI-on lévő gps-en, de tök jó lenne, ha kikapcsolhatnám és a beépítettnek meg a telósnak is mást adhatnék meg
-
SidCorky
őstag
Április 8-án jün az Iberia
-
SidCorky
őstag
Na be is húztam az Idaho/Oregon/Washington pakkot, kicsit barangolok ebben a játékban is, kell a változatosság ETS után.
A következő akcióban meg jöhet a többi.
-
SidCorky
őstag
Ez a hidas/felüljárós rész 1:42-nél merre van?
-
SidCorky
őstag
-
SidCorky
őstag
válasz
SidCorky #24716 üzenetére
Rájöttem mi volt a gond, és csak kiderült, hogy más játékoknál is probléma volt, adminként kellett futtatni a Stream Deck szoftverét. Érdekes, hogy eddig nem volt ilyen kínja, aztán két ETS indítás között gondolta meg magát, azért tippeltem arra, hogy az ETS-sel nem oké valami.
-
SidCorky
őstag
Srácok, játszik valaki Stream Deckkel? Be van lőve minden gomb a beállításokban a billentyűzeten, amit pedig gyakrabban használok, az ki van rakva Stream Deckre is, szépen emulálja mondjuk az L betű lenyomását, csak rá is van írva a gombra, hogy Világítás, meg van neki ikonja is.
Eddig tök jól működött, ahogy egyébként minden játékban, pár hete viszont egyszer csak nem működött, pedig ugyanúgy hotkey módban van az adott gomb, ugyanarra a betűre van belőve minden a beállításokban, billentyűzettel működik is, de ha a Stream Decket nyomkodom, akkor semmi. Próbáltam törölni a beállítást, megint hozzáadni, próbáltam úgy is, hogy - a példánál maradva - nem az L gombot nyomom meg a beállításnál, hanem a Stream Deck L-t emuláló gombját, de nem reagál rá.
Találkozott már valaki ezzel, és ami a legfontosabb, talált rá megoldást?
-
SidCorky
őstag
válasz
m0h0senator #24675 üzenetére
A szélvédőn keresztül egyébként annyira még nincs is baj, úgyis odaérek aztán majd meglátom mi van ott.
De ez a tükörben még rosszabb, pedig szívesen használnám a kamion tükreit úgy, hogy oda kell fordulnom, de a távolabbi tükör sokkal recésebb, mint a virtuális.
-
SidCorky
őstag
válasz
m0h0senator #24673 üzenetére
Én inkább valami jobb élsimításnak örülnék, szomorúan olvastam külföldi fórumokon, hogy nem nálam van a hiba, mikor minden ilyesmit feltolok és a távoli környezet élei mégis recések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest