Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sam8888
tag
Nos, GPS-s megnéztem, nekem sem jó... Mivel a telót használom navigációra és a KitKatnál nem lehet SD kártyát használni külső appokkal, ezért úgy döntöttem visszarakom a 4.3-at...
Olyan rég volt, hogy már el is felejtettem milyen, szóvalvan egyáltalán vmi hátránya a 4.3-nak? -
Sam8888
tag
Nos, pár hete már használom a lollit, így írnék pár mondatot:
Kamera: végre használható minőségű képeket produkál a gyári kamera programmal is!
Ami rohadtul idegesít, az a prüntyögése, amikor a töltőt bedugom... (nem lehet kikapcsolni)
Frissítéskor megint elvesztek a jegyzeteimde persze én voltam a hülye, hogy nem mentettem el...
Végre lehet a memóriakártyát nem gyári progival is írni/olvasni.
Aztán vannak még kisebb bugok de nem vész szvsz.
Aki az akksi üzemidő miatt aggódik az ne tegye! Nálam az elején nagyon gyorsan merült, konkrétan elig bírt egy napot. Le kell meríteni 2-3x teljesen a telót és utána tök jól fogja bírni. Pár nap/1hét használat után beáll a normál energiafogyasztásra. -
Sam8888
tag
Eltűnt a frissítés után a jegyzetek alkalmazás!
-
Sam8888
tag
Nos, a telefonom vállalási határideje Dec.6-n lejárt (2 hét), azóta sem küldték el. Tegnap felhívtam a szervizközpontot, azt mondták, hogy a logisztikai központjukban van a telefon, bármelyik pillanatban jöhet az sms, hogy postázták... Ma is felhívtam őket, ugyanezt mondták, majd megkérdeztem, mióta is van a logisztikai kp-ban, azt válaszolták, hogy 28.-a óta!!!!!!!!!!
Tehát a telefonom javítása 7 (!) nap alatt elkészült és már majdnem 2 hete, hogy képtelenek feladni![ Módosította: philoxenia ]
-
Sam8888
tag
válasz
csibusz0314 #3488 üzenetére
Nem tudom Bp-en melyik a főfőfő T-bolt, talán ott lenne érdemes próbálkozni.
-
Sam8888
tag
válasz
csibusz0314 #3401 üzenetére
Közben én is leadtam Pénteken javításra. Azt mondták kb 10 nap, kaptam cserekészüléket (Galaxy mini2...) és futárral juttatják vissza hozzám a javított telót és vele kell visszaküldeni a cseretelót is.
Mondjuk az egyik T üzletben (Kaposvár) azt mondták, vegyem fel a Sonyval a kapcsolatot és én küldjem el nekik postán... Elballagtam a másik "fő" üzletükbe, ott átvették, elküldték javításra.
-
Sam8888
tag
válasz
csibusz0314 #3327 üzenetére
Eddig nekem is mindig eltűnt, de most már Szombat óta ilyen... Írd majd meg légyszi, hogy mi lett vele, mert akkor én is visszaviszem... Csak rohadtul nincs kedvem hetekig telefon nélkül lenni... :@
-
Sam8888
tag
Sziasztok!
Nagyjából 2 hete van egy ilyen telóm. nagyon megvagyok vele elégedve, kivéve egy dolgot: kamera.
A kamera lencséje ilyen fura "gombás", vagy nemistudom, lejött róla a felületkezelés és totál homályos, használhatatlan képeket készít. Az előző telómon XPERIA MINI (ST15i) ugyanez volt a helyzet (!!!), ott mivel a gari lejárta után jött elő a probléma, ezért eltávolítottam a lencsét és megoldódott.
Nem szívesen várnék emiatt 2-3 hetet a telóra (szerviz), nincs valami házilagos módszer ezt a réteget leszedni róla? (Aceton, higító, stb.) Nem mellesleg ha ugyanilyen vacakra cserélik, az is ugyanígy tönkremegy pár hét alatt valószínűleg. (Tokban hordom, fólia is volt rajt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest