Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz Ergo_Proxy #25994 üzenetére
Ott szerintem helytelen a mod betöltés sorrendje. Ezek a modderek semmit nem használnak ami az scs-től jön. Több fizetős modom van és ugyanugy tudom használni a gyári vontatókat pótokat stb.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Joccc07
addikt
válasz Ergo_Proxy #25998 üzenetére
Erről az alábbi jut eszembe:
-Van egy kupac földem. Mit csináljak vele?
-Ássál neki egy gödröt.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Ergo_Proxy
tag
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #25996 üzenetére
Hát,ezek mindenképp a készítő hibái,a szomorú az is,hogy el sem tudod érni. Ez így nem túl korrekt.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Ergo_Proxy
tag
Igen, gondolom a gyári 389 textúráit használja, sejtem, hogy ezzel csak a készítő tud tenni valamit. Már hónapok óta nem használtam a 389-et, ha most pont nem az lett volna "szolgálatban" lehet hetekig észre sem veszem ezt a hibát a mód aktiválása után. Amúgy más gondom is van, a fék felengedésénél, fúj egyet a légfék és ilyen dudáló hangot ad ki, örjítő, ez még tán jobban idegesít, mintha mindig dudálnál egyet fékezés után, szerintem ez is bug lehet. Az meg már csak a hab az urnán, hogy a shopban a screenshotok közt voltak több színű csíkozott mintás festések is, amik egyáltalán nincsenek nekem, bár az igaz, hogy lenyűgöző metal festések vannak a kamion mentőhöz :)
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #25994 üzenetére
Egyértelműen hatással van az scs kamionra a mod.... Vagy ez,vagy az. Én inkább különálló modokat használok,így nagy eséllyel nem bántják egymást.
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, hétvégén 15 dollár volt Blade’s peterbilt 388 modja, így megvettem, már régóta tetszett, viszont olyan problémám van, hogy ha aktiválom a modot, az scs gyári Peterbilt 389 belseje full piros lessz, elvesznek a textúrák. Az eladót több csatornán próbáltam elérni, eddig sikertelenül, a modok sorrendjével hiába játszottam nem hozott eredményt :/ csinálhatnám azt, hogy használom a modot és ha valamelyik gyári 389-el akarok menni eladom, de azért úgy nem az igazi, szeretem nézni ahogy gyűlnek a mérföldek
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
AcCEsS
senior tag
Nem szimulátoros téma, de a kamionok miatt érdemes megnézni a "Jeges pokol - The Ice Road" c. filmet, már akit érdekel... Van egy pár gagyi CGI benne, de eccer nézhető, igazi Kenworth reklám!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #25986 üzenetére
vagy [link]
-
Ergo_Proxy
tag
válasz eboostr #25985 üzenetére
Köszi, én neki szoktam néha nézegetni a videóit [link]
Ha pedig valakit érdekelnek igazi amcsi owner operatorok, én ezt a két fickót nagyon csípem, jók a videóik, érdekes dolgokat mesélnek néha [link] illetve [link]Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
eboostr
aktív tag
válasz Ergo_Proxy #25972 üzenetére
-
vlevi
nagyúr
válasz Ergo_Proxy #25982 üzenetére
Ha állítható lenne a nehézség, az valóban jól jönne.
De az se lenne jó, ha egy 100km-es fuvar előtt 2 órát kellene matekozni, hogy nyereségesre hozd ki. Vagy, ha a sofőrjeid munkáit neked kellene kézzel irányítani, hogy melyik mit vállaljon el ahhoz, hogy pénzt is termeljen. -
Ergo_Proxy
tag
Biztos vannak akik nem lennének vevők az ilyenre, de a gazdasági rész nehézsége lehetne választható opció is mikor elkezded a karriered, mint snow runner-ben mikor idén bejött a hard core mód.
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #25977 üzenetére
Ma újra elmegyek arra, kíváncsi vagyok. Köszi az infót!
-
vlevi
nagyúr
válasz Ergo_Proxy #25978 üzenetére
"túl könnyű pénzt csinálni a játékban"
A szállítási díjak is elég irreálisak. De, ha nagyon pontosra csinálják, akkor meg az lenne a baj, hogy nem a vezetés a lényeg, hanem az üzelti része.
pl. megéri-e elvinni az adott árut valahova, ha 2x kell fizetni a szállásért, komp átkelés van, túl drága kútnál tankolsz, ésatöbbi. Alkalmazottnál pedig még őt is ki kell fizetni... -
Ergo_Proxy
tag
válasz Ablakos #25976 üzenetére
Igen, de vannak olyan dolgok amik azokon múlnak akik játszanak vele. Van néhány olyan probléma amin lehetne csiszolni (főleg ETS2-ben) például az alvó kabin lényegtelensége, tök jó lenne ha a day cabes traktor csak olyan pihenőkben tudna megállni ahol van motel és ugye fizetni is kéne érte, egy sleeperrel meg megállhatnál a pusztában is akár. Emellett minden többe kéne, hogy kerüljön, túl könnyű pénzt csinálni a játékban, tök lényegtelen mennyi gázolajat égetsz el, kit érdekel a fogyasztás, mínuszosra nem fogsz kijönni, erre mondjuk lehet van valami mod, üzemanyag árra legalábbis biztos.
-
Ergo_Proxy
tag
Na jártam arra én is, nem volt fps esésem, biztos valami program szórakozott a háttérben a nyugati oldala izgalmasabb ennek a British Columbiának, eddig mindig a keleti oldalába voltak fuvarjaim, szép kiegészítő az biztos
-
Ablakos
őstag
válasz Ergo_Proxy #25972 üzenetére
"én próbálok mindent úgy csinálni mint a valóságban"
Szerintem is ez lenne a szimulátorozás lényege. Nem mindenki így gondolja.A fejlesztés sem ebbe az irányba halad gőzerővel. Inkább a látványt próbálják csiszolgatni. Viewpontok, konvojozás... ne má'
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #25974 üzenetére
Azért furcsa csak,mert az új területen mentem most pár mérföldet,és ott jobbra-balra sok fa volt,és jött a 30 fps. De eddig más bajom nem volt. Hátha csak a sok betölteni való volt az ok.
#25972Ergo_Proxy Igen,ez nekem is fura,mit élveznek így a játékban...[ Szerkesztve ]
-
Ergo_Proxy
tag
Pont ma raktam vissza én is, a múltkori scs frissítés miatti elévülése óta nem foglalkoztam vele, de ma szinte csak ott fuvaroztam, nekem is tetszik :) fejből erre a városra nem emlékszem, de majd holnap ha nem felejtem el, elkanyarodok arra, megnézem a lag-ot!
-
Foose
addikt
Jó,szép,tetszik az Ats-Canada promods térkép bővítés,csak tudnám hogy ezen a ponton miért laggolt be annyira,hogy 60-ról 30-ra esett az fps. (Promods térképpel együtt 18 mod van a játékban,aminek nagy része hang) [kép]
-
Ergo_Proxy
tag
Kíváncsiságból körül néztem twitchen, mind ats/ets2 nincs e valami jó fej magyar streamer, nem találtam, de nem is ez a lényeg. Belenéztem pár közvetítésbe, és elborzadtam, számomra érthetetlen, hogy úgy játszanak emberek ezzel a játékkal mintha Forza Horizon lenne, büntetés és/vagy forgalom kikapcsolva, nyél gázon, ami a csövön kifér, át a járda szigeten, pályán cikázva a sávok közt, szembe a forgalommal!? Szó se róla, nyilván mindenki úgy játszik ahogy akar, csak nem értem ezt az észjárást, játszok egy szimulátorral, és gyakorlatilag semmit sem úgy csinálok, hogy bármit is szimuláljak, minek játszik valaki ilyen játékkal ha nem abba akar bele kóstolni, nagyjából milyen egy vontatót vezetni? Lehet én viszem túlzásba, de én próbálok mindent úgy csinálni mint a valóságban, mondjuk én amúgy is sokat vezetek, a párom nem is érti mit élvezek azon, hogy haza megyek és még virtuálisan is volán mögé ülök, szóval nekem már annyi berögződésem van, hogy nem tudnék másként játszani. Szóval fura volt ezt látni, főleg, hogy nem egy embernél volt így, érdekes, hogy valakit egy ilyen jellegű játék abban a formában szórakoztat.
-
AcCEsS
senior tag
válasz SidCorky #25966 üzenetére
A Fana szerkó - persze nem csak ETS2/ATS-re - kedden érkezett meg, és egyelőre besza-behu. Azt sem tudom hova kattintsak a rengeteg beállítás között, de hihetetlen, hogy milyen részletes mikroeffektekre képes a CSL DD, pl. az ETS2 FFB beállításaiban lévő motoreffekt minimális értékű beállítása esetén is érezni a motor keltette vibrációt kigyorsításkor, amikor mély hangon brummog a terhelés miatt. Alapjáraton meg szinte szemmel alig láthatóan oszcillál a kormány, mintha a motor rezgései hatnának rá. Hátezállat!
Balra az a doboz egy 32 funkciós ButtonBox, amit házilag lehet összetákolni, nem bonyolult, de nekem kihívás volt, mert nem értek hozzá és nem vagyok egy barkács-guru, meg az eszközkészletem is korlátozott. Az elkészítés rögös útján biker támogatott végtelen türelemmel, aki egyébként a kivitelezést nagy mértékben megkönnyítendő, egy apró panelt tervezett az elektronika és a nyomógombok csatlakozói számára. Akit érdekel a dolog, forduljon hozzá bátran a panel és az egyéb alkatrészek ügyében! A tekerőgombokra még nem érkeztek meg a "sapkák", illetve a feliratozás sincs még kész teljesen, de alakul a végleges forma...
-
vlevi
nagyúr
Elkezdtek dolgozni Montana államon.
SCS Software's blog: Introducing Montana -
TYÜTYI2006
tag
válasz eboostr #25927 üzenetére
Mentési fájlomat szoktam szükség szerint ha kell, szerkeszteni, pl a kiírásom előtti időben lehet éppen ats ben írtam a tp elé 1 es számot azért, hogy convoyban az adott fuvart tudjam rang kiosztások után kollégával vinni, azt a számot törölném ki. De szoktam sérültséget is lenullázni szükség szerint, ha pl kevés a pénzem, vagy így akarom leadni a fuvart. Volt hogy az új ets2 es convoyban júniusban, hogy szintén tudjak kollégával rendesen menni, alap volvóra, ami azóta már fullos, beírtam a pont szükséges összeget. Meg is vettem utána a játékban, és letörlesztettem utána a tartozást pontosan, szintén a file átírása által, hogy végül is ne csalással ingyen legyen a kamion, mert én vele ellentétben, pedig ajánlotta az xp, és pénz hacket nem használok. Elérek mindent saját erőből, vagy ha szükséges decrypt.sii, aztán pont kiosztás után leveszem az xpből a plusz eléírtat, Júniusban is ez volt.
-
AcCEsS
senior tag
válasz Zolka75 #25963 üzenetére
Innen rendeltem, a szett áta most 199.99EUR. Ez drágább, mint a gyártó oldalán (sapkás verzió nélkül) a 169.95$. De nem tudom onnan rendelve mennyi ÁFA meg postaköltség jönne rá... Sajnos elég drága cucc, de az élmény amit kapsz, elképesztő!
-
AcCEsS
senior tag
válasz Ablakos #25936 üzenetére
Időközben megérkezett a TrackIR, és az első nap sapkára, a második nap meg fejhallgatóra rögzítve használtam, persze utáltam mindkettőt. Végül vettem 150 forintért egy rugalmas hajpántot, és tegnap azzal próbálkoztam. Hát mit ne mondjak, tökéletes! Észre sem veszem, hogy rajtam van, nem melegít mint a sapka, és végre megint normálisan hallom (és érzem is ) a Detroit Diesel hangfalakból előtörő dübörgését, nem úgy, mint a fejhallgatóban. Kicsit buzis, de egyelőre szuper!
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Közben találtam egy "Route Advisor hidden" kapcsolót. Ezzel nem lesz semmilyen értesítés(parkolás, retarder, rögz.fék)
-
Foose
addikt
válasz Ablakos #25956 üzenetére
Talán a légfék szimuláció. De lehet arra nem terjed ki,nem vagyok biztos. Játékbeállítások=>légfék szimuláció.
Más: ez milyen rakomány lehet? Nem láttam még ilyet.... Madrid melletti lerakónál állt. (nincs semmi hasonló modom ami ilyet tartalmazna) [kép] [kép]Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Ablakos
őstag
A rögzítőfék figyelmeztetést hogyan lehet kikapcsolni? (ETS2)
-
Foose
addikt
Ets2 1.43 open beta lesz pár bővítés. Térkép,látnivaló...
-
Ergo_Proxy
tag
válasz AcCEsS #25949 üzenetére
Én is csak az elmúlt hónapban vettem fizetős modokat, azóta nem kellett őket frissíteni, de a leírásban ez szerepel igen, gondolom letöltöd és file csere a mod mappában?! Ruda-nál 7*24 órás ügyfélszolgálat is van a modok mellé elvileg.
-
Ablakos
őstag
válasz AcCEsS #25949 üzenetére
Mintha nem ez tendencia lenne sok éve
Volt itt a fórumon egy nagyon lelkes modder, aki nagyon jó környezet modokat készített. Néhány év után megunta, hogy nem lehet az "asztalra" letenni egy sokáig működö MOD-ot, amibe rengeteg, ingyen munkát fektetett.
Egy fő verzióváltásnál még elfogadható lenne, hogy igazítsanak a modokon, de minden alverzió cserére...
-
AcCEsS
senior tag
Létezik valami history, ami a korábbi teljesített fuvarokat (városonként) listázza ki? Már nyolc fuvart megcsináltam a CRUISING WYOMING kihívásból, és mivel a térképen már mind a 10 város fel van derítve, nem tudom melyikbe nem vittem mág árut!
-
AcCEsS
senior tag
válasz Ergo_Proxy #25947 üzenetére
Majd megint ki lehet dobni a kamionokhoz összevadászott 1.42 hangcsomagokat. A zeemods modok YT videóiban hallottam nagyon jó motorhangokat, de annak a frissítése hogyan működik? Egyszer megveszed, és a folyamatos verziókövetés/frissítés is benne van az árban? Azokat is megkapod?
Pár hónap kihagyás után tértem vissza a truck-szimek világába az 1.42 frissítés után. Sok jó módosítást csináltak a fejlesztők, de amivel nem vagyok elégedett az az éjszakai fényerő. Még refivel is nagyon rosszul látható az nyomvonal, pontosabban valamikor nagyon rossz, valamikor meg csak rossz. Van valami értelmes, "fényerőnövelő" mod? Találtam jó párat, de gondoltam inkább megkérdezlek benneteket, hogy melyik vált be, ami 1.42-vel tuti jól működő és javítja a "látást"?
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #25947 üzenetére
Én sem bétázok. Majd ha már kész. Gyanítom hogy a hangok miatt a hang modokat is változtatni kell majd. Megint. Nekem is van zeemods hang,bár az csak Ets2-ben.
-
Ergo_Proxy
tag
Bétázni nem fogok, de a dömpis utánfutóknak, meg a kabin belső hangoknak is örülök, mondjuk erre használok zeemods-ot, ami nem rossz, de annyira nem nagy szám.
-
Foose
addikt
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm a tippeket, asszem rendelek egy TrackIR-t.
-
nagyúr
válasz Ablakos #25933 üzenetére
A teljeset azért nem. Meg ha van track ir, akkor ki tudsz vele hajolni az ablakon, míg csak fix 3 monitorral és fix látószöggel nem.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz AcCEsS #25928 üzenetére
Track ir 5-öm van sapis egységgel. Nem volt baj vele, pedig az ETS 2-őt azzal nyomtam. Sőt, a dirt rally-t is, míg nem upgradeltem 3 monitorra. Mondjuk az ETS2 azóta is 3 monitoron megy track ir-rel... Szó ami szó stabil, nekem nem volt vele gondom eddig.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cr00py
senior tag
-
m0h0senator
őstag
válasz AcCEsS #25928 üzenetére
Én ezt [link] használom. Teljesen jól működik nagyon nagy segítség és javítja az immerziót. A hátránya, hogy a fülesen lévő infra adóból nem az akkumulátorosat rendeltem de más problémám nincs. Stabil egyszerű teszi a dolgát. Tobii-ra fogom cserélni.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
AcCEsS
senior tag
Tudtok valami normális fejkövetés megoldást ajánlani? (TrackIR, DelanClip stb.) Egyébként mik a tapasztalatok az ilyen megoldásokkal kapcsolatban? Mennyire megbízható/stabil a működésük? Ha valaki megunta a sajátját, az keressen meg privátban!
-
eboostr
aktív tag
válasz TYÜTYI2006 #25926 üzenetére
Mi a terv ha nem titok?
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok! sii decrypt ről kérdezek, az 1.42 höz tudtok e verziót? Köszönöm.
-
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Ha valaki szereti a régebbi Scania 6 hengeres változatokat akkor ez a hang mod kötelező.
Szép napot. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Már jó ideje fel van frissítve az ETS2 az aktuális verzióra, de időhiány miatt nem volt rá alkalom, hogy ki is próbáljam. Utóbbi pár napban viszont akadt némi időm esténként, így megcsináltam a most futó event-et. Azon kívül meg 2 fuvart még, de az új FFB vezérlés kész vicc. Konkrétan az egészbe az zavar a legjobban hogy ha alapon van és autópályán vagy valahol máshol ahol van szélen záróvonal, arra véletlen ráhajtasz olyat művel a kormány mint mikor a bányába a földúton nagyobb sebességgel megyek. Az első ilyen alkalommal, majdnem kirántotta a kormányt a kezemből, így szinte minden funkció az erő visszacsatolásnál alapon van, mert így legalább a záróvonalon nem remeg be mint állat a kormány a kezem alatt. igaz így szinte minden más is kilőve, de szerencsére a kormány gyári szoftvere által a kormány mindig középre fordul.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
tutuhawer
őstag
de összejön az. Még írja is, látod, hogy a steambe belépve plusz egy műhely tartalmat, a promods 2.57-et is hozzá kell tenni, feliratkozni.
Apró szépséghiba az egész sztoriban, hogy mindenkinek mindenféle csilli-villi mod be van kapcsolva, így elég nehéz együtt játszani, mert engem a normális térkép, mást meg például a felfüggesztés , rugózás mod hoz lázba.PLUSZ:
SZerintem a promods térkép mindent üt , nyilván mert én ebben a szakmában , fuvarszervezésben dolgozom, és marha jó látni a normális Európát, nem pedig a gyári brozalmatNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Met
nagyúr
válasz tutuhawer #25920 üzenetére
Letöltöttem a promods térképet, a TCP pakkot és nem kompatibilist ír, minden a legfrissebb verzió, felraktam az egyel előbb linkelt conwoy műhelyes csodát is.
Annyi értem el hogy kifagy/bezárja magát a játék.A truckers azért jobb nekem mert nem vagyok időhöz kötve, nem kell senkire várnom.
Amikor kedvem van megyek egyet, ha jön valaki szemben rávillogok, ennyi nekem elég az "online létből".
Gondoltam kipróbálom a promods-ot, ha már elvileg a truckers-el is kompatbilis, nem jött össze."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
tutuhawer
őstag
Szerintem: letöltöttem a promods térképet meg mondjuk mellé a tréler és cég packot (TCP) aztán a steam műhelyből a promods 2.57-hez tartozó műhely elemet aktiváltam és megy a multiplayer simán.
A truckerMP már nem tudom, mire kell, illetve mire jó.tehát promods letöltést, steam műhelyből aktiválás, és mehet a játék.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Foose
addikt
Nem játszok online, de szerintem: Playing ProMods Europe on Convoy (SCS Multiplayer) requires this Steam Workshop mod.
Ez csak convoy. Promods-on nem tudom hogy lehet-e online tolni, én úgy tudom nem.. Na most ugye jött convoy lehetőség, ahhoz meg ez kell. Bár lehet én értem rosszul[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Mit csinálok rosszul?
ETS2 1.42.1.1s
ProMods 2.57 Europe
TruckerMP 1.0.0.4Letöltöttem a ProMods-ot, bemásoltam mod mappába kicsomagolás után és a def file-t is.
ETS2-őt indítva a mod kezelő azt írja hogy nem kompatibilis a ProMods, TruckerMP-ből indítva az ETS2-ben a mod kezelőben nem látszik semmi.
Letöltöttem a Trailer and company pack-ot, azt tudom aktiválni, TruckerMP-ben is ott van jobb oldalon a listában, igaz piros felkiáltó jellel."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
tutuhawer
őstag
válasz Pepe78 #25916 üzenetére
Szevasz
a promods.net oldalon ez egy hatalmas (szerintem nagyszerűen részletes) térkép kiegészítés. Már a multiplayerhez is van frissítés és lehet menni. Én csak ezt használom, mert az európai térkép ez nélkül üres, nulla, semmi.
szerk: jópár éve frissítik már, ez nem afféle himi humi mod.
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Ezt a promod-ot még soha nem láttam.
Hogy kell ezt elképzelni? Ez multi vagy mi? -
tutuhawer
őstag
válasz Ergo_Proxy #25911 üzenetére
Én se őrültem meg első körben, igazítani kell , hogy jó legyen.
-
Foose
addikt
Na most milyen jó lenne kitalálni,mitől fagyott le a játék?! Promods,fuvar. Hirtelen lezáródó vasúti sorompó miatt 14%-os károsodás. Gondoltam az utolsó automatikus mentést visszatöltöm. Itt le is fagyott,sehova. Se az átfedés,se ctrl+alt+del,se semmi. Gép restart. Ilyenkor mi a mocskos @@@@@@-tól fagy le? Elérhető mentést akartam visszatölteni természetesen.
-
Ergo_Proxy
tag
Sok pozitívumot nem hozott számomra ez a kormány beállítási frissítés, amiben szerintem sokkal jobb lett, hogy a motor járását, az út és a terep egyenletlenségeit élethűbben viszi át a kormányra. De a maga a visszacsatolás szerintem még rosszabb is lett, emlékeim szerint az 1.42 előtt volt egy olyan opció, amivel közpintosítani lehetett a visszacsatolás, na ez most eltűnt, nekem hiányzik, mert én azt maximumra húzva használtam, most kb az első 90 fokban alig húz vissza a kormány menet közben.
[ Szerkesztve ]
-
Ergo_Proxy
tag
ŐIgen, sok olyan hely van ami még a játék grafikájával is lenyűgöző, mondjuk szerintem Észak-Amerika, különösen ez a közép és nyugati régió amúgy is szebb domborzatilag mint Európa nagy része. Persze Ets2-ben is vannak jó helyek, Skandinávia például, Norvégiában a hegy gyomrába vájt körforgalom baromi jó, és a játékban is elég jól vissza adta a hangulatát.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Igazad van Ablakos,a vibráció ereje nálam is inaktív. Fentebb a sima "ereje" aktív csak.
-
pcnet
addikt
válasz Ablakos #25904 üzenetére
Tegnap én is láttam és csodálkoztam is rajta.
Meg az is fura, hogy minimumra van húzva az erővisszacsatolás a játékban, mégis minden indításkor alig bírom tekerni a kormányt. Elég csak megmozdítani a csúszkát, utána már jó. (Könnyen lehet tekerni a kormányt.)
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Joccc07
addikt
Tudjátok min csodálkozom? Azon, hogy senki nem írta még be, hogy event van.
Steering wheel roll out event>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Ablakos
őstag
ETS2 1.42
A terep/bukkanó/ütközésvibráció (csúszkák) inaktívak a beállítás panelen. Mi ennek az oka?[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Ablakos #25902 üzenetére
Itt jegyezném meg,hogy ez csak egy kompatibilitás frissítés,a valós frissítés 2.60 verziószám lesz,és jelenleg az elérhető Promods frisstés nem teljesen kész,mert a middle east kiegészítő nincs kész.
Ablakos Nekem megér 1 ojrót hogy gyorsan tudjam letölteni,és támogatom a fejlesztőket vele. Amikor tudom hogy jönni fog frissítés,mindig teszek félre annyit a számlán hogy legyen rá keret.[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Megérkezett a promods frissítés ETS2-re. Persze mindenki pénzért tölti , ezért nem maradt nekem, a csórónak az ingyenes sávszélből.
-
vlevi
nagyúr
válasz Ergo_Proxy #25895 üzenetére
"Múltkor egy külszíni bányába volt fuvarom Wyomingba"
Igen, az ATS szerintem is valahogy hangulatosabb. Van olyan hely, ahova el se indulj fuvart felvenni, ha nincs 6-8 óra pihenő előtti időd, mert mire leérsz a hegyről, eltelik a nap
Oregon, Washington, Colorado államok erdei részei kimondottan szépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest