Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz Bunken #26686 üzenetére
A Jazzy pont be tud e téren zavarni, főleg úgy hogy a forgalom is meg van emelve. Jóval részletesebb mint a gyári és megfekszik a motor tőle.
Nálam az ATS-ben ami ugye jobban fut mint az ETS2 (igaz mod térképeket használok és persze Jazzy-ket+ minden koppon) a fix 143fps-ről helyenként be tud esni 80 fps-re úgy, hogy a cpu 4.8-on teker míg a vga 3070ti szintre van húzva. Ez a motor ennyit tud.
Én magonként is néztem a terhelést AB-vel. 1 magot terhel és egy másikat birizgál, de ezek is alig vannak terhelve.
Különben ne nagyon lepődj meg az egészen. Amikor kijött a játék a lámpák bekapcsolása teljesítmény vesztéssel járt, majd az évek folyamán javítva lett.
Azt bő 1 éve megint ha országútit vagy refit kapcsolok megint eldob pár fps-t.
Ahogy mondják "Jobb volt mint lett... "[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Bunken #26686 üzenetére
Pedig valószínű, hogy CPU limited van. Gondolom a 15-20% a teljes procira értendő, a valóságban megy egy mag dolgozik limiten, a többi meg nézi. Nálam is van mikrolag pár helyen, de csak pár pillanatra 9600K-val 4,7-re húzva. Benne lehet, hogy a traffic mod is kicsit bekavar, ezek az osztrák újratervezett részek meg alapból is részletesebbek, mint a többi környék. A GPU-ra meg nálam az a megoldás, hogy 400% a render scale, élsimításnak is jót tesz és a GPU se dönt úgy, hogy levált spórolósra, v-sync mellett meg szépen tartja a 75 fps-t.
Ergo_Proxy: Ennyi infoból lövésem sincs. Beállítottad a billentyűkombót a tracking ki-be kapcsolásra? Nálam úgy tökéletesen ment, ha már a fülkében kapcsoltam be, legtöbbször ott is csak tolatáskor és kereszteződésekben, utána megint ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest