- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
Laci lassan így fog kinézni..:
Amúgy: Hagyjátok már abba! Tök feleslegesen írogatok itt hogyha utána úgyis törlik. Haragszom rátok!
-
gamerkiller
senior tag
Jóvan csesszétek meg nem csalódtam senkiben sem
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Kolondrum #68 üzenetére
Jó de én megkérdeztem tőle mit akar, és azt mondta hogy azt a cipőt szeretné megvenni.
Nekem éppen elég volt, ő boldog volt tőle mert megkapta amit akart. Kinek mi az ajándék. Van akinek nagyon sokat jelent például az is hogy együtt vannak és úgy fogja fel hogy minden együtt töltött perc ajándék. Valahogy így vagyunk mi is.Szerintem az már régen rossz ha valaki a kapcsolatot az egymásnak adott ajándékok értékéből próbálja jónak vagy rossznak ítélni.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #62 üzenetére
Én már kisebb nagyobb megszakításokkal 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel de nem vennék neki 12k-ért semmit..
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #54 üzenetére
A kuszi lago pagosz. Az ő szíve hatalmas.
Megyek BF-ezni. -
gamerkiller
senior tag
Én jelenleg jóban vagyok a barátnőmmel szal köszi, de nem kell a tanács..
Majd ha összeveszek vele megkérdelek titeket mivel tudnám kiengesztelni. Amúgy én szeretek lazán összeveszni vele.. Nem is összeveszés, piszkálódás..
Hogy miért? Utána jön a bocsiszex..
Akkor csíp, szúr, harap, szorít, csavar, vicsorog, kocogtatja a fogait.. Ejjhh
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest