Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
Azt írta, hogy van mikrolag is, de ez más. Sajnos a mikrolag az öreg engine hibája, hiába pofozgatják, nem ekkora részletességre van tervezve. Az általa leírt fps beesés (tartósabbnak gondolom, mint a mikrolagos döccenést) is lehet ezért, de amikor mod is van, akkor meg főleg lehet bármi. A 15-20% CPU kihasználtság is azt sejteti, hogy ott limit van, valószínű, hogy a játék “megette” azt az egy magot, amin fut, a maradék meg a Windows és egyéb alapok. Magonkénti részletes metrikákkal kicsit előrébb lennénk, de csak a diagnosztikában, megoldás max a mod kikapcsolása lehetne, a többi az SCS-en múlik. Az ilyen metrikagyűjtéshez hwinfo64 vagy MSI Afterburner ajánlott, a task managerben lévő nem túl jó mintavételezésű és a grafikonjából sem lehet pontos adatokat kiolvasni.
Nálam Microsoft Flight Simulatorban segített a Process Lasso a CPU miatti mikrolagon, az ingyenes verzió bőven elég, abban mindig elérhető a Performance Mode és a ProBalance. Összedobtam egy scriptet, ami indítja a Process Lassot, MSFS-t meg pár hozzá tartozó extra progamot (Spad.NEXT, navigációs cuccok, stb), így egy .bat indításával le van tudva az egész, kipróbálom majd ETS2vel is.
-
palfitom
félisten
Ez ilyen. Több helyen is beesik az FPS, és bizony (sokszor) nem a hardver hibája.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Debilon
addikt
én is így vagyok, R5 1600AF + RX580 4GB
proci 10-20 % között malmozik, vga általában 30-100 % között ugrál, amikor meg beesik az fps akkor vga 0% egy pillanatra, de már hozzászoktam hogy ez a game ilyenSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
vlevi
nagyúr
"Pedig valószínű, hogy CPU limited van."
Nnna, igen, ilyenek nálam is (és gondolom nem vagyok egyedül) is előfordulnak, pedig Ryzen-5 3600 nem egy öreg, vagy gyenge CPU.
Amikor így be-beszaggat, akkor általában a videókártya (NVidia 1060) sem megy 100%-on, pl. alapból a monitor 75Hz-re van állítva a képfrissítés, de, amikor leesik az FPS 55-60 környékére, akkor a videókártya 70-80%-on megy.
Most pl. volt egy micro-lag, amikor beesett egy pillanatra az fps.
GPU-Z grafikonon látszik egy kihagyás, amikor a videókártya nem csinált semmit, de a processzor grafikonon nem látszik feltűnő kiugrás.
[kép]
Az is látszik, hogy egyik processzormag sem ment 100% környékén.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
-
Bunken
tag
válasz Ablakos #26693 üzenetére
Attól függ, hogy milyen fuvart viszel.
Ha WoT-os fuvart akkor igen telik az idő akkor is amikor nem játszol, mert ezeknek a fuvaroknak online telik az ideje és ott látod, hogy hány órád van még hátra belőle.
Ha sima vállalkozói fuvart viszel akkor onnan kellene folytatódnia ahol kiléptél, az időnek nem kellene telnie. -
Ablakos
őstag
Elég gyakori nálam a késés. (Inkább a rövidebb határidőknél. )
Ha megállok egy parkolóban, kilépek a játékból, hogy csak a következő napon folytassam, akkor az idő ott folytatódik, ahol kiléptem vagy hozzáad valamennyit a játék? (Ilyenkor is telik valamennyit az idő?)[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Bunken #26686 üzenetére
A Jazzy pont be tud e téren zavarni, főleg úgy hogy a forgalom is meg van emelve. Jóval részletesebb mint a gyári és megfekszik a motor tőle.
Nálam az ATS-ben ami ugye jobban fut mint az ETS2 (igaz mod térképeket használok és persze Jazzy-ket+ minden koppon) a fix 143fps-ről helyenként be tud esni 80 fps-re úgy, hogy a cpu 4.8-on teker míg a vga 3070ti szintre van húzva. Ez a motor ennyit tud.
Én magonként is néztem a terhelést AB-vel. 1 magot terhel és egy másikat birizgál, de ezek is alig vannak terhelve.
Különben ne nagyon lepődj meg az egészen. Amikor kijött a játék a lámpák bekapcsolása teljesítmény vesztéssel járt, majd az évek folyamán javítva lett.
Azt bő 1 éve megint ha országútit vagy refit kapcsolok megint eldob pár fps-t.
Ahogy mondják "Jobb volt mint lett... "[ Szerkesztve ]
-
Bunken
tag
Ezt a CPU limites dolgot meg lehet valahol nézni, hogy az van-e vagy nem?
A 15-20% gondolom a teljesre vonatkozik, GPU Tweak II OSD-jével nézem játék közben. Ezen azt látom játék közben, hogy 3950-4050 MHz között megy.
A grafikai beállításoknál minden maxra van téve, a v-sync-re mondjuk nem emlékszem de ha ki van kapcsolva bekapcsolom majd. -
lo_jo
senior tag
válasz Bunken #26686 üzenetére
Pedig valószínű, hogy CPU limited van. Gondolom a 15-20% a teljes procira értendő, a valóságban megy egy mag dolgozik limiten, a többi meg nézi. Nálam is van mikrolag pár helyen, de csak pár pillanatra 9600K-val 4,7-re húzva. Benne lehet, hogy a traffic mod is kicsit bekavar, ezek az osztrák újratervezett részek meg alapból is részletesebbek, mint a többi környék. A GPU-ra meg nálam az a megoldás, hogy 400% a render scale, élsimításnak is jót tesz és a GPU se dönt úgy, hogy levált spórolósra, v-sync mellett meg szépen tartja a 75 fps-t.
Ergo_Proxy: Ennyi infoból lövésem sincs. Beállítottad a billentyűkombót a tracking ki-be kapcsolásra? Nálam úgy tökéletesen ment, ha már a fülkében kapcsoltam be, legtöbbször ott is csak tolatáskor és kereszteződésekben, utána megint ki.
-
Ergo_Proxy
tag
Arra van ötleted, miért nem megy egyáltalán nálam a facetrak? A kamera képet ad, az arcomat felismeri a program, de a játékban semmi hatása, configban átírtam egyesre a facetrakot de akkor se. Azért érdekes mert amikor rákukkantottam a mobiltelós megoldásra, annak csak progiját felraktam pc-re, máris kilőtte az egeres fejmozgatást.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Bunken
tag
Sziasztok!
Észrevettem a játékban, hogy van pár olyan hely a térképen ahol az FPS nálam valamiért eléggé leesik, 35-40-re. Nem értem, hogy miért mert se a GPU se CPU nincs leterhelve, ezeken a helyeken a CPU 15-20% kihasználtsággal megyen a GPU is 1200 MHz-en (1900 MHz-ig fel tud boost-olni) 50-60%os terheltségen és van bőven szabad RAM és VRAM is.
A lent látható képen bekeretezett részeken fordul elő de még van ilyen hely a térképen máshol is.
Vannak mikrolaggok is amikor egy pillanatra beesik az FPS 40-50-re.
MOD-okból csak a Jazzycat-féle forgalom MOD-okat használom, nincs grafikai mod se térkép mod.
Legfrissebb driver-ek vannak fent, a konfigom a profilomban.Valami ötlet vagy tanács, hogy hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Jakob.rabbi #26679 üzenetére
Megnyújtották a Halloween event határidejét.
SCS Software's blog: #HappyHauloween Event Extended!
Az indoklás az, hogy észrevették, hogy nagyon sokan, akik az 1.46 bétát használják, visszaváltottak 1.45-re, azért, hogy határidőre befejezzék az eventet.
Ezt ők se akarták, hogy így legyen, ezért a határidőt kinyújtották jóval az 1.46 megjelenése utáni időpontra (pontos dátumot nem írtak, csak, hogy "we intend to extend the event well past the 1.46 Open Beta testing closure date").
Vagyis nem akarják, hogy az 1.46 tesztelői lemaradjanak az eseményről, csak azért, mert a béta verzió az nem tud WOT fuvart vinni. Illetve, tud, csak az béta WOT fuvar, ami alatt külön számol mindent. -
Foose
addikt
válasz Ablakos #26682 üzenetére
Gyári és mod kamiont-pótkocsikat használok,de igazából egyiknél sincs gond,mindegyik alá alá tudok állni. De ez kb annyit csinál hogy látványos,életszerű,és volt már olyan hogy alátolatáskor megakadt a traktor valamiért. Na ekkor jött jól a hátsó felfüggesztés leengedés,alá tudtam alá szépen. Gyári beállítások mellett 50 km/h-s sebességnél kiszintezi elől és hátul is. 1.46-ról nincs véleményem-tapasztalatom,nem használok (főleg a modok miatt) beta verziót.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
xrvman
őstag
Felfüggesztés állítást nem találom, merre van? Minduntalan beakad a pótba tolatáskor. Állandóan lendületből kell feltegyem. Már a legkisebb kerekek vannak fent s mégis.
-
vlevi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ablakos #26674 üzenetére
"fókusz nevezetű"
Ami, állítólag éppen azért van, hogy teljes képernős , vagy más, fontosabb dolgok futásakor az értesítés ne zavarjon bele az ügymenetbe...Win8 óta bohóckodnak Redmondban ezekkel a hülyeségeikkel. Nem nagyon emléxem rá, hogy W7 alatt valaha is lett volna problémám pl. az értesítésekkel, de W10 és 11 alatt (a 8-at kihagytam) tényleg vannak szépségek...
-
lo_jo
senior tag
válasz Ablakos #26669 üzenetére
Elég régen használtam a GFE recordot és akkor sem ETS2-höz, de nem csinált ilyet. Viszont nekem jobban bejött az OBS. Alapvetően streamer program, de felvételre is könnyű belőni és szép eredményt produkál. Ha belövöd az nvenc-t, akkor ugyanúgy minimális teljesítményvesztés lesz, de tudod még jobban paraméterezni az egészet. Millió tutorialt találhatsz hozzá, nagyon népszerű streamer körökben.
-
Ablakos
őstag
válasz eboostr #26668 üzenetére
Jelen esetben nincs F1 pause, hanem halad tovább az "élet". Elképzelhető, hogy valamelyik agresszív windows alkalmazás csinálja ezt. Vannak játék mód beállítások az OS-ben, talán azzal elkerülhető lesz a nem kívánt esemény. (mivel úgy látom csak nálam van ilyen hülyeség)
-
Ablakos
őstag
(ETS2 Windows)
Ismerkedem az Nvidia saját (geforce exp.)video rögzítőjével. Azt gondoltam lesz képkocka akadozás, de nincs és jó minőségben rögzít.
Nagyon ritkán előfordul, hogy az egész játékot váratlanul minimalizálja a tálcára. Közben a játék a háttérben fut és vissza is hozható azonnal full screen-be.A kérdésem, hogy más is tapasztalt ilyen működést vagy esetleg másik alkalmazás okozhatja ezt?
-
Ablakos
őstag
Nem tudom, miért nem készül több "rossz" minőségű út. Ukrajna-Románia határán olyan jól meg van csinálva. Kellemesen bemozdul a fülke, még sincs túltolva az úthiba (hogy kiesik a székből a sofőr)
Vagy ezt lehetetlen véletlenszerűen feltenni a térképre? (pl. mod) -
Zizko72
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=QImr1hREOlQ
-
adrian360
őstag
-
Bal0924
aktív tag
Nagy nehezen sikerült megcsinálnom.
Kiderült ez nem nekem való.
2órát szórakoztam a beállításokkal.
Meg se mozdítom a fejem és folyton elmozdul...
Maradok az egér és a gomboknál. -
mgergo76
tag
válasz Bal0924 #26652 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=3xx4GJF4JTs
https://www.youtube.com/watch?v=B_nb_zfpDNQ
https://www.youtube.com/watch?v=E4ln4vcXUO4
https://www.youtube.com/watch?v=0SCQhyiJ8J8
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=752184066Aztán próbáld ki, használd és igény szerint finomítsd. Én is elkezdtem a javasolt beállítással, aztán folyamatosan finomítottam. Kényelmesebb, mint az egér, de tökéletes nem lesz (mint az életben), ahhoz már tényleg IR tracker, VR vagy Tobii kell.
Üdv: Gergő
-
-
lo_jo
senior tag
válasz Bal0924 #26647 üzenetére
Nekem csak egy elég szutyok kamerám van, de megfelelő fények mellett a FaceTrackNoIR egész jól működött itt is és flight simben is. Persze nincs egy VR vagy rendes IR fejkövetés szintjén, de bőven használható.
ETS2-ATS talán annyiból jobb, mint a flight sim, hogy nem kell egérrel a műszerfalon kapcsolni dolgokat. Ott csak "örömrepüléshez" volt jó, de ahhoz nagyon. A beállítása időigényes, meg kell találni, hogy mi az, ami neked kényelmes, hogy nem fog túl sokat mozogni, de nem is túl keveset, pl tolatáshoz ha ki akarsz hajolni, de nem akarsz sima egyenes menetnél folyamatos kis mozgást látni.
Érdemes a ki-be kapcsolást és a resetet egy könnyen elérhető gombpárra rakni. A ki-be elég sűrűn használatban lesz, nem mindig kell a követés, pl egy autópályás hosszabb részhez nem feltétlenül ad hozzá annyit, hogy megérje, de majd kitapasztalod. A reset kamerától is függ, de azzal meg "tiszta lappal" mehetsz, ha elmászna a detektálás. Középre igazítod a fejed, megnyomod és várhatóan egy darabig megint jó lesz. Nekem sűrűn kellett, de ez tényleg egy nagyon gagyi, ezer éves 720p kamera botrányos minőséggel.
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Ez a fej-/szemkövetés beállítás.
Külön eszköz kell neki vagy elég egy sima webkamera is? -
Ablakos
őstag
Egyszer már szóba került a távolságtartó tempomat. Ez csak user kívánság, vagy valóban fejlesztik?
-
Jadro
veterán
válasz tutuhawer #26641 üzenetére
"Még mindig a kék Scaniát hajtom, promods térképen.
Továbbra is ajánlom mindenkinek!"Melyiket ajánlod? A kék Scaniát vagy a Promods térképet? Nem kötekedek tovább, egyetértek! Promods abszolút ajánlott! Én még ajánlanék mellé egy szuperebb hangot is a Scania alá, van free verzióból is sokkal élhetőbb mint a gyári. Rengeteget ad az élményhez.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Még mindig a kék Scaniát hajtom, promods térképen.
Továbbra is ajánlom mindenkinek!videóm is van: https://www.youtube.com/user/tutuhawer
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
vlevi
nagyúr
Nekem is van furcsa kérdésem.
Ez meg mi a WTF?
Keringtem félórát, hogy hova kell állni, mert a zászlót láttam a térképen, de a raktár előtt a piktogramot nem.
Most ott állok, ahol kell (ezt jelzi a berakodást jelző üzenet), de fingom sincs, hogy hova tűnt a piktogram.
Korábban láttam olyat, hogy egy moddal el lehet ezeket rejteni, de nekem nincs telepítve az a mod.
Illetve, a beállításokban el lehet rejteni a pálya határokat, de az nálam nincs bekapcsolva, látszakan a pálya határok.Ez Klagenfurtban történt.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #26633 üzenetére
Végül egy ASUS GTX 1650 4 GB lett beletéve, szerintem el fogja vinni a játékot a srácnak. Köszi mégegyszer!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
lo_jo
senior tag
válasz Ablakos #26634 üzenetére
Te is tudod módosítani. Amikor a céghez érve felveszed, akkor van egy fogaskerék ikon a konkrét pótnál, ott tudsz válogatni. Ha épp engedett a dupla pót, akkor azt is választhatsz, stb, viszont ennek hatása lehet a fuvarért kapott pénzre is. Egyébként pedig igen, vannak modok, amik a cégeket cserélik le, azokkal jár festés a pótokra is.
-
Ablakos
őstag
A vállalkozói fuvarokban a mod-ok tudják módosítani a pót feliratokat? Elég lehangoló a ProMods barna feliratos vontatmány.
-
csabyka666
veterán
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Megbeszélem a tulajjal, hogy belevág-e egy újba, vagy mi legyen.Sajnos ramhibás a 4870, így kipróbálni sem tudtam a játékot.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
palfitom
félisten
válasz csabyka666 #26630 üzenetére
Szia,
Laptopomban GTX 1050-4GB van (adatlapomon látható), mely szép grafikával simán futtatja az ETS2-t. Használtan már 20-25k-ért kapható a sima 1050, a jóval erősebb 1050Ti 35-40k körül, de akkor már az ennél is erősebb RX570-et venném, melyek ugyanúgy 35-40k körül kaphatók.
Újonnan a GTX 1630 lenne 77-80k körül (kb. 1050 és 1050Ti közötti erő), de akkor már inkább 1650 85k körül (érezhetően erősebb a 1050Ti-nál).[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Phobion
őstag
válasz csabyka666 #26630 üzenetére
Nem tudom manapság mi az alternatíva a GTX 1650 helyett, de én azzal játszottam ETS2-t 1080p-ben, medium-high beállításokkal. (Mellett 8gb ddr3, i5-3570k és ssd. A 1650 a mai napig megvan.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Technikai segítségre lenne szükségem. Jött hozzám egy gép, amin az ETS2-vel akar játszani a tulaj, de egy hozzá nem értő "szaki" belerakott neki egy R5 230 2GB kártyát, amin persze nem fut rendesen a játék, akadozik, ez nem is egy játékos kártya.
Nálam van egy régi Radeon HD4870 512MB, ami nem mai darab, de kategóriában sokkal erősebb, mint az R5 230. Néztem a gépigényt, a minimálishoz elég neki valami Intel HD 4000 is, és az a gond, használtan viszont nem akarok venni, sok a melegített, és nem adom a nevemet olyanhoz, ami lehet napokat bír csak ki.
Szerintetek elég lenne a HD4870?
Újonnan melyik kártyát ajánlanátok, amin nem kellene minimumra lehúzni mindent?
A "vas" relatíve jó alatta, a kártya a szűk keresztmetszet.
Köszi a segítséget előre is!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Zizko72
csendes tag
Sziasztok, Trucky app-ba megvett garázst és kamiont lehet ingame használni valahogyan? Mert sehogyse jöttem rá, hogy lehetne-e.... Mi értelme trucky cégbe venni kamiont, garázst ha nem lehet használni?
-
d3tox1c
senior tag
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Miért van az, hogy felrakom a magyar map-ot, és indulasnal azt irja, hogy nem található mentés? Ezért be sem tölt semmit.
Új felhasználót csináltam, mivel a régit folytatni akarom a pro mod-al(az tökéletesen működik)
Előre is köszi -
Foose
addikt
Járt már így valaki? Adott egy G29 kormány pedállal és a hozzá tartozó H váltóval. Szerdán használtam mert játszottam vele,ma meg nem akar működni a H váltó. Logitech g hub-ot használok a kormányhoz egy ideje,de ugye az csak a kormányt és a pedált kezeli. Tehát az ott keresgélés kilőve. Vezérlőpult: eszközök: g29. A teszt oldalon ahol a gombokat kormányt stb-t lehet tesztelni azt írja ha itt nem működik akkor a beállítások fül alatt kalibráljam. Természetesen a teszt fülön nem működik semmi. Be sem jönnek a gombok hogy teszteljem. A beállítások fül alatt a kalibrálás gomb viszont inaktív,nem tudok kattintani. Játékon belül a kormány és a pedálok működnek. Nyilván az irányítás beállításokban a varázsló sem segít mert nem történik semmi amikor a váltóval váltást állítanám be. Csatlakozást is néztem a kormány alján,kihúztam újra bedugtam. Áh,másik usb portba dugva a kormányt rögtön működik minden.
[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
válasz Ablakos #26619 üzenetére
Igen ezeken, illetve ezen is már túl vagyok, de ez már nem is nagyon használható (nagyon régi), mert talán egy beállítás kivételével a többi már nincs a játékban. Hát igen sajnos nekem is ez a gondom, hogy ez a kártya a VR-hez (Quest2-höz)a minimum, így csodát nem kell tőle várnom. Sajnos egyenlőre (2-3 évig)biztos nem tudok új kártyát venni, de még használtat sem. Ezek nekem túl drágák.Csak gondoltam hátha van valakinek valami trükkje, ami nem található meg a neten. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
Foose
addikt
válasz drsanya #26614 üzenetére
szerintem EVR hang lesz amit keresel. Engine voice records..... Jó ideje eltűnt,többször hitegetett minket hogy újra jönnek a hangok,(sok fizetős hangot vettem tőle anno)de semmi.... Ezek a régi hangok ugyebár már nem kompatibilisek a jelenlegi verzióval.. Én kizárólag fejhallgatón játszok,szerintem állítgasd be magadnak a csúszkákat,mindenkinek más az ízlése.
-
szala86
aktív tag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni, mégpedig VR-hez, Euro Truckhoz. Régóta próbálkozok beállítani, de valahogy nem az igazi. elég sok benne a lagg, vagy ha nincs lagg, akkor meg ronda. Van e esetleg, aki hasonló konfiggal rendelkezik mint én és VR-ben játszik, valamint szépen működik és grafikailag is sikerült azért jóra összehoznia? Illetve milyen beállításokat hajtott végre, hogy szépen, jól működjön? A játék mellett én az OculusTrayTool-t futtatom, amin csak az ASW van offolva és 45 Hz-re fixálva, valamint az OVR servert állítja High-ra. Quest 2-őt használok és Airlinket. Ezeken kívül, csak a config.cfg-ben állítottam be ezt: "uset r_manual_stereo_buffer_scale "1.5""
Valamint a játék beállításain belül állítottam pár dolgot. A játék egy Kingston SSD-n van.
Előre is köszönöm a segítséget és az észrevételeket, valamint jöhetnek kritikák is.A konfigom:
VR: Oculus Quest 2 128GB
Oprendszer: Windows 11
Alaplap: ASUS PRIME Z370-A
Hűtő: ARCTIC Freezer 13
Processzor: Intel Core i7-8700K 6 Cores, 12 Threads 3.7GHz Coffee Lake
Memória: Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/16
Videókártya: ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti
Adathordozó1: KINGSTON SSD M.2 2280 NVMe 500GB A2000
Adathordozó2: Samsung SSD 850 PRO 256GB
Adathordozó3: Western Digital Caviar Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Adathordozó4: Western Digital 500GB 16MB 7200rpm SATA2 WD5000AAKS
Tápegység: SEASONIC Focus PX 750W moduláris 80+ Platinum
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok,
Kb 1 éve töltöttem le egy Daf hang modot egy fizetős oldalról, csak ez az egy volt belőle ingyenes. Keresem, keresem, de az istenért nem találom melyik oldal volt az, az biztos, hogy nem a Zee volt ha jól emlékszem. Sok hónap után vettem elő a játékot megint, mindig ott van a gépemen, de ilyen olyan okok miatt nem tudtam menni. Most nem megy a mod, a listában sem látszik. Emlékszik valaki, melyik volt ez az oldal?
Amúgy a Zee-től letettem a hajam, a gyáriak miért nem tudnak ilyet???Másik kérdésem, hogy van valakinek fejhallgatóra optimalizált hangcsúszka beállítás? Az enyém mindenhol középen, botrányos így a minősége.
Köszi, ha valaki tol egy beállítást, valamint infót a fenti hangmoddal kapcsolatban.Üdv mindenkinek és sok baleset, késés és bírságmentest.
I am iRacer
-
vlevi
nagyúr
válasz NimrodsSon #26611 üzenetére
Arra oda kell figyelni, hogy legalább 200km legyen mindegyik fuvar, mert ez is a követelmények között van.
Tegnap kipróbáltam, a Krone pótkocsit már elvittem, majd ha lesz időm, megcsinálom a többit is. -
Foose
addikt
válasz NimrodsSon #26611 üzenetére
Krone DLC not required for this event. tehát nem, nem szükséges a krone dlc.
-
NimrodsSon
csendes tag
Az a baj, hogy nem egyértelmű a leírás, de szerencsére sikerült megoldani.
Végy egy kamiont és csattogj el vele Verite városába és a Krone gyárból végy fel egy fuvart (külső fuvar). Egy üres Krone pótkocsit kell elvinned Hannoverbe, célállomás ITC. Miután ez megvan, Európa szerte keress olyan online (külső fuvar) megbízásokat, amiknek a célállomása Hannover ITC. Az event végrehajtásához Krone DLC megléte szükséges. Miután mindez megvan WOTon és Steamen ajándék bevált. BÓDOGSÁG!!! -
vlevi
nagyúr
Van valamilyen kiállítás Hannoverben.
Ennek apropójára különböző dolgokat kell szállítani Hannoverbe, ETS2-ben, WOT fuvarként.
SCS Software's blog: Destination Hannover Event
Összesen 7 fuvar kell, ITS céghez, Hannoveri címre.
Ebből legalább 1 Krone fuvar legyen, amit németországi Wertle városában található Krone gyárból kell vinni. A másik 6 fuvar lehet bármi, bárhonnan, de a célállomás a hannoveri ITS cég legyen. -
Ablakos
őstag
válasz Phobion #26607 üzenetére
Kipróbáltam, de nem vagyok tőle elragadva. Nem a mód hibája, hanem a nagyítás miatt. Kanyarodáskor "kilóg" a nagytükörből a pót hátulja és a kicsiből kell nézni, hogy nem kaszálom-e le a járdát a hátsó kerekekkel. Az a kicsi meg elég halszemes.
Tolatáskor (még bele is nagyítva), sokat segít a beállás minőségén. -
NimrodsSon
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Azt tudja-e esetleg valaki, hogy az új Krone achivmentet hogyan kell megcsinálni?
- Krone DLC és pótkocsi van
- World of Truks account van és aktív
- Werite, Krone factory sajátpótos online fuvar, na az NINCSEzen kívül van még egy rakás achivment ami nem működik, pl.: Volvo gyárból sem lehet kamionokat szállítani, de a Scaniától sikerült, igaz, hogy a Trucksbook-on kellett saját magamnak generálni egy fuvart.
-
Ablakos
őstag
Érkezett egy tükör mod, akinek nem jó a steam-es tároló.
-
Foose
addikt
Érdekes, ebbe már bele tudják rajzolni az elektromos rögzítő féket. Elvileg az új Daf xf-ben is van, mégis csak sima kart raktak bele a játékba.
Hát milyen lenne hozzá a hang? Mint a többi. pfff,blöö[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest