- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
mindfreak #24 üzenetére
Nekem csak az oldalso gombbal vannak problemaim mx-nel, a hatso gomb pl szvsz total felesleges internetezesen kivul, es a masik oldalso gomb se tul kenyelmes, ezenkivul nekem a legjobb eger. Razerekrol hallottam jokat is rosszakat is, de az egerpad tesztekbol kiindulva nem akarok valtani.Marad a jo oreg mx
Meg kesobb veszek majd egy vagy ketto ujat, mielott kivonjak a forgalombol
-
mindfreak
őstag
válasz
mindfreak #23 üzenetére
A Logitech MX500 szériáról csak annyit tudok elmondani, hogy nagyon jó egér mind. Szerintem a Logitech egerek a legminőségibbek saját tapasztalataim szerint. Nagyon masszívak: nem nyöszörögnek, nyikorognak, nem lötyög bennük semmi, nem kopnak hamar. Egy kicsit nehezebbek is, ami nálam nagyon jó dolog.
Sajnos nekem az MX518 fogása nem jön be, mivel a hüvelykujjam kényelmetlenül érzi magát a neki kialakított mélyedésben és nem tudom rendesen átfogni az egeret. Kicsúszik a kezemből, lassú vagyok vele. Akinek kézre áll, annak nagyon jó társ minden körülmények között. Jelenleg nagyon jó az ára, van magyar termékképviselet + a mezőnyben egyedülálló 3 év minőségi garancia. Ennél nem is kell több. -
SQX_Barto
addikt
válasz
mindfreak #21 üzenetére
Hát igen igazad van, remeltem talalok valami "komolyabb" egerpadot mint a QcK, de annyira megszoktam (es jó is!), hogy nem kell mas pad. Márcsak a regi logos QcK-t kell majd megtalalnom, az volt a tokeletes
Egeret meg nem valtottam bar a Habu nagyon lebeg a szemem elott, mint tesztalany, de meg nem birtam ravenni magam, mert a Mx518 szinte tokeletes nekem, leszamitva az oldalso gombot, ami lehetne egy fokkal kenyelmesebb. Boltban fogdostam mar Habu-t es eleg kenyelmesnek tunik.
Majd meg valami jo billentyuzeten gondolkodom, ha meglesz az uj notim. Majd elolvasgatam a temahoz kapcsolodo topicokat -
BemAnyó
senior tag
válasz
mindfreak #15 üzenetére
Nekem nagyon bejöttek a műanyag padok, pedig eleinte nagyon idegenkedtem tőlük, igazából az egész apró finom mozdulatoknál jobbak, mert még a leg bársonyosabb szövet is tapadós egy picit ezen a ponton, viszont a gyors mozdulatokat jobban tudod kontrolálni (megállítani), szerintem érdemes elmenni a pixelbe és végigpróbálgatni őket (több egérrel is), nekem a legeslegjobban a Razer Destructor jött be de azt kell mondjam hogy hatalmas kül nics a Func okhoz képest, viszont 2 - 2,5 x annyiba van, először nem mertem venni Func ot mert azt olvastam hogy kopnak, aztán végiggondoltam, a dolgot a teflon talpat használok akkor hogy a fenébe is kophatna ? (inkább a talp), Így a Des ment a levesbe és vettem a feléből szerintem nagyon jó padot Func U30r, csak mert olvastam egy rossz tesztet róla ki se próbáltam anno, mintha nem is lett volna, az Steel SP meg ahányszor megyek mindig szétdicsérik/ajánlják (szerintem nemigen viszik), nekem abszolúte nem jött be, azon felül hogy a Des 100x finomabb érzést nyújt irányítás terén, még rohadt hideg is, biztos nem vennék fémet nagyon nem tetszik, a steel -től egyetlen pad tetszet a Qck, de szövetet már nem veszek szerintem , nekem a plastic lett a favorit, jah és ez a func szürkés színű, és bár nem mértem le de mintha mintha kiseb lenne a LOD, bár lehet csak képzelgek, nagy kül biztos nincs, tesztekben egyértelmű hogy a fehérnek kisebb a LOD ja, de ezt jó lenne kipróbálni egymás mellett két padon, hogy érzetre ez mit is jelent, kár hogy Pixelbe nincs kirakva, de a Razernek van egy fehérkéje, kipróbálnám....
-
SQX_Barto
addikt
válasz
mindfreak #13 üzenetére
Kulsore nem olyan igenyes mint a QcK, de nem mondanam, hogy ezenkivul barmi mas baja lenne
kicsit meg szokatlan ez a kb haromszoros vastagsag a masik kettohoz kepest, hozzamertem QcK-hoz, szinte teljesen ugyanaz a meret csak hosszabb kicsit es keskenyebb, csak kicsit aranytalannak tunik nekem igy.
-
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Koszi
Uveg es aluminium pad kiprobalasan en is gondolkodtam, majd kesobb ha meg unatkozom valszeg megcsinalom.
4D-rol en is hallottam, hogy hamar sz*rra kopott, ahhoz kepest meg is a slager pad volt kb addig, amig SteelSeries ki nem hozta a QcK-t. Utana az lett talan a slager.
S&S nem aluminium volt?Bar lehet en emekszem mar rosszul nem tom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest