Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
semmit, majd jövőhéten, ma kórház miatt nem tudtunk találkozni.

-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
most nem az összeveszésről van szó, mindig eddig beszélünk, és ugyan olyan stílusban,
és a normális az nem stílusilag, csak délután össze vissza tudunk beszélni, pár percet.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
1 és 3 között még vissza kell mennem a kórházba, ennyi időre nem fekszem le, ha én egyszer elalszom, akkor alszok 8órát.
(#129) _Voyage_: október óta sokat lógtunk együtt, sokat dumáltunk, meg tudtam ismerni. jelenleg amúgy nincs lázam.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
igenis korán van, alapból keveset alszom, és nem vagyok jól, még aludnék szívem szerint.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
sajnos közös kép még nincs.

-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
tulajdonképp mi a f*sznak is bizonygatok neked? majd volton nézd meg..
(#100) DEJVID: két hét alatt hogy legyek szerelmes?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
ezekről

-

-
sislaciii
aktív tag
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére

-
sislaciii
aktív tag
Te aztán tudod, ha egy hete ismerném, akkor már ismeretségünk előtt jártunk, meg úgy voltunk pl decemberbe együtt korizni. ja amúgy október óta ismerem..
(#56) .bableWes: személy szerint ma csutra kiürült a motorom tankja, elférne benne.. (adagokba)
(#60) SymbianOS: nem szállok.
most kiengesztelem, aztán megpróbálok nyugton maradni, hogy ne legyen gond, és ne kelljen ajándékoznom. 
szerk: nem azért veszek neki ajándékot, mert anélkül nem menne, és az kell neki, hanem én szeretem ajándékozni a barátnőm, bár mindegyikünknek ajándék amikor együtt vagyunk.

-
sislaciii
aktív tag
nem kell hozzá ajándék, önszántamból teszem, mert szeretem, ennyit megér.. szerk: akkor próbálok hazafele sietni. szerk2: mondtam, nekem megér bármennyit. inkább veszek neki abból a 12k-ból ajándékot, minthogy mosolyszünet jó ideig.. megvár engem az a sapi hétfőig, addigra úgyis lesz megint kp..
(#6) C4mp3r: ő nem plázacica, legalábbis rózsaszín cuccot sohasem láttam rajta.. meg körülötte sem.

(#7) _Voyage_: nem lesz szerencséd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval hallgatok rá.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csokis, vagy sima legyen?