Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Jó pár év játszás után most először helyeztem fel 2db tető lámpát. F4 gombra kipróbáltam, világít. De hogy tudom menetközben is kapcsolni? Nem találom erre a billentyű kombinációs lehetőséget.
-
Ablakos
őstag
válasz Marci112233 #27798 üzenetére
Gyakorlatilag is kint van.
-
-
Jadro
veterán
válasz Ablakos #27795 üzenetére
Gondolom most jön egy kompatibilitási verzió, hogy lekövesse az 1.48.5-öt. Ez sejtésem szerint nem tartalmat újdonságokat.
A nagyobb meló az a DLC-vel összefésülés lesz, hisz ott lesz átfedés. Én szerintem azt megvárom, mert a DLC úgyis hozni fog elég újdonságot, amivel ki lehet húzni amg megjön majd a promods.
A spanyol DLC-t sem jártam még be.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Foose
addikt
-
Jadro
veterán
De a Promods akkor most nem kompatibilis ha jól látom: "SCS have released game version 1.48.5 for ETS2 - we aim to release updates 2.67 within 24 hours"
A kérdés, hogy érdemes-e leszedni majd a javítást, ha jövő héten itt az új DLC és utána megint nem lesz kompatibilis. Mondjuk inkább költői volt a kérdés, most akkor kicsit pihen a Promods és majd a DLC után leszedem ha helyrerakták. Spórolok egy eurót.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Foose
addikt
Nem tudom milyen modokat használtok,nekem mod mappába rakva 43 modom van,plusz 7 steamen feliratkozott mod,és gond nélkül indul és fut a játék. Trieste-t gyorsan be is jártam.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Debilon
addikt
jó ez az új update, sorozatos CTD-k azóta
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
®abstract®
őstag
mentem egy short fuvart egy specko daf al,persze rossz idoben [link]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
gejala
őstag
válasz nincsnév007 #27785 üzenetére
Gyakorlatilag már jó ideje ilyesmi, csak most papíron is átírják. Sem a patch, sem a Balkán nem fog változtatni az eddigi sebességen.
-
lo_jo
senior tag
válasz nincsnév007 #27785 üzenetére
Technically, these system requirement changes will become relevant with the release of the upcoming 1.48.5 maintenance update.
-
Bunken
tag
Igen láttam a frissített rendszerigényt, annak az ajánlottnak is megfelel a jelenlegi konfigom. Az SCS blogot és élő közvetítéseket nem szoktam nézni, sajnos nagyon megy az idegen nyelv nekem.
De már nagyon várom, hogy valamit lépjenek, viszont azt nehezen tudom róluk elképzelni, hogy i9-es proci igényű motort raknak össze.
Már csak abból kiindulva, hogy a mostani is...... -
®abstract®
őstag
Sir,nekem 5db profilom van a promods kat tartalmazo mega mapot meg nem kapcsoltam be..abban lesz kb. 300 db mod
Bunken & Vlevi
pedig megy tobb magon-pont emiatt ajanlottam feljebb a high priority settingst.video is van hogyan allitod be
-
lo_jo
senior tag
válasz Bunken #27781 üzenetére
Ha kicsit visszább olvasol, pont linkelve volt a minimum sys req frissítésről az SCS blogbejegyzés, várható, hogy lassan (szerintem bőven hónapok múlva) beérik a korábban egy streamben emlegetett engine upgrade.
Persze arra is láthatsz hozzászólást, hogy valaki már i9 9900K és RTX 2080 minimumot jósol, mert ugye 2023-ban az i5 6400 (2015) és a GTX 660 (2012) ezt predesztinálja.
-
Bunken
tag
válasz gejala #27774 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan volt de jelenleg nincs DX12 úgy tudom.
®abstract® - az ilyeneket inkább hanyagolom, pár éve valami hasonlóval bepróbálkoztam de úgy összekuszált valamit, hogy azóta ha elindítom a játékot teljesen megbolondul az AURA SYNC egésze. Hiába telepítettem újra az egész gépet, még a steam felhőt is töröltem de azóta is megbolondul az AURA SYNC.
Úgyhogy az ilyeneket inkább mellőzöm, amúgyis full grafon szeretem játszani, nem akarom levenni.vlevi - pontosan így van, a 6 magból és 12 szálból 1-2 használ csak. Ezen kellene már végre fejleszteni! Azért 2023-ban lassan 24-ben már ez alap kéne, hogy legyen.
-
Foose
addikt
válasz ®abstract® #27778 üzenetére
én próbáltam,Ats-nél működik. Ets2 nem szereti,legalábbis a promods. 30-ról átírtam 50-re,azonnal összeomlik a játék. Egymás után többször indítottam a játékot,de amíg vissza nem állítottam 30-ra,nem volt hajlandó elindulni a játék. Még egyszer mondom,Promods térkép!
-
®abstract®
őstag
legutobb evvel mentem-LIAZ-300=remek vas
-
®abstract®
őstag
a történet ismerős nekem is próbáld ki azt amit ide tettem-hidd el jobb lesz.
a high priority re gondoltam.
de a game-folder= config.cfg ben megszerkeszted az r-buffer-page-size értéket 50 re akkor jobban fut a game.
voltam kirándulni Észak Afrikában-kegyetlen volt [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
nincsnév007
őstag
amúgy kb mennyibe fog kerülni a dlc?
-
vlevi
nagyúr
válasz Bunken #27773 üzenetére
"játékmotor nem használja ki a procit"
Én is ezt láttam. Amikor így beröccen (de nagyondurván, mert le tud esni 30-40fps-re, pár másodpercre), azelőtt megy a VGA 80% körül, és stabil 60fps, amikor beszaggat, akkor a VGA is csak malmozik, vár, a CPU pedig még azt a 10-12%-t se éri el, mint addig
6magos, 12 threades Ryzen5 teljesítményét képtelen kihasználni a játék, 1-2 szálat bír használni, a többi alapjáraton megy. Aztán, amikor van valami bottleneck, valami adathalmazt nem bír áttolni valahol, akkor akad meg, de nagyon durván. -
Bunken
tag
A játék motorját mikor akarják már lecserélni vagy fejleszteni?
Már eléggé unom, hogy akadozik a játék, főleg a rework-olt és az új DLC-k területén.
Ahogy monitorozom a hardvereket azt látni, hogy a játékmotor nem használja ki a procit, 1-es, 2-es mag dolgozik a többi meg unatkozik.
Pedig nincs tele MOD-dal a játékom, pár Jazzycat féle forgalom MOD és 1-2 hang MOD van csak. -
®abstract®
őstag
Szeptember végén volt a legutóbbi update
Albánia, bosznia és hercegovina, szerbia, macedónia görögország.
Elvileg horvátország pont nincs benne de hát nem biztos hogy nagy baj..
Most nem tudom majd megnézem amikor sikerül beállítani[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz ®abstract® #27770 üzenetére
Ó ez nekem kimaradt. Megyek is csekkolni!
Most így azt tűnt fel, hogy Dubrovnik kimaradt a West balkanból, ami szerintem hiba...Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
vlevi
nagyúr
SCS Software's blog: West Balkans - Release Date Reveal
Legalább elnézek már Horvátországba, úgyse voltam még ott
Meg az Albán SH20, SH21 utakat is dícsérikmost látom, vótmá jadro írta
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz nincsnév007 #27765 üzenetére
Igen, még tavaly bejelentették. De gondolom itt is volt kihagyás a fejlesztésben, mint a Cali reworknél (Texas miatt), mert ennyi idő alatt már kész kellene lennie. Ausztria gyorsabb volt, pedig az nagyobb terület.
-
Jadro
veterán
-
AcCEsS
senior tag
válasz Ablakos #27596 üzenetére
"A tenyér alatti borítás (ahol a pozíció felirat van) kis csavar húzóval lepattintható. Persze óvatosan kell , mert ezek a nyomtatott alkatrészek nem szeretik a sok szétszedést."
Egyik haveromnak is megérkezett a váltókar, persze nála is fordítva működik a Lo/Hi billenőkapcsoló, de ő nem akar a konfigfájlok módosításával bajlódni, inkább átforrasztaná. Akkor pontosan hogyan kell szétszedni? Tehát, van a tenyér alatti "fényesebb" műanyagból készült borítás, ami eléggé belesimul a recés műanyag testbe. Valahogy egy csavarhúzót be kell erőltetni a két anyag közé, és utána kifeszíteni a fényes műanyagot? De te ezt hol kezdted el? Melyik részen? Alul a csavaros részen? És nem sérült meg valamelyik műanyag rész anyaga?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Delerium
senior tag
Nekem a brutal moddal mintha jobban is futna a játék, de lehet csak placebo 😀
Más, próbáltam több navigáció modot, Garmin, Waze, Tomtom, hogy ne a gyárit nezegessem. Van valami ami bevált? Garmin nekem nem működött, Waze nagyon lila és nem teszik a sebesség meg a tempomat kijelzése, TomTom meg olyan jó is meg nem is.
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
Snowymoon-tól a TAA után érkezni fog az új napsütés mod, YouTube bemutató, hogy mire kell majd számítani a jövőben: [link]
"I fight for the Users"
-
Lathronos
őstag
Ha így halad az SCS, a minimum hardware igény 9900K és RTX2080 valamint 32 GB RAM lesz 1 éven belül. Mindez olyan grafikai megjelenítés mellett, amihez képest a half-life 2 source engine-je Unreal 5-nek tűnik. Vicc, méghozzá a kárörvendő angol fekete humor stílusában.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
-
Ablakos
őstag
Térkép mod (poland rebuild) okozhat ilyen hibát?
Nem szeretnék megvállni a térképtől, de minden wot fuvarra ilyet ír. (abszolút scs gyári vontató) -
Foose
addikt
válasz ®abstract® #27750 üzenetére
Mindjárt megnézem a videót. A helyes sorrendet tudom, így használom Ats és Ets2 esetében is. Igen, lehet hogy a motor is lehet a ludas.
-
®abstract®
őstag
a betöltési sorrend igy helyes
szerintem a hiba nem nalad van hanem a fejlesztők hanyagsága mindez-meg siman lehet a grafikus motor elavultsaga miatt is.
sok videót megnéztem de izmosabb hardvereken is szinte mindig van lag- micro lag.
egyébként ez a videó segit valamit a problémákon-jobb lesz mint előtte [link]
a config.cfg fajl bol legyen belole masolat a biztonsag miatt![ Szerkesztve ]
-
-
Foose
addikt
Frissített pc rendszerkövetelmény az Ets2,és Ats-hez... Bővebben itt
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Ets2-t ssd-n használom,Ats-t eddig hdd-n használtam. Áthelyeztem steam klinesben ssd-re az Ats-t,most olyanokat ír nekem játék közben az Ats hogy százhuszonakármennyi fps... Kizárt,hisz 60Hz-es a monitorom,sem a proci,sem a videókártya nem bír nálam e két játék esetén többet 60 fps-nél. Kormányzás közben kicsit laggol a kormányzás animáció. Mi lehet a baj? Grafikai beállítás minden maradt a régi. hdd-n játszva nem volt ilyen probléma,és szépen futott 60 fps-el.
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz palfitom #27741 üzenetére
azt amelyik le van töltve [link] reszelgetik,de hibák akadnak..
nekem a 0.9.28 van mer 1.46 vagyok.ABLAKOS
egen,ez igy van a hungary map ugyanolyan,mint a japan- csak önállóan működik-masik térképpel nem fog! de viszont lehet mellé betenni modokat, real traffic density+az AI traffic modokat nem kedveli-arra kifagy! a nem ai traffic modok mennek.
-
palfitom
félisten
Melyik Magyarország térképet szeretitek a legjobban?
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27739 üzenetére
az nekem is van 4 fuvarosom dolgozik
vannak terkepeim=kina,afrika,azsia stb. ami nekem nem nyert az a japan map volt [link]
kedvelem a daf modelleket,de a man vasakat jobban.
promods balkan project addon ugyanezt tudja [link] & [link]
volvo-ezeket a modelleket kedvelem=EDC, F10, NH12, NL VNL300, 730 & 780.
spanyol is tetszik,de ha elnezed a lehajtot a palyan akkor nagyot kerulsz..lengyel+litvania ajanlott.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
FoLey-v
addikt
válasz ®abstract® #27738 üzenetére
Nekem van Magyarország térkép is,majd azt is szeretném majd folytatni.
Majd a west balkans dlc-re leszek még kíváncsi,hogy milyen lesz.
Jelenleg kamionok közül nekem Daf XG+ jön be az a hosszított fülkével. A Volvo FH16 is bejön a műszerfal kialakítása.Ez már Spanyolország
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27737 üzenetére
remekül hangzik nekem több favoritom van,egyet nem tudok választani
potkocsik nem izgatnak most.
jelenleg nekem a mario map n elérhető-fentebb linkeltem. 10 gb telepitve!
több térképem & profilom van= all in be vagyok
a promods állományok is itt vannak előttem csak sorba kéne rendezni..
legutobb north america map t probaltam de nem megy-freeze van..
a mod mappa 100 gb szóval fullba vagyok= asszem vagy 300 db mod bekapcsolhato 😎
egyébként a promods middle east+red sea map addon része több közel keleti ország.ezek nekem egzotikus helyek 😎 de lengyel-meg Litvánia is tetszik-olyan kellemes kirándulást adnak.[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz ®abstract® #27736 üzenetére
Az enyémben 740 pacis chiptuningnak köszönhetően.
Nekem nincs meg az Egyiptom,gondolom külön mód kell hozzá. Amúgy videó alapján tényleg szép látvány.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27735 üzenetére
ja,ez pedig a volvo fh globe volt=700 paci.
ez egyébként pont olyan útszakasz ami a szeretni fogod kategória,mert miközben turistakent kirandulsz, közben gátlástalanul nyomod a gázt mert megteheted= az utakon 150-200 km/h a speed limit
végsebességgel tudsz gyakran száguldani,mint a meszes!
nagyon jók az utak,dombra fel-majd le- alagútba be -majd ki= ez ismétlődik 2X is vegigmentem rajta.
az útszakasz sötétben tud veszélyes lenni= többször le sodrodtam az útról...
a másik szerelmemmel a ZIL-5423 al-600 paci.cummins mocis.2600 L tankja van(amivel ha jol szamoltam=6500-7000 km is megtehető) biztos,hogy zabalt ez is de full analog,szoval nem mutatja
de ott a legutóbbi kincsem a KRAZ-64431-3600 L tankja van a modellnek ami alig várja hogy elinduljunk `[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz ®abstract® #27733 üzenetére
És én aggódok a Daf XG+ fogyasztással 41-43 literrel. Neked meg 60+ liter
A látvány szép és érdekes egy egyiptom,majd próbát kell tennemAcCEsS Be tettem a def fájlt és már megjavult,de lehet letöltöm.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
®abstract®
őstag
Kirándultam egy kicsit a közel keleten, nagyon jó az élmény, szép a látvány, jók az utak,lehet csapatni 😎 a látvány különleges mert baloldalt a tengerpart jobb oldalt a hegyek lábánál, homokban zöld kaktuszok és egyéb sivatagi növények 🙂 tetszik.
A fogyasztás egyébként jól magas
Kétszer is megálltam tankolni és jót röhögtem diesel 30 ft per liter! Az útvonalon egyiptom környékén 80 ft per liter.
Az útvonal líbia- Tripoli-ami egyiptomig tart Tripoli bol- kairóig. Több mint 1300 km. [link][ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
A ROExtended fizetős térkép, vagy nem értem, miért van ennyire elrejtve egy auth. weboldalra?
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #27725 üzenetére
Kipróbálom ezeket is, most egyelőre elégedett vagyok a Brutallal, jó lett a 9.0. Főleg az eső lett jobb, de sokkal, kivülről még mindig nem az igazi amit felver de belül oké.
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
Van egy ilyen all in one térkép mode Mario map néven fut [link]
Kicsomagolva 10gb! Viszont sok térkép össze van gyúrva
teszteltem az EU ba jónak tűnik egyelőre.
jó nyilván lesznek benne hibák mert hatalmas az egész:
adott ugye az EU izlandig ha minden igaz, oroszország közel kelet távol kelet észak dél amerika afrika több része úgyhogy izgalmas anyag 🙂💯😎 ETS2 1.47 támogatott!
Nem fogad el minden módot ha jól tudom, mert vannak benne saját megoldások.
Készíts új profilt úgy kezd el ne meglévőbe illeszd!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
FoLey-v
addikt
válasz nincsnév007 #27717 üzenetére
Igen ezt olvastam,de akkor promodsal nem lesz kompabilitis. Pedig azzal is tolom.
AcCEsS Bár nálam SSAO off-ra volt téve,de akkor alacsonyra beállítom. Azért nevetséges,hogy 400% skálán hibázik egy erős gépen. Előző 1.47 verzióval nem volt probléma.
-
AcCEsS
senior tag
válasz FoLey-v #27716 üzenetére
Én tegnap a sima 8-as verzióval 200%-on teszteltem, úgy, hogy a javaslatok alapján az SSAO "Alacsony" értékre volt állítva a programban. Én semmi problémát nem vettem észre, pedig ETS2/ATS vonalon is teszteltem. Azért fejlődik ez kérem!
-
AcCEsS
senior tag
válasz nincsnév007 #27717 üzenetére
Viszont a ProMods nem teljesen kompatibilis az 1.48.5 verzióval, most olvastam (Google fordítóval):
*FONTOS INFORMÁCIÓ*
Az SCS hirtelen elindított egy nyílt bétát az 1.48.5-ös játékfrissítéshez.
Ez több szempontból is problémás.
1) A ProMods 2.66 úgy van beállítva, hogy minden 1.48-cal kezdődő verzión működjön, így a modkezelőben úgy tűnik, hogy a ProMods 2.66 kompatibilis lesz az 1.48.5-tel, de nem az.
2) Ha továbbra is használni kívánja a ProMods 2.66-ot, győződjön meg arról, hogy a Steam stabil 1.48-as kiadásra van állítva, és nem nyitja meg a béta 1.48.5-öt
3) Annak érdekében, hogy a ProMods 2.66 kompatibilis legyen az 1.48.5-tel, kénytelenek vagyunk kiadni egy új 2.67-es frissítést. Nem lesz kötelező letölteni ezt a verziót, ha visszaáll az 1.48.0-ra, de ha úgy dönt, hogy az 1.48.5-öt használja, akkor frissítenie kell.
4) Mivel a TruckersMP mindig a játék legújabb verzióját támogatja, hamarosan nem lesz lehetséges a ProMods 2.66 futtatása TMP-vel.
Ez egy másik ok arra, hogy kiadjuk a ProMods 2.67-et a kompatibilitás érdekében.
Nagyon sajnáljuk, hogy ez a frissítés ilyen hamar az utolsó kiadás után érkezik. Tartalmi szempontból ismét nagyon kevés változás lesz a két verzió között. Egyszerűen úgy dönthet, hogy marad az 1.48.0 és a 2.66 mellett. A 2.67-ben azonban lesz néhány hibajavítás.
Arra számítunk, hogy az egész közösséget nagyon megzavarja ez a frissítés, különösen azok, akik sok modot használnak. Mert sok mod jelzi, hogy kompatibilis, holott valójában nem. Az emberek nem feltétlenül veszik észre a különbséget a különböző 1.48-as verziók között, mert kevés hangsúlyt kapnak a másodlagos számjegyek.
Remélhetőleg ez a magyarázat segít a frissítéssel kapcsolatos ismeretek terjesztésében.AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
FoLey-v
addikt
válasz FoLey-v #27715 üzenetére
Úgy látszik megvan a probléma és a skálázási probléma!
300-400%-on előforduló hiba,de le vettem 200-ra akkor eltűnt. Érdekes,mert ssd-n van a játék.Hogy ne csak ez a téma legyen New TAA tegnapi frissítés
Changelog
20/09/2023 v8.1.2
Hotfix for T.SSAO ghosting
20/09/2023 v8.1
Randomly flickering objects fixed• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
-
FoLey-v
addikt
Amiket használok modokat:
-Promods 2.66
-Cold Rain
-Daf 2021 Improved Dashboard
-Daf 2021 XG/XG+ More engines
-Volvo FH5 FH2020
-Daniels Random Events mod
-Realistic Vehicles Light
-Real Europan Gas Station
-Realistic Signs
-Realistic Truck Pysics mod
-Real Advertisements®abstract® Köszi,holnap nézelődök
Delerium Igen lehetséges. Majd holnap egyesével kipróbálom
Közben a TAA mod errorral kidobott• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Delerium
senior tag
válasz FoLey-v #27709 üzenetére
TAA-vel nem tapasztaltam ilyet, szerintem Jadro-nak lehet igaza, ez sanszos valami modnak a textúrája ami bugos. Jártam így annó, hogy akadtak össze modok. 1 megoldás van rá, egyesével ki és újra be amíg meg nem lesz az ami bugos. Ez akkor különösen jó, ha valami kombinációban jó, vagy éppen nem jó és van jópár mod amit használsz.
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27709 üzenetére
szerintem teszteld ezeket:
cold rain fincsi-kisebb-nagyobb eső-csepp= ráfagy az üvegre.
weather modok- van valasztek [link]
nekem ez van-navi mod-kisebbe veszi a bamba nagy tükröket-navit felteszi [link] nézelődj [link][ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz Delerium #27707 üzenetére
A vicc,hogy azt a brutal modot kikapcsoltam,de ugyan úgy csinálja és szép időben is. Itt valamelyik mod csinálja.
Lehetséges ez a New Temporal Anti Aliasing - Properly Implemented - No More Aliasing, Flickering miatt csinálja? Hiába vettem ki,akkor is azt csinálja.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
AcCEsS
senior tag
Aki 21:9-es monitoron játszik (ahogy én), és full screen map modot használ, biztosan zavarja, hogy maga a full map "csak" 16:9-es aránnyal van megjelenítve, a map két oldalán van egy-egy üres sáv. A mod karbantartója (Ibot) most elkészítette a 21:9 arányú változatot -> ETS2 / ATS. Persze ezekből a 16:9-es verzió továbbra is eléhető...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest