- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #157 üzenetére
semmit, majd jövőhéten, ma kórház miatt nem tudtunk találkozni.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #155 üzenetére
most nem az összeveszésről van szó, mindig eddig beszélünk, és ugyan olyan stílusban,
és a normális az nem stílusilag, csak délután össze vissza tudunk beszélni, pár percet.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
1 és 3 között még vissza kell mennem a kórházba, ennyi időre nem fekszem le, ha én egyszer elalszom, akkor alszok 8órát.
(#129) _Voyage_: október óta sokat lógtunk együtt, sokat dumáltunk, meg tudtam ismerni. jelenleg amúgy nincs lázam.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #126 üzenetére
igenis korán van, alapból keveset alszom, és nem vagyok jól, még aludnék szívem szerint.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
szakalistvan #103 üzenetére
sajnos közös kép még nincs.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #99 üzenetére
tulajdonképp mi a f*sznak is bizonygatok neked? majd volton nézd meg..
(#100) DEJVID: két hét alatt hogy legyek szerelmes?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #96 üzenetére
ezekről
-
-
sislaciii
aktív tag
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #75 üzenetére
-
sislaciii
aktív tag
Te aztán tudod, ha egy hete ismerném, akkor már ismeretségünk előtt jártunk, meg úgy voltunk pl decemberbe együtt korizni. ja amúgy október óta ismerem..
(#56) .bableWes: személy szerint ma csutra kiürült a motorom tankja, elférne benne.. (adagokba)
(#60) SymbianOS: nem szállok.
most kiengesztelem, aztán megpróbálok nyugton maradni, hogy ne legyen gond, és ne kelljen ajándékoznom.
szerk: nem azért veszek neki ajándékot, mert anélkül nem menne, és az kell neki, hanem én szeretem ajándékozni a barátnőm, bár mindegyikünknek ajándék amikor együtt vagyunk.
-
sislaciii
aktív tag
nem kell hozzá ajándék, önszántamból teszem, mert szeretem, ennyit megér.. szerk: akkor próbálok hazafele sietni. szerk2: mondtam, nekem megér bármennyit. inkább veszek neki abból a 12k-ból ajándékot, minthogy mosolyszünet jó ideig.. megvár engem az a sapi hétfőig, addigra úgyis lesz megint kp..
(#6) C4mp3r: ő nem plázacica, legalábbis rózsaszín cuccot sohasem láttam rajta.. meg körülötte sem.
(#7) _Voyage_: nem lesz szerencséd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest