- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
A csaj környezetében sem láttál rózsaszínt!?
fényképező?Kicsit késve, de eddig ezt más sem vette észre
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #192 üzenetére
welcome back
már csak egy amnesztia kellene.
-
vans?
őstag
válasz
Mr.Csizmás #187 üzenetére
fekeandrás, ha nem tévedek.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #186 üzenetére
nemtudom...súgd meg
-
dízelracer
őstag
válasz
Mr.Csizmás #185 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #184 üzenetére
finest?
-
dízelracer
őstag
válasz
Mr.Csizmás #183 üzenetére
Hát nem nyert...
Az avatarom majd 700napja ugyanaz ha ez segít. De nem lövöm le a "poént".
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #182 üzenetére
cizoe?
-
Sonky
aktív tag
válasz
dízelracer #176 üzenetére
csimav
-
Gergő_
őstag
nem kéne firtatni, egyébként is felesleges.
-
Sonky
aktív tag
Hihetetlen. 4Jó embert bannoltak. Minek? Jóérzés nektek
-
máyköl
veterán
Látom már bannoltak, de azért leírom, hátha olvasod.
Ha 12e Ft.-ra van szükség, hogy helyrehozd, amit elrontottál, az már rég nem jó.
Egy lány, ha tényleg szeret, úgy is meg fog bocsátani, ha csak bocsánatot kérsz, ha meg nem szeret, költhetsz rá bármennyit, nem sokáig fog tartani a kapcsolat. Ne a pénzedet szeresse, ez a lényeg.
-
Tim82
félisten
válasz
Brutális eb #169 üzenetére
Meg a helyet is.
"sislaciii (Sopron/Harka)"
-
Brutális eb
addikt
Illatos út- kutyamnehely -kiskutya.Oltást kifizeted és két dolgot mentettél meg.
1.A kapcsolatod
2.Egy szerencsétlen halálra itélt álatot.Bakker benéztem a dátumot
-
Sonky
aktív tag
Még mindíg az:gam3killer
Szerencsére visszajött
-
Jamby18
senior tag
- 2 user
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #157 üzenetére
semmit, majd jövőhéten, ma kórház miatt nem tudtunk találkozni.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #155 üzenetére
most nem az összeveszésről van szó, mindig eddig beszélünk, és ugyan olyan stílusban,
és a normális az nem stílusilag, csak délután össze vissza tudunk beszélni, pár percet.
-
7
addikt
válasz
sislaciii #149 üzenetére
Aham, ertem mar.
Ha viszont ez teljes mertekben a te hibad (marpedig egy korodbeli sracnak nem igazan lehet semmi olyasmi a kornyezeteben, ami miatt mindenkepp fenn kene maradnia hajnali 1-2-ig, es inkabb az iskolaban kelljen aludnia), akkor nem javaslom, hogy panaszkodj miatta, mert eros visszatetszest kelt. Mindamellett meg hulyen is jossz ki belole, ha valaki ramutat, hogy mar megint furcsakat beszelsz. -
gamerkiller
senior tag
Laci lassan így fog kinézni..:
Amúgy: Hagyjátok már abba! Tök feleslegesen írogatok itt hogyha utána úgyis törlik. Haragszom rátok!
-
mephi666
nagyúr
válasz
sislaciii #149 üzenetére
megvan a tökéletes "ajándék":
bezabálsz rendesen babból, tojásból, májasból... elmégy a lányhoz, nem viszel semmit... amikor érzed, hogy reccsenteni kell, mondod neki, hogy csukja be a szemét, mert hoztál neki valamit... belereccsentesz a tenyeredbe, megpróbálod megfogni és az orra alá dugod...ha elküld a p*csába és mindenféle bunkónak nevez, akkor nem is szeret igazán... megmarad a pénz is és mondjuk elk*rvázhatod... ha pedig csak mosolyog és megcsókol, akkor tudhatod, hogy tényleg szeret... ebben az esetben nyersz is rajta, mert "az hordja egy kapcsolatban a nadrágot, aki először f*ngik a másik előtt"... ebben az esetben legközelebb vihetsz is neki valami komolyabb ajándékot
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #145 üzenetére
Ilyen divatpics&kra nem kell hallgatni...
Ha megjelennék egyszer előttük egy Ferrari-val, ajándéknak meg vinnék egy rózsaszín cabrio Audi A5-öt, lehet, hogy nekem is azt mondanák, hogy olyan vagyok mint Brad Pitt...
akkor jó, a bnőm nem divatpicsa.
szóval hallgatok rá.
Arról van szó, akiről a képet betetted?
A csaj még talán elviselhető, azt semmiképp nem mondom rá, hogy ronda, de hogy divatpics& az biztos. -
Daneeka
senior tag
Dobj az orra elé egy fleshlightot és mondjad neki: "Én ezek ellenére is téged választanálak"
Ha ettől nem enyhül meg akkor hagyd a pics@ba. De azért a fleshlightot kérd vissza. Még jól jöhet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
én 5kor kelek kb 2001 óta...
de ha dorbézoltam, akkor is ritka volt, hogy 8-9 óra után én még aludjak... ha hazaértem koncert után részegen reggel 7kor, általában akkor is felkeltem utána 9 körül... 1-2 nagyon durva eset volt, amikor átaludtam a fél napot... beállt a szervezetem, hogy 5-6körül magamtól is felkelek hétvégén is... minimum 5-6óra alvás megvan, akkor az nekem bőven elég... de ha felkelek, akkor azonnal kávé kell... egyébként alacsony a vérnyomásom, szédelgek és olyan vagyok, mint a zombi...
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
Na, az már nekem is korán. Néha-néha fél 5kor fel kell kelljek, de minden bajom van még legalább 1 órán keresztül utána. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #130 üzenetére
meg tudtam ismerni
Nagy vonalakban. Ha majd egyszer, 10-15 év múlva(feltéve, ha az ereidet addig nem vágod fel), egy csajjal együtt leszel már több, mint 1 éve, akkor erre visszaemlékszel, és fejedhez csapsz: Úristen, én semmit nem is tudtam arról a csajról!
Vagy valami hasonló reakció. Elkeseredésedben lehet, hogy 5kg-s súlyt aggatsz a 'fültágeszbe', de ez már egyéni megoldásnak számít.nem vagyok emo-s, hogy ereket vágjak..
Képed alapján ebben egyáltalán nem vagyok biztos...
Belül szerintem megvannak az 'imo' hajlamaid, csak elfelejtetted már. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
Mi!
Én 5kor kelek hétköznap, már lassan 3 éve, megszoktam.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
1 és 3 között még vissza kell mennem a kórházba, ennyi időre nem fekszem le, ha én egyszer elalszom, akkor alszok 8órát.
(#129) _Voyage_: október óta sokat lógtunk együtt, sokat dumáltunk, meg tudtam ismerni. jelenleg amúgy nincs lázam.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #125 üzenetére
2 hét alatt megismerni?
Az én barátnőm 1 év után is tud újdonságokat mondani, sőt, anyám 21 év házasság után tud új dolgokat mondani apámnak.Elmentem orvoshoz, beutalt a kórházba, vettek vizeletet, vért, 13:00-tól 15:00-ig kell érte menni, aztán majd eldől, hogy mi lesz.
Ajjjajjj, már a kórházakkal is baj van.
Pszichiátrián mióta vesznek vizeletet?Amúgy jótanács, és ez tényleg az, nem baszogatás, meg nem azért, mert nem akarunk itt látni fórumon, de ha lázzal sokkal jobb lenne, ha ágyban feküdnél, betakarózva, FORRÓ teát vedelve, kiizzadni a betegséget. Hidd el, sokkal hamarabb elmúlik.
De jótanács off, ilyet egy ideig még nem kapsz... -
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #126 üzenetére
igenis korán van, alapból keveset alszom, és nem vagyok jól, még aludnék szívem szerint.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #121 üzenetére
Nem, hanem hogy "szakított 1 hónapja a csajával, majd 2 héttel később új csaja lett, akit 2 hét alatt annyira megszeretett, hogy 12k-t költ rá, mert ő élete párja, de igazán még nem is ismeri, nem is szerelmes bele"....
sislaciii: ezt nem értem, korán van még nekem.
Ja, pár év múlva majd rájössz.
Egyébként elvileg neked nem suliba kéne lenni?
-
gamerkiller
senior tag
Jóvan csesszétek meg nem csalódtam senkiben sem
-
localhost
Közösségépítő
Nektek is feltűnt hogy ezidáig még nem szóltam hozzá ????
-
mephi666
nagyúr
kis nagyképűséget vélek felfedezni az írásban... a kommentek között meg ellentmondást... egyik kommentben szerelmes, aztán 10-zel később meg "hogy lenne szerelmes 2hét után"
12k-t a csajra pár hét után... "nagyképű-e vagy?"
ui: én tegnap töltöttem fel a hűtőnket kb 5ezerből és maradt 3ezer a következő 2hétre... 2személyre... ma vagyunk 4hónapnál, de egy jókis vacsora összejön azért estére: tejfölös-sajtos sült hekk majonézes krumplival...
örülnék, ha 12ezrem lenne a következő hetekre, de így sem aggódok mert zsömle/kenyér/tej azért belefér...
-
dew28
aktív tag
-
sislaciii
aktív tag
válasz
szakalistvan #103 üzenetére
sajnos közös kép még nincs.
-
szakalistvan
senior tag
Eh,jóféhle
Ezek csak nőni fognak a kor előrehaladtával,atyaég...Amúgy meg egy közös kép bekeretezve plusz egy szál rózsa ,nekem ez a tuti recept.Persze kell mellé egy jó szöveg is.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #99 üzenetére
tulajdonképp mi a f*sznak is bizonygatok neked? majd volton nézd meg..
(#100) DEJVID: két hét alatt hogy legyek szerelmes?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #96 üzenetére
ezekről
-
-
sislaciii
aktív tag
-
dew28
aktív tag
nemgyengen *** hogy itt most teszed magad hogy hu szulok teletomnek zsevel, minden heten 10k es en vagyok a kiraly, es most megmutatom mindenkinek hogy esztelenul szorom a penzt, mert en megtehetem, es hudehaj..
legyetek kettesben, beszeljetek meg. azzal mit ersz szerinted hogy talalkozol vele egy oracskara, odalokod neki az ajandekot aztan mar sziapuszi, ezzel tenyleg annyit ersz el, hogy megszokja, aztan majd csodalkozol ha naponta vesztek ossze, te meg hozhatod az uj 'ajcsit' neki..#88: he?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Vegyél nekem Metálfeszt jegyet, maradékból meg a csajnak egy szál rózsát, mindenki jól jár.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #75 üzenetére
-
sislaciii
aktív tag
Te aztán tudod, ha egy hete ismerném, akkor már ismeretségünk előtt jártunk, meg úgy voltunk pl decemberbe együtt korizni. ja amúgy október óta ismerem..
(#56) .bableWes: személy szerint ma csutra kiürült a motorom tankja, elférne benne.. (adagokba)
(#60) SymbianOS: nem szállok.
most kiengesztelem, aztán megpróbálok nyugton maradni, hogy ne legyen gond, és ne kelljen ajándékoznom.
szerk: nem azért veszek neki ajándékot, mert anélkül nem menne, és az kell neki, hanem én szeretem ajándékozni a barátnőm, bár mindegyikünknek ajándék amikor együtt vagyunk.
-
válasz
gamerkiller #69 üzenetére
A szitu amit leírsz nekem nem ismert. Mindegy a lényeg h vannak akik elszállnak kissé az ajándékokkal, az sem jó.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Kolondrum #68 üzenetére
Jó de én megkérdeztem tőle mit akar, és azt mondta hogy azt a cipőt szeretné megvenni.
Nekem éppen elég volt, ő boldog volt tőle mert megkapta amit akart. Kinek mi az ajándék. Van akinek nagyon sokat jelent például az is hogy együtt vannak és úgy fogja fel hogy minden együtt töltött perc ajándék. Valahogy így vagyunk mi is.Szerintem az már régen rossz ha valaki a kapcsolatot az egymásnak adott ajándékok értékéből próbálja jónak vagy rossznak ítélni.
-
válasz
gamerkiller #66 üzenetére
Azt én sem fizetném ki neki. Nem ilyen dolgokról beszélek mint pl elmegyünk vásárolni. Hanem pl párom telóján nem látni az értékét pedig van benne hidd el, ezek szóba nem kerülő dolgok és ritkák. Karácsonyra kaptam.
-
malwy
senior tag
Hú most tényleg rá akarsz annyit költeni?
-1. Ha probléma van, akkor egy mercy nem változtat semmit. Akármilyen drága.
-2. Ha mégis megváltoztat, akkor lehet, hogy gond van a kapcsolat típusa és kétirányúsága közt.
-3. Ennyi pénzt ajándékra nem érdemes elkölteni, főleg ilyen korban, ilyen céllal. Pl: éves ünnepi adakozás kijöhetne belőle. Mondjuk van akinek több évre is, de ne essünk a ló túloldalára. Ha jó a csaj, ez is egy módja hálánk, örömünk, szeretetünk és egy f@sZságjaink kifejezésére.
-4. Egy PH-s emberke, aki segítséget kért tőlem, egy mondással kárpótolt:
"A nőket 25 éves korodig csak húzd meg, pénzt, időt ne pazarolj rájuk és ne ess beléjük, leszámítva az ittas akciókat. " Ez is amellett szól, hogy ne költsd el drága pénzed.Többet nem mondok, mert nem írtad le, hogy miért is haragudott meg rád...
Bár úgysem mondod el, mert megint kicsinálnak virtuálisan.Üdv: Malwy
-
válasz
gamerkiller #64 üzenetére
Soha nem kapott tőled drága dolgot?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #62 üzenetére
Én már kisebb nagyobb megszakításokkal 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel de nem vennék neki 12k-ért semmit..
-
válasz
Vakegérke #58 üzenetére
Ne legyél már ilyen, ez nem rendszeres dolog szerintem. Bár egyik haverom súlyos eset, ő számolja mennyit költött már barátnőjére, millióknál tart. Ő máshogy látja a dolgokat, ő étteremben gondolkozik meg egyebek és higgyétek el van aki erre ha nem is vevő idővel az lesz. Ismertem egy csajt aki ezt benne kihasználta, de amúgy nem olyan típus. Ez hosszú mindegy, a lényeg h ne szállj el laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
-
Vakegérke
félisten
Uram, Istenem!
Add, hogy 12 ezer pénzt tudjak költeni magamra hetente!
Ámen! -
válasz
gamerkiller #52 üzenetére
Aham! Azért van aki nem került ki ebből a képből, hála ég őket nem látom gyakran, max a barom poénkodó fú de jó fej művelt vagyok hozzászólásaikat.
-
.bableWes
őstag
inkább add nekem a pénzt, ne pazarold nökre... ~70 liter benzin...
tudod te azt, hogy az hány km a haverokkal?!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #54 üzenetére
A kuszi lago pagosz. Az ő szíve hatalmas.
Megyek BF-ezni. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
gamerkiller #52 üzenetére
És ki állítja meg a globális felmelegedést?
!
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #44 üzenetére
Hmmm, ma különösen fáradt vagyok, de akkor ezek szerint túl erős volt.
Mindegy, Laci úgy is tudja, már első topikja óta, hogy nem a szívem csücske, és én úgy érzem, hogy a szíve mélyén hiányzik neki már az is, hogy kommenteljek....
De ok, vettem, visszafogok, bár tényleg ma nem érzem, hogy súlyos lett volna.Banánból már gyűjteményem van, a következő az végleges lenne.
-
törölt tag
válasz
gamerkiller #47 üzenetére
Nem harapna érte, hogy nem rá költöd a 12k-t, hanem magadra?
-
Húúúú bakker! A szál rózsa nagyon működhet. A nagyon jó pillanatot kell elkapni, nekem egyszer annyira sikerült..... Azóta is kint van neki, nem is tudom 4 éve volt kb.
gamerkiller! Mi lett a fejeddel?
Te nem is vagy barom mint aminek tűntél, de tényleg. Csak mellékes info.
-
CséZé
őstag
12k-t akarsz költeni egy csajra, akit ismersz vagy egy hete.
grat. -
Cthulhu Dawn
őstag
Azért viccesen szétlehetne b@szni ezt a topikot is
. De mintha azt mondta volna admin bácsi, hogy banánnal jutalmazza a jó gyerekeket
.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #42 üzenetére
Jajjj, csak azt ne.
Súlyos látóideghártya gyulladást okozna a megnézése. Bár ha ki van takarva egy nagy fekete zsákkal, és nem mozog, jöhet... -
Tim82
félisten
Ha ilyen kicsi a keret, én inkább ingyenes megoldást javasolnék. Pl. elterülsz előtte arcra borulva és fejhangon óbégatod, hogy "bocsánat, bocsánat!"
-
törölt tag
válasz
gamerkiller #37 üzenetére
Téged is elért az Avatar-láz? Vagy ennyit öregedtél a párod mellett?
Ui: Én most ha nem nagy gond, akkor kihagynám...
-
törölt tag
válasz
gamerkiller #33 üzenetére
Állatok...
-
gamerkiller
senior tag
Én jelenleg jóban vagyok a barátnőmmel szal köszi, de nem kell a tanács..
Majd ha összeveszek vele megkérdelek titeket mivel tudnám kiengesztelni. Amúgy én szeretek lazán összeveszni vele.. Nem is összeveszés, piszkálódás..
Hogy miért? Utána jön a bocsiszex..
Akkor csíp, szúr, harap, szorít, csavar, vicsorog, kocogtatja a fogait.. Ejjhh
-
Gergő_
őstag
válasz
gamerkiller #29 üzenetére
vicceltem.
vegyél egy pizzát süssétek meg, egyétek meg és egyétek meg a mercit is.
ez kijön 3 ezerből, tehát ezen kívül még 3 csajtól kérhetsz így bocsánatot. -
Gergő_
őstag
add neki oda a pénzt és viszlát, jobban jártok mindketten.
-
törölt tag
Nem mindig kell "venni" valamit. Néha megteszi egy egyszerű, mezőről származó virág (pl: pipacs - tesztelve).
Ezzel csak két baj van:
1.) vagy tél van (ergo nincs virág)
2.) vagy levéltetves egy kicsit - de akkor azt veheti úgy is a hölgyemény, hogy kisállatot is adtál a virág mellé... -
szablya
aktív tag
Szerintem inkább Raffaellot
-
remixboy
tag
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
epic fail
én is rózsát vennék a nők buknak rá -
tibi666
senior tag
szerintem meg kérjél bocsánatot és kész.
ha minden kis faszságért ajándékokkal fogod elhalmozni, akkor hamar fejőstehénné válsz. -
Sonky
aktív tag
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
lol
12.000Ft-ból vehetnél egy Scythe Mugen 2-t
Vagy egy nagy Merci+Egy Rózsa és marad kb 7k-d.
-
FRENK1988
veterán
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
fail
Sonky: Mekkora lenne csak nézne
Témához: Osztom Eastman kolléga véleményét -
moha21
veterán
Öltözz be így a hatás garantált:
-
Eastman
addikt
Merci = köszönöm. Mit köszönsz meg? ...én vörös rózsát vennék 12k-ért. (a helyedben) Egy hatalmas csokor rózsa tuti hatás.
Ha igazi NŐ, akkor elolvad tőle.
-
C4mp3r
addikt
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
fail
-
EczkE
veterán
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
Nem világítósat kellett volna venni.
-
sislaciii
aktív tag
nem kell hozzá ajándék, önszántamból teszem, mert szeretem, ennyit megér.. szerk: akkor próbálok hazafele sietni. szerk2: mondtam, nekem megér bármennyit. inkább veszek neki abból a 12k-ból ajándékot, minthogy mosolyszünet jó ideig.. megvár engem az a sapi hétfőig, addigra úgyis lesz megint kp..
(#6) C4mp3r: ő nem plázacica, legalábbis rózsaszín cuccot sohasem láttam rajta.. meg körülötte sem.
(#7) _Voyage_: nem lesz szerencséd.
-
_Voyage_
aktív tag
mivel eléggé elbasztam mindent.
Remélem több esze van, és szóba se áll többet veled...
-
C4mp3r
addikt
Vegyél valami rózsaszín és csillogó szart, a hatás garantált.
-
potyautas
tag
Rózsát, meg Mercit (a CLK-t ajánlanám
) vegyél neki valami alkalomra! Ha elbaltáztál valamit, akkor kérj bocsánatot! Ha ajándék kell hozzá, akkor keress másik barátnőt! Na! Az a muffin egy szuper ötlet. Az a 12k, azt jelenti, hogy 12eFt? Eldobom az agyam.
-
dízelracer
őstag
Szerintem kombináld a kettőt.
-
puttputt
őstag
Ez megteszi?Amúgy hajrá.
Mármint, a megoldás, megbékélés felé vezető úton, minden tekintetben...
(Ja... készíthetsz is neki valamit. (Akár süteményt...) Annak szoktak örülni.)
-
EczkE
veterán
Attól függ, hogy mit és mennyire csesztél el.
Puttputt: Ezt nőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest