- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Megragadnám az alkalmat, hogy kifejtsem a saját véleményemet is a kérdésről. Bocsi, ha kicsit hosszú lesz.
Elég sok egérpadot volt már szerencsém - ideig óráig - használni, kipróbálni. Magamnak eddig csak Steelseries padokat vettem, eleinte műanyag padokból válogattam (4D, S&S), de igazából sose adtak vissza olyan jó érzést, mint a 200 Ft-os szövetpadok, amiket előttük használtam. Ugyanakkor jó dolog volt a nagy felület, a gumírozott csúszásmentes talp és a "professzionális" feeling.
De... összességében a műanyag padokról nem igazán sikerült jó tapasztalatokat szereznem. Igazából elég drágák is voltak, a 4D az teljesen szétkopott pár hónap használat után, de az S&S-en is meglátszódott a kopás, az egérre rakható talpakat pedig két havonta lehetett volna cserélgetni és hangosak is voltak. Ezután jött a megváltás: a Steelpad QcK. Szövet, nagy, tapad az alja és olcsó! Mi kell még? Megvettem, azóta is használom! Megjegyzem a régi logó nekem is jobban tetszik! Nálam szerencsére nem jelent meg a rojtosodás, de még a kopás se nagyon, bár érezhetően veszített a bársonyosságából az évek alatt. Miért is jó a szövet? Megszokás, talán, de érzésem szerint sokkal jobban lehet kontrollálni az egeret rajta, az erősebb súrlódás következtében nagyobb ellenállás jön létre, nem csúszkál össze-vissza az egér, mint műanyag padok esetén. Még egy fontos dolog, HALK! Akinek 10 ventilátor megy a gépében meg fülhallgató van a fején, annak nyilván nem tűnik fel a skatezek sercegő hangja a műanyag felületen, de a csend megszállottjai nem biztos, hogy fogják szeretni a műanyag egérpadot. Egy rossz dolgot tudnék elmondani, a fekete szövetpadon eléggé meglátszódnak a szennyeződések, na de no para, mert ezen segíthet a mosópor!
Nem is húznám tovább a szót... nálam a műanyag és szövet párharcból egyértelműen az utóbbi jött ki győztesen, de ha lenne kedvem és egy kis pénzem, akkor talán még kipróbálnám az üveg és alumínium padokat is, ezekre ugyanis eddig nem nagyon volt lehetőségem. Elég kevesen használnak ilyeneket, mivel elég drágák és elég sok egér nem is működik velük megfelelően. Szerintem, ha eladási mutatókat néznénk sem ezek vezetnék a listát.
Szövetpad mindörökké!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest